22 november 2019
marker Uitgaan in Delft
Nu en binnenkort in Delft:
m Theater de Veste
m vrijdag 22 november om 20:15u
The Artist - Circo Aereo | Thomas Monckton, Theater de Veste, DelftIn een strak gechoreografeerde voorstelling is de goddelijke vonk der inspiratie al gauw uitgegroeid tot een uitslaande brand en spetteren de kleuren in het rond. Wie een paar jaar geleden ‘The Pianist’ zag, weet wat er verwacht mag worden: heerlijke slapstick en clownerie, waar Charlie Chaplin en Buster Keaton – als ze er nog waren geweest – hun hoed voor zouden afnemen. &... lees meer
m Theater de Veste
m zaterdag 23 november om 20:15u
Rotatie - Jan Beuving, Theater de Veste, DelftAlles is volstrekt nozel, navolgbaar en benullig. De pers klom op alle overtreffende trappen. “Schitterend programma. Knappe grappen en puntgave liedjes”, aldus de Volkskrant (****). “Een wiskundige waar je naar blijft luisteren”, zei Trouw (****). “Origineel, grappig en ontroerend. IJzersterk”, volgens NRC Handelsblad (*****).

De pers over Jan:
... lees meer
m Theater de Veste
m maandag 25 november om 20:15u
En Nu Dan? - Plien & Bianca, Theater de Veste, DelftOok show nummer zeven ‘En nu dan?’ zit propvol meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing. De dames nemen je mee op een onbekommerde avond van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit.

De pers oveer Plien & Bianca:


Trouw **** over hun vorige show ‘En nu dan?’: “Eigenlijk zijn het volslagen idiote types ... lees meer
m Theater de Veste
m dinsdag 26 november om 20:15u
En Nu Dan? - Plien & Bianca, Theater de Veste, DelftOok show nummer zeven ‘En nu dan?’ zit propvol meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing. De dames nemen je mee op een onbekommerde avond van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit.

De pers oveer Plien & Bianca:


Trouw **** over hun vorige show ‘En nu dan?’: “Eigenlijk zijn het volslagen idiote types ... lees meer
m Theater de Veste
m woensdag 27 november om 20:15u
Ghosts - Lavinia Meijer & Michiel Borstlap, Theater de Veste, DelftLavinia Meijer is een wereldvermaard harpiste, die op spannende wijze de grenzen van het instrument verlegt. Haar veelgeroemde Glass- en Einaudi-albums behoren tot de best verkochte klassieke cd’s ooit in Nederland. Michiel Borstlap sloeg na een imposante internationale jazzcarrière radicaal een andere weg in: die van de minimal music. Tijdens dit concert vinden de twee elkaar in... lees meer
m Theater de Veste
m woensdag 27 november om 20:30u
Comedy Club Delft #international - Alfie Brown, Ed Night, Thomas Green A.o., Theater de Veste, DelftAlfie Brown
Alfie’s firebrand style of comedy has been forged from years of pushing boundaries and experimentation. Natural stage presence combined with explosive material makes for a thrilling performance every time he hits the stage. Constantly evolving and striving for ways to innovate, Alfie can move from hour-long idea driven shows to tight sets in various clubs effortlessly.
... lees meer
m Theater de Veste
m donderdag 28 november om 20:15u
Martijn Fischer Zingt Hits Van Hazes - Martijn Fischer, Theater de Veste, DelftGrote thema’s als liefde en eenzaamheid worden bezongen, naast liedjes over alledaagse dingen. Het resultaat is een mix van levensliederen en feestmuziek en precies dat maakt Hazes een icoon voor iedereen. Zijn muziek troost en verbroedert. Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van de Amsterdamse volkszanger in de musical ‘Hij gelooft in mij’ en de film ‘Bloed, zweet en tranen’. Dus... lees meer
m Theater de Veste
m donderdag 28 november om 20:30u
Pierre’S Kookrevolutie - Pierre Wind Wil De Wereld Veranderen, Theater de Veste, DelftEind van het jaar verschijnt Pierre’s nieuwe boek De Eco Keuken van Wind – Handboek voor Duurzaam Koken. Jij krijgt alvast een voorproefje, en als eerste een inkijkje in deze revolutionaire ontwikkeling. Pierre vertelt niet alleen hoe je duurzaam kunt koken, maar laat dit ook zien. En ga je met veel tips naar huis.
Het deksel moet terug in de keuken
Volgens Pierre is er nog va... lees meer
m Theater de Veste
m vrijdag 29 november om 20:15u
Sexual Healing - Het Nationale Theater, Theater de Veste, DelftNa het bejubelende Ondine en Het Duel van Tsjechov brengt Jeroen De Man een nieuw werk naar de grote zaal. Samen met een fantastisch stel acteurs die zwemmen in de toneelprijzen portretteren zij een gezin. Een gezin dat doodongelukkig is in Nederland en tot grote opluchting van het publiek vertrekt naar Frankrijk om een zorgcentrum voor ouderen te beginnen. On ya va! Alles loopt op rolletjes e... lees meer
m Theater de Veste
m zaterdag 30 november om 20:15u
Lisa Loïs Sings: Adele - Lisa Loïs, Theater de Veste, Delft[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]
m Theater de Veste
m dinsdag 3 december om 19:45u
Toneelcursus - Adaptaties Van Shakespeares Werk, Theater de Veste, DelftTijdens deze cursus maak je kennis met Shakespeare, zijn tijd en zijn werk. We sluiten de cursus af met een gezamenlijk bezoek aan een van zijn stukken: 'Othello' door Het Nationale Theater.

De cursus wordt gegeven door Laura Simonse. Laura is werkzaam als freelance dramaturg en gaf in seizoen 18|19 met succes de cursus 'Kijken naar Toneel'.

Data & Inhoud van de cursu... lees meer
m Theater de Veste
m dinsdag 3 december om 20:15u
Van Mozart Tot Madonna - Tania Kross, Theater de Veste, Delft‘Van Mozart tot Madonna’ is een verrassende reis door de geschiedenis van achttiende-eeuwse wonderkinderen en hedendaagse popprinsessen. Een ode aan hen die zich onsterfelijk maakten met hun prachtige composities, waarin hokjes als sneeuw voor de zon verdwijnen en Tania en haar topmusici laten horen hoe dicht een genie dat in Wenen furore maakte bij een Amerikaanse popdiva kan liggen.<... lees meer
m Theater de Veste
m woensdag 4 december om 20:00u
Het Filosofisch Café - Elize De Mul, Theater de Veste, Delft
m Theater de Veste
m woensdag 4 december om 20:15u
The Beauty Queen Of Leenane - Toneelschuur Producties, Theater de Veste, DelftDe veertigjarige Maureen slooft in het armoedige dorp Leenane voor haar moeder Mag. Deze wil vooral niet dat Maureen een eigen leven gaat leiden, laat staan dat ze een man vindt. Maar dan ontmoet Maureen op een feest mooiboy Pato. Moeder Mag zet alle middelen in, geoorloofd of niet-geoorloofd, om haar dochter maar niet kwijt te raken.
‘The Beauty Queen of Leenane’ is een voorstelling vol... lees meer
m Theater de Veste
m woensdag 4 december om 20:30u
Ongestoord - Marjolijn Van Kooten, Theater de Veste, DelftGrote vraag is deze keer wat er van je overblijft als je geen patiënt meer bent? Ben je dan… eh…normaal? Wat is dat eigenlijk? Het gaat nu al een paar jaar zó goed met Marjolijn, dat het bijna eng wordt. Maar ja, de humor zit toch vaak in ellende. Dus kom maar op met die tegenslag, waar Marjolijn met de moed der wanhoop haar hangende schouders onder zet. 

<... lees meer
m Theater de Veste
m donderdag 5 december om 20:15u
Oudejaars 2019 - Dolf Jansen, Theater de Veste, DelftBinnen anderhalf uur en met veel energie fileert hij dit jaar en niks of niemand blijft gespaard. Maak je op voor een avond zo goed als pure stand-up comedy: heel veel grappen, poëzie die voorbij is voordat je doorhebt dat het rijmt en improvisatie tot aan de grenzen van het betamelijke.

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Bekijk hier de hele uitgaansagenda voor Delft