Uitgaan in Arnhem

Uitgaan in Arnhem, de hoofdstad van de provincie Gelderland, doe je vooral op de befaamde Korenmarkt en omgeving. Maar ook op de Jansplaats zitten mooie restaurantjes en leuke café's. In de (na)zomer zit je op het terras aan de Rijn, op de treffend genoemde Rijnkade. Hier heb je met je hapje en je drankje een prachtig uitzicht over de rivier, en steek je 's avonds zo door naar de binnenstad. Met het Pathé theater vlakbij het station, trekt Arnhem uitgaanspubliek vanuit de hele regio. Als je in Arnhem uitgaat voor kunst en cultuur, is het modekwartier een bezoek waard, of verdwaal je in een museum. Actief stappen is voor een aantal uitgaansgelegenheden een must: House of Billiards is de plek om een potje poolbiljart te spelen, en liefhebbers van de dartsport komen bij dartcafé Dubbel10 op de Varkensstraat. Kijk voor de vele feesten en evenementen die regelmatig georganiseerd worden op onze uitgaansagenda van Arnhem.

minder

Laatst toegevoegd

Jouw mening over Arnhem?

Geef je mening over Arnhem, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Anoniem

schreef:

Ook voor een gezellig drankje zonder te darten prima geschikt! De bar en wat gezellige tafeltjes staan los van de dartbanen, zodat men elkaar nooit stoort.

Muziek is prima en op een normaal niveau. Dus kun je gewoon een gesprek voeren met een biertje en een bitterbal, zonder dat er hoeft te worden geschreeuwd.

Lees meer over Dartcafé Dubbel10

Ester

schreef:

Prima Chinees!

Lees meer over Ying Bin

Sanneke

schreef:

Fijne kroeg, sfeer is relaxed, aardig personeel, normaal volk. Wat ouder, en geen haantjesgedrag.

Lees meer over Cafe Vrijdag

rachel

schreef:

lekker gezellig cafetje, wel sterke koffie maar daar hou ik van ;)

Lees meer over Café Stout

Davide

schreef:

Op dinsdag gesloten. :-(

Lees meer over Ying Bin

Martijn

schreef:

Steeds meer een vreetschuur aan het worden, waarbij de burgers taai zijn (gewoon opgewarmd in de magnetron denken wij), en de chicken curry droog en niet in verhouding: veel te veel rijst ten opzicht van de groente.

Nee, wij komen hier niet meer.

Lees meer over Dadawan

Nina

schreef:

Donderdag salsa-avond altijd fijn!

Lees meer over Café Stout

Machteld

schreef:

Bij Dadawan besteld, keurig op tijd bezorgd, maar bij het uitpakken bleek er een gerecht te ontbreken. Dadawan gebeld, ze zouden het doorgeven, maar na een uur nog niets gehoord. Weer gebeld, weer met een kluitje in het riet gestuurd. Langs gegaan - niemand wist ergens van.

Het eten is smakelijk, maar het is niet slim om online te bestellen. Veel fouten, ook in het restaurant zelf.

Lees meer over Dadawan

Esra

schreef:

Prima gegeten.
Goede prijs/kwaliteit-verhouding.
Vriendelijke bediening, rustige plek in de zon of in de schaduw.

Lees meer over Café Stout

Joyce & Mirjam

schreef:

Vroeger gingen wij regelmatig naar House of Billiards, om een potje te poolen voor het stappen. Laatst besloten we dat weer te doen, maar dat was tevens de laatste keer.

Naast het feit dat een potje poolen nu niet 1 euro maar 1,50 kost (dus een verhoging van 50%!), schrokken we helemaal toen de drankrekening gepresenteerd werd. De prijzen zijn gigantisch! Met als uitsmijter een kopje thee voor euro 2,40! Dat is dus omgerekend (ja, dat doen wij gewoon) meer dan vijf gulden voor een kopje heet water. Gelukkig vond het meisje achter de bar het ook allemaal niet helemaal pluis.

House of BIlliards, ga je schamen.

Lees meer over House of Billiards
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord