Uitgaan in Scheveningen

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Laatst toegevoegd

Populair in Scheveningen

Jouw mening over Scheveningen?

Geef je mening over Scheveningen, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

F. Vrind

schreef:

Belachelijke openingstijden

Mine Bulum

schreef:

Dear Sir,
I would like to book a single room between June 26-1 July
Best regards
Mine Bulum

Lees meer over Bel Park Hotel

Seda

schreef:

Sinds 2009 is er niets veranderd.
Ook vanmiddag hebben wij bij Zeezicht een enorm bedrag moeten afrekenen. Het minibakje mayo kost nu 1,75 en er moest 2 euro voor een kwartier springkussen van de kinderen worden betaald.
De kip sate met frites was niet lekker en kostte maar liefst 17,50!
Thee: 3 euro. Glaasje sevenup: 3,75. Flesje cassis: 4 euro.
In totaal waren wij bijna honderd euro kwijt, absurd.
Zo veel mogelijk boycotten, deze tent!

Lees meer over Zeezicht

TRudi Haug

schreef:

Waarom kan ik de menu kaart niet bekijken??

Lees meer over De Waterreus

martha

schreef:

Ja pepper & salt is jeugdsentiment. ik ben 62 en kwam er toen ik 28 was lekker stappen en als slot satétje eten bij pepper & salt!!! Nu ga ik er weer eten en heb al gehoord dat ronald niks verandert is nog steeds de stralende eigenaar die je op een rustige manier ontvangt en waar je, je direct op je gemak voelt. Ik verheug mij erop om vanavond lekker een satétje te gaan eten Jeugdsentiment!!!!!!

Hana

schreef:

Vrijdagavond hier gegeten maar wat een slechte Sushi tent, ze kunnen alleen frituur leveren en de sushi was nergens te bekennen.
Ze konden de drukte niet aan dus moesten we maar genoegen nemen met gefrituurde gerechten de sushi die we bestelde kwam niet op tafel.
Als je gaat vragen waar je sushi blijft kun je niet eens antwoord krijgen

Mij zien ze nooit meer zonde van je geld!!

Lees meer over yamasaki

dick van der spiegel

schreef:

Afgelopen Dinsdag hebben we met 6 man bij jullie de verjaardag van mezelf gevierd, maar wat waren wij teleur gesteld. Op radio wordt reclame gemaakt over chinese eten bij jullie, nou was maar een beetje bami en mix groente als keus. In het indiaas spinazie was niet eens paneer toe gevoegd. was geen hete peper(werd ons verteld dat het op was in het weekend) je moet toch aanvullen als resturant zijnde? wij hadden lams en kip vindaloo extra besteld, wij hebben bijna alles laten staan want het smaken niet lekker. wij hadden bijna 150 euro uitgeven maar het was niet het waard. De hollandse mw. in dienst, wist niets te vertellen, haar antwoord was ik weet het niet, ik eet dat niet. Doe er wat aan.

Lees meer over India Palace

edithtegelaar

schreef:

13 nov 2013 gegeten, het eten smaakte goed,alleen kan het warmer! ik hoop dat de eigenaar daar iets aan doet voordat er mensen ziek worden. volgens de maatstaven van de warenwet zal hij geen voldoende krijgen. de sfeer in de zaak is niet echt gezellig, rode bonte placemets op tafel dat verwacht je in een pannenkoekrestaurant. de bediening was erg behulpzaam bij het buffet,eigenaar ik zou zeggen doe er iets aan om meer positieve reakties te krijgen!

Lees meer over India Palace

Bronsveldt

schreef:

Prima gegeten, uitstekende sfeer, maar onervaren bediening die veel vergat en teveel in rekening bracht. Jammer, maar dat was het enige.

Lees meer over Solbeach

Nory

schreef:

Lekker gegeten en vriendelijke bediening

Lees meer over India Palace
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord