Laatste meningen over bioscopen in Arnhem

UIT123.nl Redactie

schreef:

Als je de trein uitstapt, en het station van Arnhem uitloopt, zie je het hoge gebouw meteen staan en loop je direct naar binnen.

De rode loper is wat overdreven om de sfeer feestelijk te maken.

Het personeel is vriendelijk, en doordat iedereen zijn en haar taak volbrengt, is het een gestroomlijnd geheel. Als kaartjes besteld zijn via internet, kan men meteen doorlopen, de kassa is erachter, zodat nergens rijen elkaar in de weg staan.

Op de eerste verdieping is de snoepwinkel, met een overdaad in suikergoed. Er is niets te vinden dat enigszins gezond is. De prijzen zijn schrikbarend. Zo moet er voor een zakje m&m's maar liefst € 6,90 worden betaald. Ook de prijzen van koffie en thee zijn buitenproportioneel. Het is aan te raden om zelf iets te knabbelen mee te nemen.

In alle zalen staat het geluid veel te hard. Ondanks de oordopjes die wij hebben meegenomen voelen wij een uur nadien nog een ruis in onze oren. Ook anderen horen wij op de gang klagen over het decibellenniveau.

Het beeld in de zalen is prachtig. De imax 3d film die we aan het bekijken zijn komt schitterend over. Wel nadat er een enorme hoeveelheid aan irritante reclame voorbijkomt.

In de grootste zaal is de beenruimte aanzienlijk. Omdat de zaal als een arena afloopt zit de bezoeker nooit tegen het hoofd van iemand op een rij ervoor aan te kijken.

Conclusie

Pluspunten
De Pathe bioscoop is een verbetering ten opzichte van het Rembrandt-theater, dat is opgedoekt. Meer ruimte, beter beeld, gestroomlijndere logistiek.

Minpunten
Te hard geluid en torenhoge prijzen voor drankjes en snoep.

Lees meer over Pathe Arnhem

D0m!n!Qu€

schreef:

ik vindt het helemaal geweldig:P

;-) het is een grote en ghoede bios

whahaha whahaha!!!!!!!xjes D0m!n!Qu€

Lees meer over Eurocinema

jansen

schreef:

ze hebben 5 zaalen en er is verbouwd al geruime tijt geleeden .dus been ruimte genoeg

Lees meer over Eurocinema

Martin

schreef:

Heerlijke bioscoop. Rustig, weinig reclame, goede bar, lekker zitten en, vooral belangrijk, goede films!

Lees meer over Filmhuis Arnhem
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord