Fever

Markt 7
4901 EP
Oosterhout
0162 423979
www.fever-oosterhout.nl

Voor de beste muziek van de 70's 80's and 90's. Min. Leeftijd 25 jr.

| in de omgeving

Meningen over Fever:

powered by

UIT123.nl TIP

cindy

schreef:

Wij komen uit Dordrecht......eenmaal geweest en weer plannen om weer te komen. Erg leuk een erg gezellig. Goede service.....perfect XXX

Ouwe Gabber

schreef:

I love that PLace, supergave muziek uit mijn tijd jaren 90, de ongedwongen sfeer,iedereen komt om te feesten,zo'n kroeg ken ik er maar 1.

Margriet van den Heijkant

schreef:

De Fever is gewoon helemaal top! De eigenaren, bediening en dj's zijn ook helemaal geweldig. Ze zijn vriendelijk, hebben heel veel humor, draaien goede muziek en er is altijd wel wat te doen daar. Met andere woorden......er bestaat geen betere discotheek/kroeg als de Fever!

Paul Elstak

schreef:

Fever doet mij echt aan mijn eigen tijd denken, aslof ik Back to the Future ben, als ik vrij ben kom ik graag in Fever lekker anoniem natuurlijk, ook ik ga graag stappen en laat me lekker gaan, vooral die HardCore vind ik helemaal Top.

wij

schreef:

eh...who thef*ck is Rene Schuurmans???

Marlies

schreef:

Je moet niet zop Fever afgeven, Fever doet heel veel voor verenigingen,kunstenaars en artiesten en muzikanten. Daar kunnen wij ze best wel eens dankbaar voor zijn.

Stichting Doen !

schreef:

Dat klopt Fever is de grootste maar ook beste balletent van Brabant. Fever Forever. Thomas is een sukkeltje.

thomas

schreef:

de fever is echt de grootste balletent van brabant, voor ouwe lullen misschien niet. Maar zelfs die zou ik niet het verschrikkelijke decor en onbehulpmzame personeel willen aandoen. Ronduit verschrikkelijk.

Oosterhout HardCore

schreef:

fever is een kutzaak daar draaien ze allemaal van die ouwelullenmuziek en geen hardcore en jumpstyle,das wel stom van ze.

I Love the 90's

schreef:

De 90's Party met Shaydie was super, we hebben een mega avond gehad in Fever, moet je vaker doen.

Kool & the Gang

schreef:

Fever ga zo door, jullie worden legendarisch.

Fever Fan

schreef:

Fever is de discotheek van Brabant waar het allemaal gebeurd, je moet het eens meemaken om te geloven. Ik ken niet zonder de Fever.

Robbie

schreef:

Fever is the best en luister zeker ook eens een x naar Fever Radio waanzinnige goeie muziek, non stop. Ieder weekend liveuit Fever.Fever ga zo door.

Janneke en Hannie

schreef:

De Fever is de beste uitgaanskroeg van Oosterhout, je moet er een keer geweest zijn om het te kunnen begrijpen. Fever i the Best

De Vrijgezellen

schreef:

Wij zijn afgelopen vrijdag met zn 18 bij Fever geweest en we werden echt heel goed ontvangen en behandeld, hele goede service en bediening, leuke muziek we hebben de avond van ons leven gehad en we komen zeker nog wel een paar keer terug.

Rene Schuurmans

schreef:

Ik ben in veel horecazaken geweest in Brabant er daarbuiten maar fever is voor mij de gezelligste plek om met mn vrienden lekker te gaan stappen, ze vallen me daar tenminste niet lastig omdat ik zo bekend ben en de service is ongekend goed, echt iedereen staat voor me klaar. Ga zo door en we kome nog vaak terug. Groetjes Rene Schuurmans.

janus en puala

schreef:

je brengt het goed vanaf

henk de Ridder

schreef:

Ik ben nu een paar keer in fever geweest maar ik ben tot nu toe geen betere tent tegen gekomen als deze, het personeel, de muziek, de inrichting alles is perfekt.

corina

schreef:

hoi ik ben corina en ben 32 jaar. fever is echt een keigave tent. we hebben het altijd naar ons zin en je kunt er goed uit je dak gaan!!!!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord