Cafe Restaurant Logica

Stille Rijn 11
2312 DE,
Leiden
31 71 362 8939
www.lunchroomlogica.nl


U bent vanaf 10.00 uur in de ochtend van harte welkom voor heerlijke broodjes, salade's en alle andere overheerlijke gerechten die op de 100% biologische kaart staan! Indien gewenst serveren we ook een ontbijtje met verse jus en koffie of thee, perfect om de dag goed mee te beginnen.
Elk seizoen hebben we een nieuwe lunchkaart die door onze koks wordt samengesteld op basis van de producten die op dat moment groeien of gaan groeien.
Niet alleen om te lunchen bent u welkom bij Logica, ook voor een kop koffie met een taartje, een glas wijn, biertje of een heerlijk vers sapje kunt u bij ons terecht.
 
Dit alles in een schitterend vormgegeven en duurzaam gerestaureerd rijksmonument aan de Leidse gracht.  Logica maakt zoveel mogelijk gebruik van pure en seizoens-producten die altijd biologisch zijn, gezond, verantwoord en zeker niet onbelangrijk, erg lekker!

Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw wensen, zowel voor het ontbijt, lunch en borrel hebben we altijd glutenvrije, lactosevrije en suikervrije keuzes.
Eet u 100% plantaardig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Logisch dus, dat je bij Logica eet!

vandaag: 10.00 uur tot 18.00 uur | in de omgeving

Meningen over Cafe Restaurant Logica:

powered by

UIT123.nl TIP

Anoniem

schreef:

Leuke tent, voor iedereen wel een keuze! Leuk terrasje en bijzondere drankjes, borrelhapjes en taartjes. Alles is bio en dat proef je.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord