Uitgaan in Ermelo

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Laatst toegevoegd

Jouw mening over Ermelo?

Geef je mening over Ermelo, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

R Petersen

schreef:

35 jarig huwelijksfeest gevierd in het koetshuis. Mooie locatie, eten was uitstekend en de bediening was prima.
Een aanrader.
beoordeling: 8

R. van Bonhof

schreef:

Zeer goed gedineerd met een gezelchap van 8 personen. gekozen voor het verrassingsmenu. uitmuntend! mooie wijnkaart (huiswijn is ook uitstekend) beding adequaat en vriendelijk. beoordeling: 8

p. van boven

schreef:

met 50 personen huwelijksfeest gevierd.
Eten goed bediening beneden alle peil.beoordeling. 3

kimberley

schreef:

jullie moeten allemaal gewoon niet zeike de schout is godse goed!!en focking lekker zoo!!!xx jullie fan!!

shenkie

schreef:

nou ze laten heus geen kinderen van 15 toe want er staat altijd iemand bij de deur die je ID checked je moet gewoon niet zo zeiken, en oh ja maak er maar werk van niet dat het wat uithaalt ofzo en bovendien als die kids wel in toppers komen is het niet ons probleem. zo!

Lees meer over Feestcafé Toppers

Gerrid

schreef:

Gaan met de familie graag dineren bij De Schout. Serreplekje is inderdaad niet ideaal, maar er zijn verbouwingsplannen heb ik vernomen. De keuken is net vernieuwd, ziet er zeer professioneel uit! De bediening is altijd vriendelijk en erg behulpzaam, eten is ook altijd erg goed, zowel van de gewone kaart als van de tapaskaart. Ik kan de negatieve mening van de anderen hier niet delen, ik en vele anderen vinden dit één van de btere restaurants in Ermelo en omgeving!

Ga zo door De Schout!!

jf van der laan

schreef:plaats moeten nemen in de serre onder een loeiende gaswarming, waarbij het een komen en gaan was van bezoekers deur op deur dicht. maar eens een wild stoofpotje geprobeerd , smaakte nergens naar rode kool niet gaar en smakeloos de bijgevoegde koude pure was volgens mij van de vorige dag, ook het desserd bestond uit keiharde meloen en aardbeien. niets bjzonders deze tent.

je zou korting moeten krijgen op de nogal stevige prijzen voor het eten in de serre.

het personeel is vriendelijk maar heeft meer oog voor bekenden en vrienden die langskomen in deze gelegenheid. ook werd er niet gevraagd of er nog wat te drinken moest komen slecht voor de omzet.

ik denk dat ik er niet mer ga eten voor deze prijzen kan je overal terecht.Peggy van Doorn

schreef:

De entourage erg leuk: lounge-hoekje, Spaanse muziek,vriendelijk personeel. De tapas hadden echter niets met Spanje te maken(alleen de naam dus) de smaak was Hollands en de tapas die wij voorgezet kregen waren gewone Nederlandse borrelhapjes en de naam tapas niet waard. Ook de tijd tussen het serveren van de hapjes, was erg lang 25 minuten. Jammer, het idee is leuk.

moeder

schreef:

jullie laten kinderen toe van 15 jaar. daar ga ik werk van maken!

Lees meer over Feestcafé Toppers

jaap

schreef:

Super tent. Kom er elke week

Lees meer over Feestcafé Toppers
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord