Johann

Korte Mare 34
2312 NN
Leiden
071 5230208

Johann bestaat niet meer.

| in de omgeving

Meningen over Johann:

powered by

UIT123.nl TIP

Lee

schreef:

Naam: Johann

Vestigingsadres: Korte Mare 34

Vestigingsplaats: 2312NN Leiden

KvK-nummer: 28108697 0000

Soort Inschrijving: Hoofdvestiging

Status: Uitgeschreven uit het Handelsregister

anoniema

schreef:

id de tent failliet????

sidje

schreef:

Geen aanrader.! mijn mail is trouwens weggehaalt een beetje kritiek moet ook kunnen toch?Webmaster Uit123.nl:
Kritiek mag, maar wel onderbouwd en niet in hoofdletters. Dit zal ook weer worden verwijderd.

kim

schreef:

ik vond het eten niet zo heel lekker. ik kreeg eerst een ijskoude snitzel voorgeschoteld. nou daar wordt je ook niet echt blij van! maar verder was het wel gezellig gr

henny

schreef:

Wij zijn hier al een aantal keren geweest en alle keren prima gegeten. Schnitzels zijn heerlijk en het restaurant achterin met name ideaal met kleine kinderen vanwege de leuke kinderhoek. Bediening is uitstekend, alles is mogelijk. Prijs/kwaliteit is heel goed. Wij hadden de laatste keer een 3-gangen menu voor €14,50! Het smaakte heerlijk. Schnitzels doen ons denken aan de vroegere Wienerwalt-schnitsels. Krokant en mals. Kortom, een aanrader!...

Nathalie

schreef:

We hebben gelezen in de krant dat er vanaf 1 maart een nieuwe kaart is!!!!! Het was al geweldig,ga snel even langs om een hapje te eten. Zal wel weer echt een dagje uit zijn.

ronnie

schreef:

het is er erg gezellig ,heel leuk personeel,leuke gezellige muziek en het eten is geweldig goed.je kan er goed eten voor weinig en als laatste is een aanrader koffie johann.erg lekker.ik ga er zeker nog eens terug komen toppie !!!

paul

schreef:

Laats gegeten,maar het eten is super slecht, niet een aanrader!!

Simone

schreef:

De sfeer is er! Het personeel gezellig, in stijl gekleed en vriendelijk. Ik heb genoten van me Schnitzel het was veel voor weinig! De volgende keer kom ik Lunchen, want die kaart zag er ook heerlijk uit! Ik zou zeggen probeer Johann is!

Petra

schreef:

Nog nooit zo lekker gegeten! Je krijgt het vakantie gevoel alsof je je in Oostenrijk bevindt. De bediening is uitermate vriendelijk. De kinderen zijn meegeweest en hebben ook een geweldige avond gehad! Heerlijk een filmpje gekeken en een lekker schnitzeltje gegeten. Zeker een aanrader!

Nelleke

schreef:

Ook wij hebben hier een aantal keer gegeten en de sfeer die er hangt is erg gezellig. Het personeel is bijzonder vriendelijk en de keuken is beter dan in menig restaurant in Oostenrijk zelf. Een absolute aanrader.

kok

schreef:

nu een aantal keer daar gegeten, zowel in het restaurant als op de terrasboot, maar elke keer waren we uitermate tevreden. Wij bevelen het een ieder aan. Fijne en gezellige sfeer met een uitstekende keuken

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord