Restaurant Pepper & Salt

Badhuisweg 2A
2587 CG
Scheveningen
070 3319760
www.restaurantpepperensalt.nl

Restaurant Pepper & Salt is al bijna 45 jaar een begrip voor de grill en sate liefhebber. De smaak van de satesaus en marinade is een origineel authentiek recept en hebben we al die jaren weten te behouden. Wij staan vanaf het begin bekend om de sate ajam, beef en pindasaus gerechten die op een open bbq grill voor je worden bereid.

Sinds 1974 is restaurant gevestigd in Den Haag. Het restaurant is toen begonnen in de Casuariestraat en in de jaren 90 is het restaurant verhuisd naar de Badhuisweg.

De inrichting is eenvoudig maar warm van sfeer. De bediening is vriendelijk, informeel en vragen staat vrij.

Wij nodigen je uit om gezellig langs te komen en van onze sate, friet, en onder het genot van een biertje heerlijk te genieten.

* Afhalen mogelijk
* Gratis WiFi aanwezig
* Parkeergarages binnen loopafstand

vandaag: 0:00 tot 5:00 | in de omgeving

Meningen over Restaurant Pepper & Salt:

powered by

UIT123.nl TIP

F. Vrind

schreef:

Belachelijke openingstijden

martha

schreef:

Ja pepper & salt is jeugdsentiment. ik ben 62 en kwam er toen ik 28 was lekker stappen en als slot satétje eten bij pepper & salt!!! Nu ga ik er weer eten en heb al gehoord dat ronald niks verandert is nog steeds de stralende eigenaar die je op een rustige manier ontvangt en waar je, je direct op je gemak voelt. Ik verheug mij erop om vanavond lekker een satétje te gaan eten Jeugdsentiment!!!!!!

An Lepelaar

schreef:

Wat n gezellige tent,komen er regelmatig,en wat zit je heerlijk op dat balkonnetje. Helemaal geweldig en.....smullen.Jamie doet het fantastisch. Heerlijke meid. En die sate saus mmmmmm...lekker

J.Huijben

schreef:

Goede sate maar na een bezoek aan het toilet had ik gegeten en gedronken. Vreselijke stank en een plas urine op de grond. Ik zou alleen om deze reden niemand hierheen willen sturen

Anj

schreef:

Wellicht dat jullie niet op de hoogte zijn, maar het gaat niet zo heel goed met de gezondheid van onze Ronald Pepper. Geeft die man wat rust, en laten we hopen dat alles goed komt zodat we nog jaren kunnen genieten van zijn Ron's Stokbrood!

nanninga

schreef:

Wij kenne pepper and salt al van vroeger en toen was het eten al goddelijk !
De sate en de kruidenboter heerlijk gewoon !nu hij in scheveningen zit is de kwaliteid nog steeds perfect ! alleen mag er wel eens iets gedaan worden aan het interieur ! versleten banken en stoelen en ook de mueren mogen een likkie verf hebben .Maar als je de sate proeft vergeet je alles !
Ronald en Elly Nanninga uit Denhaag

Kreukel

schreef:

Helaas, het eten en vooral de sate was hier altijd voortreffelijk. Ik weet niet wat er de laatste tijd aan de hand is, maar steeds vaker is de kwaliteit veel minder dan altijd, en als je dan een klacht hebt, als vaste klant!, dan vertikt de kok het om een nieuwe sate te maken met de smoes dat je de laatste weken al vaker bent teruggekomen. Bullshit!!!! Laatste keer geweest......

junior

schreef:

door alle tegenslagen blijf het in mijn hart een goed en een lekker restaurant om te eten.
maar door de strenge wetten van de gemeente
(zoals het rookverbod en de openingstijden) zal hij alles doen om het voor u zo gezellig mogelijk te maken.

ovz

schreef:

Dit restaurant was jarenlang van een constante kwaliteit, echter, het laatste half jaar is het hopeloos, bittere ketjapsaus, verbrande sate,en nu al sinds weken kun je ze zelfs niet meer bellen, telefoon is kapot, site uit de lucht?
geen idee, maar best is het niet.....

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord