De Huyskamer

Rusthoekstraat 39-41
2584CR
Scheveningen
070 3501913

Verzoeke tijdig te reserveren.

| in de omgeving

Meningen over De Huyskamer:

powered by

UIT123.nl TIP

Marianne Vink

schreef:

Gisterenavond samen met een vriendin ontzettend heerlijke kaasfondue genuttigd. 2 smaken uitgeprobeerd. We hebben toen niet alleen hiervan genoten, maar ook van de frisse wijn, het dessert, de amuse, maar ook van de zeer prettige sfeer en het gezelschap van John. Een voortreffelijk gastheer. De ambiance werd bovenmatig bewonderd en gewaardeerd. Dat fuchsia in bepaalde details: echt schitterend, Nogmaals dank voor een bijzondere avond. Groet van Marianne

Arjan

schreef:

Beste Luitjes,

Wij hebben ook met een HEMA bon aldaar gegeten. Dit hebben wij bij de reservering netjes aangegeven zoals vermeld op de HEMA bon. Prima gegeten en zeer netjes geholpen. Inderdaad ik zou ook reageren als men zich niet aan de afspraken zou houden.

M Mula

schreef:

We hebben hier gegeten met de" lekker weg bon" van de Hema, dat hebben wij doorgegeven bij de reservering. Bij aankomst hebben we ons netjes gemeld bij de gastheer en hebben we die avond zonder dat we er bewust van waren heerlijk van de kaart gegeten.Toen we de rekening kregen kwam de gastheer aan onze tafel en bleek dat we van tevoren nog een keer hadden moeten zeggen dat we de Hemabon hadden wat inhoud dat we dan een verrassings menu hadden gekregen,en dus niet zelf van de kaart hadden moeten kiezen.De gastheer bood daarbij aan dat we de rekening moesten betalen en nog een keer terug moesten komen voor het Hema Menu'tje (zuurkool met worst?) We hebben heerlijk gegeten maar de service op de Hema bon is echt NUL!!!! Nadat we wij aangaven dat hij de hema bon mocht verrekenen met de eindbon werd dit schoorvoetend gedaan en verlieten wij de zaak zonder dat de eigenaar (tevens ook de gastheer)ook maar tot ziens zei. U begrijpt dat dit een domper op de avond was. Wij hebben ons nog nooit zo min gevoelt omdat wij met een Hema bon kwamen.Wij voelen ons nergens tegoed voor de eigenaar waarschijnlijk wel!

Fam. Mol

schreef:

Bagger zeggen Kees en Klars? BULSHIT.
Even uitwaaien in Scheveningen We komen uit uiterste puntje van Brabant bij Nijmegen. om 18.00 uur gereserveerd bij de Huyskamer met de giftfor2 card. We werden gastvrij ontvangen, wat ook buiten Brabant kan! haha. Natuurlijk ook van te voren revieuws gelezen van verschillende sits, goede en slechte reactie's. Onze waardering is zeker hoog! In dit restaurant kun je echt op je gemak GENIETEN van gerechten met VERSE ingredienten die heet op een bord uitgeserveerd worden, geen poedertjes of jus uit een pak! Echte kwaliteit zoals het hoort, en ja je moet er wel de tijd voor nemen als je kiest voor kwaliteit. Tips voor restaurant bezoekers: Geef bij het bestellen aan hoe je je vlees gebakken wil hebben en laat je goed voorlichten over je keuze van vlees of vis. Als je niet tevreden bent over je bestelde eten zeg het de gastheer/vrouw dan, een goede gastheer staat je dan netjes te woord en past je wensen aan. Dit zou de Gastheer van Restaurant de Huyskamer zeker doen.! Reserveer en ervaar! Fam. Mol

kees en klars

schreef:

wat een bullshit restaurant. niks geen verse produkten..... ook het dessert kwam uit een pakkie maar dit werd met een hoop bla bla geserveerd. nou .....wij trappen daar niet in. nooit meer

Jan en Nel Visser

schreef:

Heerlijk gegeten komen zeker terug

ok

schreef:

We hadden gereserveerd voor 16 personen. Een dag voordat we er gingen eten is er gebeld dat we met 13 personen zouden komen. Aan het einde van de avond kregen we de rekening en deze betaald zonder te controleren. Totdat we beter keken, we moesten betalen voor 16 presonen!

Dit was niet aangegeven, we hebben het hier met de eigenaar over gehad maar we moesten gewoon betalen. We hebben nog aangegeven dat we dan het eten mee naar huis wilde nemen en dat hij ons het extra had moeten geven (dit omdat we met een grote groep waren) voor elk extra gerecht (patat en salade) heeft de eigenaar ook extra gerekend, terwijl we maar met 13 mensen hebben gegeten ipv 16 !


Dit is echt belachelijk en een schande voor de gastvrijheidsindustrie! Als dit het geval is dan moet dit gewoon aangegeven worden (de tafel was zelfs maar voor 13 personen gedekt!!)

Tamara Prins

schreef:

Geweldige bediening!

Heerlijk eten!

Arie en Nel

schreef:

Onverwachts hier naar binnen gegaan. Veel van gehoord. Heerlijk net een echte huiskamer

Jan de Koster

schreef:

Gewoon een een woord lekker en gezellig. Heerlijk!!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord