Laatste meningen over discotheken in Zoetermeer

Laura

schreef:

Hoi, even een vraag want ik kom er op de website niet uit..... hebben jullie ook een gewone dansavond voor ouder publiek of zijn het alleen besloten feesten? zoek namelijk een leuke dansavond voor mijn zus en mijzelf.
Gr. Laura

Lees meer over 2nd Floor

joanne

schreef:

ben 2 keer in sisters geweest, op zich een leuke tent, alleen vrij rustig! en zag dames in soort van corsetten lopen niet echt een stijl van apres ski, misschien iets andere kleding dragen wat meer er bij past? en de discotheek zelf ook meer een apres ski uitstraling geven, geeft ook een warmere sfeer!veel sucses verder, kom nog zeker een keer langs in het nieuwe jaar!

Lees meer over Sisters

meid

schreef:

Wat een ballentent .... sluiten die hap

Lees meer over Sisters

sam

schreef:

heey Sisters,

Ik ben eigenlijk niet zo van wisselen van waar ik uit ga maar ik ben nu 3 keer Sisters geweest en 3 keer was het super gezelli.

Ik hoop dat jullie nog lang blijven bestaan.Groetjes Sam

Lees meer over Sisters

glenn

schreef:

ik vind sisters een super leuke tent veel leuker als de andere discotheeke in zoetermeer en ik vind het personeel een stuk vriendelijker en leuker en de potiers zijn ook super relaxs en ik ga zeker vaker komen bij sistersgroetjes glenn

Lees meer over Sisters

Gast

schreef:

ik heb er echt een super leuke avond gehad ondanks het er wat rustig was. Verder ga ik er zeker nog eens naar toe!!!

Het is idd een ander soort muziek wat er dames en heren van sisters je er zeker een handje bij gedraaid wordt dan in players maar zeker niet slecht en zeg nou zelf je moet het je zelf naar je zin maken al helpen de

Lees meer over Sisters

Anne

schreef:

Jammer inderdaad, dat van Players nu een soort apres ski tent is gemaakt, dat maakt de keuze heel beperkt..als je niet van dat soort muziek houd, mis je dus al veel publiek. Niet heel handig, ben benieuwd hoelang het dan nog blijft bestaan, want het is er inderdaad rustig. Voor de rest wel mooi pand, zoals Players ook altijd al was.

Lees meer over Sisters

Pascal

schreef:

Slechte keuze om van de meest trendy club van Zuid-Holland een soort apres-skihut te maken. Zoetermeerse publiek heeft het wel zo'n beetje gehad met apres-ski (Alpen Express, Bierstube Silverdome, Spetters). Begin periode van Players trok nog de meeste bezoekers. Sisters gaat dat niet lukken. Naam, PR, logo, website; ziet er allemaal erg simpel uit. Niet mijn tent, en laat het dan ook bij slechts 1 bezoekje

Lees meer over Sisters

Gast

schreef:

Ziet er perfect uit! Mag wel wat meer Aprés SKI uitstralen, maar dat is niet moeilijk te realiseren.Wel veel te rustig, voor wat betreft aantallen publiek, om er een gezellig avond te beleven. Ik weet niet of dit komt door het feit dat de lokatie niet optimaal is of dat dit komt omdat er bij mijn weten 0,0 reclame gemaakt is...?Of ik heb alles gemist maar het lijkt mij handig om eens te gaan flyeren in Zoetermeer. Ga eens langs bij diverse sportverenigingen. Ga in het stadshart staan, plaats een advertentie in het streekblad, etc, etc...Het thema spreekt mij zeker aan dus ik hoop dat het gaat lopen want anders vrees ik dat we binnen een paar weken weer afscheid moeten nemen van Sisters.

Lees meer over Sisters
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord