5th Avenue

Korenmarkt 26
6811 GW
Arnhem
www.5thavenue.nl

Nog geen informatie van 5th Avenue ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over 5th Avenue:

powered by

UIT123.nl TIP

dymo

schreef:

gister geweest maar geweigert om een paarschoenen en portiers slaan gelijk!
waar na je na een kwartier door 2 agenten uit de paflov word gehaald om de korenmarkt te verlaten wat een ballen tent met echt klote portiers

cor oomen

schreef:

gisteren daar geweest. Begin van de middag. Bestelden 2 cappecino met appelgebak. Opmerking serveerster: "Warme drank kan lang duren. ". Kan maar we kregen eerst 1 cappo en geen gebak. Daarna na 3/4 uur !!!!!!!!!! kwam de 2e cappo met gebak. Toen maar afbesteld. Wat een waardeloze bediening zeg. Nie wieder !!!

Fj

schreef:

nou sorry hoor maar wat n klote tent..ik heb meer geld in me portemonnee wat de gemiddelde student daar binnen op zak heeft en ik wor dgeweigerd wan tik schijn niet de tot de juiste doelgroep te horen,heel vreemd want ik heb toch moeite gedaan om n net blousje met n nieuwe spijkerbroek en zwarte leren schoenen aan te trekken en nog mocht het niet baten..dus bij deze n K*T Tent!!

Inn

schreef:

Leuk maar commercieel.Als er te druk is, dan is Perneel onvriendelijk!

Okidoki

schreef:

Gisteren geweest en het was top! Genoeg mensen, maar niet te veel en leuke muziek. Van 50 cent tot Michael Jackson. De entree is wel een minpuntje. 12,50 voor drie personen. Hoe krijgen ze dat eigenlijk voro elkaar?

Rapunzel

schreef:

Het was heel leuk gisteren! Volgens mij niet meer zo druk als dat het geweest is, en dat bevalt goed.

Martin

schreef:

Bier is weer duurder geworden: 2,30 voor een vaasje!

raspo

schreef:

Gisteren was het preceis hetzelfde. Te harde muziek. En geen disco whatsoever. Vrij slecht dj die dikke.

Aek

schreef:

Vrijdag stond de muziek veeeel te hard! Vooral de hoge tonen! We zijn met piepende oren eerder weg gegaan. Die discotrain is normaal gesproken wel tof. Maar de dj was doof naw. Is niet zo gek als je altijd in zulke herrie staat.

blafkever

schreef:

2,30 voor een amsterdammertje! belachelijk!

Bita

schreef:

het is zo druk dat je geen kant op kunt! te warm. verder is het leuk tent met goede muziek.

xmeisjexs at msn

schreef:

Helemaal met ranon eens.

Wij waren met 5 vrouwen en 3 mannen naar fifth, maar mannen moesten gewoon 3 euro betalen, vrouwen niets! IS dat geen discriminatie of zo?

Ranon

schreef:

Leuke discotheek, goed personeel. Voraal de uitsmuiters zijn erg relekst. Mag ook wel eens gezegd. Sommig barpersoneel mag best wat vrolijker kijken. Leuke muziek.Minpunten: Mannen moeten 3 euro betalen entree, vrouwen gratis. Voor de wc moet ook nog betaald worden en 5th Avenue is gewoon erg duur: 2,30 voor een vaasje is te veel, vinden wij.Dus: leuk, maar vooral erg commercieel ingesteld. Dat tintje mag er van af.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord