Restaurants in Leiden

Totaal van 269 restaurants gevonden:

1 van 11

Laatste meningen over restaurants in Leiden

Anoniem

schreef:

Leuke tent, voor iedereen wel een keuze! Leuk terrasje en bijzondere drankjes, borrelhapjes en taartjes. Alles is bio en dat proef je.

Lees meer over Cafe Restaurant Logica

Martijn

schreef:

Verschrikkelijk slecht restaurant. Veel en veel te duur. Veel te weinig eten.

De varkensterrines was te zout, de lamsrack kwam nauwelijks van het bot af, en als klap op de vuurpijl hadden ze het beloofde nagerecht niet meer.

Dan de bediening.
De drankjes werden vergeten, voor elk wissewasje werd overduidelijk 'alstublieft' gezegd, en op het moment dat de klant niet met iets eens is wordt er een discussie gestart en laat het personeel doorschemeren dat de fout niet bij hen ligt.

Ronduit waardeloos.

Misschien leuk voor een drankje, maar ga voor eten gerust naar een ander restaurant.

Lees meer over Burgerzaken

Yvon zandvliet

schreef:

Kom hier met heel veel plezier Het eten is heerlijk .
Personeel erg vriendelijk
Veel aandacht voor kleine details..
Prachtige locatie aan het water wat wil je nog meer.
Wij komen in ieder geval terug

Lees meer over Cronesteyn

shirley

schreef:

Wij wonen vlakbij dit restaurant en komen er af en toe. Eigenaresse is erg slecht voor het personeel en soms voor de klanten. Wokken vind ik er wel goed en niet duur.

Door de weeks hebben ze alleen niet veel voor het wokbufet.

Lees meer over Restaurant Panda

Mandy

schreef:

Heerlijk gegeten bij Panda! Kom hier minstens 2 keer in de week met mijn kinderen en schoonouders. Het wokken is erg kindvriendelijk met kinderprijzen en een ruime keus aan gerechten.Heb geen enkele nare ervaring meegemaakt zoals hieronder is beschreven.Tevens doen zij bezorging aan huis met zeer vriendelijke jongens. Altijd op tijd en met een glimlach komen ze aanzetten.Zeker het proberen waard!

Lees meer over Restaurant Panda

Annemoon

schreef:

Echt een heel leuk/lekker restaurant!

vriendelijk personeel, en de tomatensoep is heerlijk!;)

Lees meer over Scarlatti

Jaap Remeeus

schreef:

Mej janssen is een van de beste restaurants van Leiden e.o. Ik heb er regelmatig gegeten en het eten is van prima kwaliteit ! Bediening snel en klantgericht.

Wat mij betreft een ster waard !

Lees meer over Mej. Janssen

Martin

schreef:

Uitstekende spareribs in een gezellige omgeving. Hoewel de slogan 'beste spare-ribs van Nederland' niet opgaat, zijn het zover wij weten wel de beste van Leiden.Vriendelijk personeel, schoon toilet. Zeer flexibel, maar vooral toch heerlijk eten.

Lees meer over Eigenwijs

Martin

schreef:

Mejuffrouw Jansen verdient complimenten voor het eten. Werkelijk heerlijke smaak. Zowel de hoen als de quiche waren prachtig klaar gemaakt en smaakten fantastisch. Het voorgerecht, champignonsoep, was goed heet, zoals een champignonsoep hoort te zijn, en ook goed van smaak.Het enige minpunt was dat de serverende dame nogal klaagde over haar lange dag. Ze was 's morgens vroeg opgestaan om naar school te gaan en nu was ze helemaal kapot. Ze was blij dat wij haar laatste klanten waren.Dat soort dingen dient men niet te zeggen. Het is jammer dat de koks overduidelijk zeer professioneel bezig zijn, terwijl zo'n serveerster erg amateuristisch overkomt.Mej. Janssen: investeer in goed personeel en u heeft een toprestaurant!

Lees meer over Mej. Janssen

Martin

schreef:

Een weekendje Leiden, dus in drie restaurants gegeten, waarvan dit de minst goede was.Als je binnenkomt lijkt het een gezellig eetcafé, en dat blijkt het ook te zijn. Hoewel aardig zijn de serveersters onervaren en onhandig. De tafeltjes staan ook wat te dicht op elkaar.Het eten was ronduit niet goed genoeg, zeker niet voor de prijs.De steak was te taai en de saus oud. De kalkoenspies met saté was gewoon niet lekker. Veel te taai en te droog. Misschien kwam het doordat wij iets later op de avond kwamen en het vlees al heel lang stond, maar De Hooykist is niet de moeite waard nogmaals heen te gaan.

Lees meer over De Hooykist

karin

schreef:

Prima restaurant, ruime keuze en lekker eten.

Lees meer over Malle Jan

Sic

schreef:

In voorjaar 2008

2x afgehaald en 2x weggegooid, erg lekker not!!!

Lees meer over Restaurant Panda

Theo

schreef:

Eten op hoog niveau in Leiden. Goede menukaart met prima wijnen. Vlotte en vriendelijke bediening, met toelichting op de spijzen door de chefkok aan tafel. Heerlijke stoelen.

Stevig aan de prijs, maar mijns inziens wel waar voor je geld.

Lees meer over Dartel

Lee

schreef:

Naam: Johann

Vestigingsadres: Korte Mare 34

Vestigingsplaats: 2312NN Leiden

KvK-nummer: 28108697 0000

Soort Inschrijving: Hoofdvestiging

Status: Uitgeschreven uit het Handelsregister

Lees meer over Johann

Raymond

schreef:

Weer een aanwinst voor Leiden.

Heerlijk 5-gangen menu gegeten met perfect bijpassend wijnarrangement.

Vriendelijke bediening met verstand van zaken.

De inrichting had van mij iets spannender gemogen.

Binnenkort ook een a-la-carte menu en dan is alles top.

Lees meer over Dartel

Gvolraat

schreef:

had Fileto: Ossenhaas met saus naar keuze

besteld bij rhodos en vond het uitermate slecht. De zogenaamde Ossenhaas was zeer slecht van kwaliteit en leek eerder op een gewone runderlap dan een Ossenhaas. Ik zal hier geen tweede keer eten bestellen

Lees meer over Rhodos

anoniema

schreef:

id de tent failliet????

Lees meer over Johann

hjavisser

schreef:

Net als de vorige eter met een kater vertrokken, het was gisteren 29 juli wel druk, maar dat was niet erg gezien de temperatuur, geblakerde stokbroodjes, vette vleeshap en gefrituurde zalm, bah, bah, en nog eens bah, de wijn komt nadat het hoofdgerecht reeds lang op tafel staat, dessert maar niet meer genomen, lokatie is prima, en we hebben hier veel beter gegeten, de bediening is wel aardig maar zeer onervaren, kortom gemiste kans van deze Griek, wij komen een tijdje niet meer !!

Lees meer over Rhodos

sidje

schreef:

Geen aanrader.! mijn mail is trouwens weggehaalt een beetje kritiek moet ook kunnen toch?Webmaster Uit123.nl:
Kritiek mag, maar wel onderbouwd en niet in hoofdletters. Dit zal ook weer worden verwijderd.

Lees meer over Johann

kim

schreef:

ik vond het eten niet zo heel lekker. ik kreeg eerst een ijskoude snitzel voorgeschoteld. nou daar wordt je ook niet echt blij van! maar verder was het wel gezellig gr

Lees meer over Johann

M Honig

schreef:

Wij hebben in juni voor het eerst in dit restaurant gegeten en het is ons prima bevallen, geen op of aanmerkingen,heerlijk gegeten, we gaan deze week weer eens reserveren!

Lees meer over Cronesteyn

henny

schreef:

Wij zijn hier al een aantal keren geweest en alle keren prima gegeten. Schnitzels zijn heerlijk en het restaurant achterin met name ideaal met kleine kinderen vanwege de leuke kinderhoek. Bediening is uitstekend, alles is mogelijk. Prijs/kwaliteit is heel goed. Wij hadden de laatste keer een 3-gangen menu voor €14,50! Het smaakte heerlijk. Schnitzels doen ons denken aan de vroegere Wienerwalt-schnitsels. Krokant en mals. Kortom, een aanrader!...

Lees meer over Johann

theo de wit

schreef:

de nieuwe opzet is goed geslaagd, gelukkig is de keuken even goed gebleven. De website mag inderdaad snel aangepast worden.

Lees meer over Cronesteyn

J. Shaw

schreef:

Gisteren, dinsdag 18 sept. stonden m'n vriendin en ik ( en nog een paar heren) voor een gesloten deur, vanwege vakantie van Uw medewerkers. Begrijpelijk, maar wat was het netjs geweest dat even te melden via Uw site op Internet.Wij vonden het een hele slechte zaak en zijn dus maar ergens anders gaan lunchen.

Afz.J. Shaw

Lees meer over Cronesteyn
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord