De Boerderij

Parkweg 2
6812 DJ
Arnhem
026 442 43 96
www.brasseriedeboerderij.nl

Nog geen informatie van De Boerderij ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over De Boerderij:

powered by

UIT123.nl TIP

Miranda

schreef:

Schandalige prijzen!
4 euro 50 voor een verse jus d'orange!!
Hoe durven ze!!

Eikelkamp

schreef:

Inderdaad, onvriendelijk personeel. Netjes de hand op gestoken, wordt er terug gezwaaid.

Ga dan niet in de horeca werken.

Moktar

schreef:

Sinds de boel is overgenomen is een deel van het personeel onvriendelijk geworden. Voornamelijk omdat zij nieuw zijn en denken alles te kunnen maken. Hier hoort overigens één van de eigenaars bij: hij is ronduit onbeschoft. Toen wij vroegen hoe het kon dat wij voor wijn moesten betalen die wij niet gedronken hadden, zei hij (bijna direct) dat wij 'nooit meer terug hoefden te komen'.Uitstekend, dat doen wij dan ook niet meer.

Toine Gijsbers

schreef:

Op 29 aug j.l. heerlijk gegeten. Was door zakenrelatie uitgenodigd maar kom zeker terug. 'Schoonheidsfoutjes' bij bediening die zeer vriendelijk en ongedwongen was.

Laurens

schreef:

Sinds dit restaurant in nieuwe handen is overgegaan is het een toptent. Mooi en gezellig ingericht, heerlijk eten en goede bediening die de tijd neemt je uit te leggen wat je eet zonder hinderlijk aanwezig te zijn. Gewoon een erg goed restaurant.

Joan van der Wal

schreef:

Afgelopen donderdag met 14 collega's waar ik mee werk heerlijk gegeten.

Van amuze tot nagerecht was het smaakvol en goed verzorgd.

Ook de bediening vond ik erg vriendelijk, waar ik me door eerdere commentaren nogal zorgen over maakte. Voor onze groep onterecht. Zowel op het terras als in het restaurant zijn we goed verzorgd. Ik vond het leuk dit stukje Arnhem aan mijn Rotterdamse collega's te laten beleven.

Claudia

schreef:

Gisteravond heerlijk gegeten, prijs-kwaliteit verhouding is prima! Hele mooie locatie, monumentaal pand met heel veel sfeer en een goede ambiance.

Bediening in het restaurant kan iets beter, meer persoonlijk, maar in ieder geval een groot compliment voor de koks.

I. de Cock

schreef:

perfecte locatie, prima ambiance. jammer dat ondernemer niet begrijpt wat horeca is: gastvrij, vriendelijk, alert, snel, adequaat en kwaliteit. Op al deze fronten laat het te wensen over.

Bernd Slot

schreef:

Het eten is niet onaardig, al maakt de keuken zich er gemakkelijk vanaf door te veel geld te vragen voor hun gerechten. De bediening schoot hier en daar te kort door slecht te luisteren. Ik vrees dat het voor de boerderij, evenals haar voorgangers, weer vechten wordt tegen de bierkaai.

joyce

schreef:

helemaal top, eten prima, stylish en een zeer vriendelijk, bekwame bediening...

Sjan & Fritsie

schreef:

Wij gaan er nu uit eten!!Ben heel benieuwd!!

C. Kiekebosch

schreef:

ik hoop dat de mensen van 'De Boerderij' hier even op kijken, ik zou namenlijk graag willen weten waar ze de overheerlijke thee vandaan hebben! of wat het merk is! Bij een feest van familie 6 koppen overheerlijke thee gehad! super!

Sander & Margriet

schreef:

We hebben nu 2 x na de heropening in dit restaurant gegeten. Het was meer dan prima. Zowel de keuken als de bediening.... Verder heeft de boerderij een geweldige uitstraling... Echt heel stijlvol. Ik hoorde ook dat Freek ( een van de eigenaars) vandaag jarig is. Van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst van ons!

H. Beck

schreef:

Schitterende locatie, prettige inrichting, vriendelijk ontvangst/bediening en heerlijk eten. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Bediening moet er nog inkomen, maar dat komt goed!@

Mélanie von Planta

schreef:

Afgelopen zaterdag 11 november heerlijk gegeten, geweldig goed bediening. Vasthouden!

H Glaubitz

schreef:

Dit restaurant is recent in andere handen overgegaan en heeft deze week (okt 2006) de deuren weer geoepnd. hopelijk beter service dan voorheen!

Y.Bouman

schreef:

Afgelopen zondag 30 okt 12:00 uur, mooi weer, vol terras, twee dames in de bediening, 30 minuten op hen gewacht, ik kom er zo aan, minstens 3 andere stellen weg zien lopen, wij ook.

Dit is service van de ondersta plank en doet uw restaurant geen goed.

Geprobeerd een leidinggevende te vinden binnen, niemand.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord