Cronesteyn

Vlietweg 2
2323 LB
Leiden
071 576 6930
www.brasseriecronesteyn.nl

De brasserie biedt plaats aan ongeveer 100 gasten en is van dinsdag tot en met zondag geopend voor lunch en diner en het is mogelijk om vanaf 40 personen een gedeelte af te huren.

| in de omgeving

Meningen over Cronesteyn:

powered by

UIT123.nl TIP

Yvon zandvliet

schreef:

Kom hier met heel veel plezier Het eten is heerlijk .
Personeel erg vriendelijk
Veel aandacht voor kleine details..
Prachtige locatie aan het water wat wil je nog meer.
Wij komen in ieder geval terug

M Honig

schreef:

Wij hebben in juni voor het eerst in dit restaurant gegeten en het is ons prima bevallen, geen op of aanmerkingen,heerlijk gegeten, we gaan deze week weer eens reserveren!

theo de wit

schreef:

de nieuwe opzet is goed geslaagd, gelukkig is de keuken even goed gebleven. De website mag inderdaad snel aangepast worden.

J. Shaw

schreef:

Gisteren, dinsdag 18 sept. stonden m'n vriendin en ik ( en nog een paar heren) voor een gesloten deur, vanwege vakantie van Uw medewerkers. Begrijpelijk, maar wat was het netjs geweest dat even te melden via Uw site op Internet.Wij vonden het een hele slechte zaak en zijn dus maar ergens anders gaan lunchen.

Afz.J. Shaw

wil van der plas/deventer

schreef:

de kwailteit van het restaurant is niet wat de uitstraling van het etablissement doet vermoeden. de bediening mag wel wat vriendelijker en gastvrijer. te weinig kwalitatief personeel. het lijkt een team van werkstudenten,die de horeca er maar bijdoen om zakgeld te verdienen. een floormanager of bedrijfsleider met overwicht zou de zaak op de rit kunnen krijgen.

Jos Giezeman

schreef:

Beste Ronald,

Na weer een bezoek aan jullie goede restaurant een paar opmerkingen:

1. de waardering van 5,2 vind ik véél te laag maar ik heb ook een paarkritische nootjes ter lering:

In de toiletten hangt papier van een héél slechte kwaliteit, welke in het begin nauwelijks van de rol te peuteren is. Afgelopen zondagavond lag de vloer bezaaid met afgetrokken stukjes papier en ook ik was de gelukkige die als eerste een nieuwe rol mocht gebruiken. Volgens mij is dit een echte irritatie voor alle bezoekers.

Ga verder zo door wanr ik kom al vele jaren met veel plezier in jullie zaak en ik ken heel veel mensen die Cronesteyn hoog in het vaandel hebben staan. Succes

ps: de website behoeft nog een upgrade

groeten van Jos Giezeman

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord