Grand Cafe De Schout van Ermel

Putterweg 1
3851 GA
Ermelo
0341 494440
www.deschoutvanermel.nl

Nog geen informatie van Grand Cafe De Schout van Ermel ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Grand Cafe De Schout van Ermel:

powered by

UIT123.nl TIP

kimberley

schreef:

jullie moeten allemaal gewoon niet zeike de schout is godse goed!!en focking lekker zoo!!!xx jullie fan!!

Gerrid

schreef:

Gaan met de familie graag dineren bij De Schout. Serreplekje is inderdaad niet ideaal, maar er zijn verbouwingsplannen heb ik vernomen. De keuken is net vernieuwd, ziet er zeer professioneel uit! De bediening is altijd vriendelijk en erg behulpzaam, eten is ook altijd erg goed, zowel van de gewone kaart als van de tapaskaart. Ik kan de negatieve mening van de anderen hier niet delen, ik en vele anderen vinden dit één van de btere restaurants in Ermelo en omgeving!

Ga zo door De Schout!!

jf van der laan

schreef:plaats moeten nemen in de serre onder een loeiende gaswarming, waarbij het een komen en gaan was van bezoekers deur op deur dicht. maar eens een wild stoofpotje geprobeerd , smaakte nergens naar rode kool niet gaar en smakeloos de bijgevoegde koude pure was volgens mij van de vorige dag, ook het desserd bestond uit keiharde meloen en aardbeien. niets bjzonders deze tent.

je zou korting moeten krijgen op de nogal stevige prijzen voor het eten in de serre.

het personeel is vriendelijk maar heeft meer oog voor bekenden en vrienden die langskomen in deze gelegenheid. ook werd er niet gevraagd of er nog wat te drinken moest komen slecht voor de omzet.

ik denk dat ik er niet mer ga eten voor deze prijzen kan je overal terecht.Peggy van Doorn

schreef:

De entourage erg leuk: lounge-hoekje, Spaanse muziek,vriendelijk personeel. De tapas hadden echter niets met Spanje te maken(alleen de naam dus) de smaak was Hollands en de tapas die wij voorgezet kregen waren gewone Nederlandse borrelhapjes en de naam tapas niet waard. Ook de tijd tussen het serveren van de hapjes, was erg lang 25 minuten. Jammer, het idee is leuk.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord