Uitgaan in Oosterhout

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Laatst toegevoegd

Jouw mening over Oosterhout?

Geef je mening over Oosterhout, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

cindy

schreef:

Wij komen uit Dordrecht......eenmaal geweest en weer plannen om weer te komen. Erg leuk een erg gezellig. Goede service.....perfect XXX

Lees meer over Fever

mrsnow

schreef:

Kijk niet naar het verleden, maar naar NU en de toekomst. Op 22 december komt hier een té gekke band (Bounce) spelen die zelfs de meest stijve ledematen losjes krijgt. Met andere woorden: muziek voor elk wat wils, het dak eraf en swingen maar !!

Lees meer over Salerno

Ouwe Gabber

schreef:

I love that PLace, supergave muziek uit mijn tijd jaren 90, de ongedwongen sfeer,iedereen komt om te feesten,zo'n kroeg ken ik er maar 1.

Lees meer over Fever

stefanie

schreef:

Altijd super gezellig in de ongwoon! Wij komen ieder weekend lekker stappen! Nooit gezeik en een super aardige portier en eigenaar

Lees meer over Ongewoon

Raymon

schreef:

de salerno is niet dicht.
De vorige eigenaar heeft de boel ook niet opgelicht.Waren toffe gasten maar hun waren zwaar "genaaid " door de huisbaas en de nieuwe eigenaar daar.
ben er 2 weken geleden geweest ivm darten en er is geen kut meer aan daar. jammer dat die andere er weg zijn.
Die gasten hadden er een prima tent van gemaakt . Zonde dat er dan mensen zijn die andermans geluk zo verpesten.

Lees meer over Salerno

tommy

schreef:

wat lees ik nou.
de salernobar gesloten.
kan iemand mij vertellen waarom.
het was altijd zo'n leuke tent en hoezo hebben de eigenaren de boel opgelicht,
graag zou ik wat informatie willen, kan iemand mij dat vertellen

Lees meer over Salerno

slecht

schreef:

ok (EX) eigenaar van de salerno. ik heb gehoord dat jullie de boel opgelicht hebben. maar goed trieste zaak dat jullie de carnaval van deze gasten verziekt hebben. lekker zo door gaan knul...jij komt er wel hoor op deze manier ;). succes met jullie toekomstige plannen. ik heb geen zin meer in deze zinloze trieste discussie, als je de waarheid niet onder ogen ziet. gr

Lees meer over Salerno

vaste gast

schreef:

Ten eerste ben ik niet de eigenaar maar een vaste gast zoals mijn naam al zegt , en dat die gasten moeten sluiten heeft een hele andere oorzaak , maar ja met modder gooien is altijd het makkelijkste toch ? en nu speelt iedereen het onschuldige slachtoffer maar ze hebben hun verdiende loon gehad die gasten , en btw die gasten weten beter dan jullie hoe ze een cafe moeten runnen want daar was het altijd gezellig tot dat er een paar raddraaiers het komen verzieken stoere boys hoor.

Lees meer over Salerno

slecht

schreef:

hallo ''vaste gast'' je bent vast en zeker de eigenaar die ook agressief was die avond.
er is niemand geslagen dat is bevestigd door een aantal nuchtere getuigen. die net als de slachtoffers onterecht hard handig naar buiten gewerkt waren. bovendien heb ik door gekregen dat jullie kroeg per direct moet SLUITEN zal niet voor niks zijn. en bewijst dat ook deze eigenaars geen kroeg kunnen runnen.

Lees meer over Salerno

vaste gast

schreef:

Wij zijn er bij geweest met carnaval en dat de uitsmijtster agressief was hadden deze gasten aan hun zelf te danken wie slaat er nu een vrouw omdat deze alleen een klant die de hele avond lag te slapen naar huis toe stuurde ?????
Maar ja nu voelen ze zich het "slachtoffer " enne stik gezellige kroeg en zeer vriendelijke en gezellige eigenaars

Lees meer over Salerno
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord