Burgerzaken

Breestraat 123
2311 CM
Leiden
071 5661122
www.restaurantburgerzaken.nl

Restaurant BurgerZaken zit op een bijzondere plek in de Leidse binnenstad, met uitzicht op het prachtige stadhuis. Dit unieke restaurant, met een zeer verrassende lunch- en dinerkaart, is gevestigd in een van de oudste panden van de stad. Na een grondige renovatie van het pand aan de Breestraat opende Restaurant BurgerZaken in de zomer van 1997 zijn deuren.

Restaurant BurgerZaken is 7 dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner. Wij gebruiken dagverse producten en bereiden al onze gerechten met verse ingrediënten. Onze lunch-en dinerkaart verandert vier keer per jaar. Voor gezelschappen hebben wij een unieke Middeleeuwse kelder, zeer geschikt voor een feestje, borrel, lunch of diner.

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag open vanaf 10:00 uur
Zondag en maandag vanaf 11:00 uur

| in de omgeving

Meningen over Burgerzaken:

powered by

UIT123.nl TIP

Martijn

schreef:

Verschrikkelijk slecht restaurant. Veel en veel te duur. Veel te weinig eten.

De varkensterrines was te zout, de lamsrack kwam nauwelijks van het bot af, en als klap op de vuurpijl hadden ze het beloofde nagerecht niet meer.

Dan de bediening.
De drankjes werden vergeten, voor elk wissewasje werd overduidelijk 'alstublieft' gezegd, en op het moment dat de klant niet met iets eens is wordt er een discussie gestart en laat het personeel doorschemeren dat de fout niet bij hen ligt.

Ronduit waardeloos.

Misschien leuk voor een drankje, maar ga voor eten gerust naar een ander restaurant.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord