Hotel de Plataan

Doelenplein 10-11
2611 BP
Delft
015 212 60 46
www.hoteldeplataan.nl

Nog geen informatie van Hotel de Plataan ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Hotel de Plataan:

powered by

UIT123.nl TIP

Jeroen

schreef:

Mooi hotel, gelegen in hartje centrum, met eigen parkeerterrein wat in de binnenstad ideaal is. De kamers zijn erg origineel en compleet. Kortom; een aanrader.

Ronald

schreef:

Heel erg fijn hotel. In de binnenstad van Delft met eigen parkeerplaats. Wij zijn hier geweest met onze dochter. We vonden de kamer erg leuk met al die beschilderingen en spulletjes. Het ontbijt was heerlijk. Een aanrader. Wij komen zeker nog een keer terug.

Jan

schreef:

Heel leuk hotel! Sfeervol en ongedwongen. Alles is op loopafstand. Je auto kan je op het afgesloten priveterrein veilig parkeren. Goed ontbijt, goed en vriendelijk personeel en Wifi!. Kortom, zeker aan te bevelen.

hans

schreef:

topper in delft
mooi door een kunstenaar beschilderde gangen, trappenhuis en kamers

Renata

schreef:

Een toppertje in het centrum van delft! Gratis parkeren, wifi, heerlijk ontbijt en stijlvol ingericht! Hier komen we zeker nog eens terug!

Nine

schreef:

Echt een super gezellig hotel! De sfeer in het hele hotel maakt dat je je echt welkom voelt. Het is niet zo'n groot kil gebouw waar je alleen komt om te slapen. Hier ga je heerlijk een krantje zitten lezen in het huiskamer cafe.

Saskia

schreef:

Sfeervol hotel, lekker ontbijt en leuke kamers!

M. Schreuders

schreef:

Mooie kamers, stijlvol ingericht en vriendelijk personeel en midden in het centrum van Delft (met GRATIS parkeren). Kortom: wat wil je nog meer!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord