Solbeach

Strandweg 22
2586 JP
Scheveningen
070 3387484
www.solbeach.nl

Strandpaviljoen Solbeach, niet alleen gespecialiseerd in bbq's, feesten en partijen, maar vooral...in een relaxte sfeer aan het strand van Scheveningen.

vandaag: 08:30 tot 01:00 | in de omgeving

Meningen over Solbeach:

powered by

UIT123.nl TIP

Bronsveldt

schreef:

Prima gegeten, uitstekende sfeer, maar onervaren bediening die veel vergat en teveel in rekening bracht. Jammer, maar dat was het enige.

Rudy

schreef:

Prima, ronduit prima.

Van Loon

schreef:

Wat een drama! We hadden met een groepje een BBQ arrangement geboekt. De site doet aan alsof drank EN vlees onbepekt is maar dat blijkt achteraf niet het geval. Communiceren met de gasten en ook met het personeel onderling wordt nauwelijks gedaan. We moesten super lang wachten op drankjes (bijna een half uur) en we hebben geen uitleg bij de tafel gehad over wanneer de tijd inging, welke drank binnen het arrangement valt en wanneer de tijd inging. Bij extra bestellen van vlees en vis is ons niet gemeld dat dit extra op rekening kwam, pas na het opnemen met een drankbestelling zeiden ze dat de tijd afgelopen was en stukjes brood vallen al helemaal niet binnen de kosten. Wat resulteert dat we een rekening kregen van 350 euro meer dan verwacht en dan ook nog zeer onbeleefd naar ons reageren! Wat een slechte zaak! Ze stelden zelf voor om ook ons vrijgezellenfeest wat eraan zat te komen te annuleren. Welke tent doet dat nou als we er bijna 1000 euro komen brengen? Wat een afgang! Ik ga er nooit meer heen. Mensen; mocht je hierheen gaan laat je dan door het personeel goed informeren want op internet lees je genoeg van dit soort berichten over Sol Beach!!!

Diana

schreef:

Wanneer is dit restaurant geopen?

Miloeda Vijfhuizen

schreef:

Solbeach is een echte aanrader als je wilt relaxen en heerlijk wilt eten! De BBQ is een aanrader en heel gezellig. Gemoedelijkheid en vlotte bediening typeert Solbeach. Laat je niet tegenhouden door het wandelingetje op de geimproviseerde boulevard om Solbeach te vinden!

dirk en Tineke

schreef:

Wij komen hier vanuit het zuiden een aantal keren per seizoen juist in Sol Beach omdat het er zo heerlijk ongedwongen is met een uitstekende keuken en prima bediening. Prijs qualiteit ligt hier op een prima niveau.

jan

schreef:

Super tent. Goede en snelle bediening.Lekker eten, goede sfeer en heerlijke muziek.

Hapjes

schreef:

Lekker eten is altijd gezellig!

dorsa

schreef:

Dit is de strandtent van de ouders van een klasgenootje

ilse groenewegen

schreef:

Een van de betere strandtenten op Scheveningen, samen met BORA . Culinair gesproken!

Renee

schreef:

Prima te doen.

In de zomer...

Artjan vermeulen

schreef:

Heerlijke tent...lekkere muziek en leuke bediening. BBq op tafel is een aanrader voordegene die eetplannen heeft bij Sol.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord