Uitgaan in Zoetermeer

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Laatst toegevoegd

Populair in Zoetermeer

Jouw mening over Zoetermeer?

Geef je mening over Zoetermeer, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Roel

schreef:

vorig weekend eerste ervaring gehad met spetters ! war wen gezellige tent leuke barpersoneel entertainment op hoogstandje ik ga volgend weekend weer

Lees meer over Spetters

Veul

schreef:

Veul en lekker!

Lees meer over Pavarotti

peter zwalve

schreef:

Sfeervol, gezellig, goed georganiseerd en netjes op orde

Lees meer over JJ Musichouse

Tobias

schreef:

Prima restaurant, in het hotel van het Koetshuis gelegen. Wat voor uit123 om die er ook op te zetten?

Lees meer over De Sniep

Laura

schreef:

Hoi, even een vraag want ik kom er op de website niet uit..... hebben jullie ook een gewone dansavond voor ouder publiek of zijn het alleen besloten feesten? zoek namelijk een leuke dansavond voor mijn zus en mijzelf.
Gr. Laura

Lees meer over 2nd Floor

D.Huysman

schreef:

Uitsteekbaar restaurant, met aardige bediening. Het is vrij prijzig, maar dan heb je wel wat. Wij komen nog wel eens bij Yuniku.

leo en ada

schreef:

altyd gezellig

Lees meer over Tapperij Seghwaert

Ireen en Rein Stout

schreef:

Hebben vaak bij de Witte Raaf gegeten. Zelfs op mijn verjaardag en hebben 2 tafels gereserveerd. Mijn vrienden vonden het een prachtige locatie en gaven een 9 voor. Subiel!! We komen nog met onze kinderen en kleinkinderen.

Lees meer over De Witte Raaf

onno

schreef:

wat een kut tent is dat zeg vroeger wat het er leuk nu echt een foute tent slechte uitsmijters en ranzige wc

Lees meer over Spetters

Guido

schreef:

Regelmatig eten we met klanten bij de Sniep in de fantastische ambiantie. Altijd weer worden we verrast met een wisselende kaart en altijd is het weer een feest als we hier gegeten hebben. Een perfecte vriendelijke bediening zonder theatraal te zijn. Puur dus! Prijs kwaliteit verhoudingen zijn top. Menig restaurant zou hier een voorbeeld aan kunnen nemen. De laatste keer werden we verrast met de mogelijkheid in het nieuwe hotel van de Sniep te overnachten. Perfect. Eindelijk een locatie waar we met klanten goed kunnen eten en daarna van een goede nachtrust kunnen genieten. Mooie ruime kamers van alle gemakken voorzien. Goede bedden en vooral belangrijk, geen lawaai van buiten. Je zit aan de rand van Zoetermeer maar denkt dat je midden in een natuurgebied overnacht.Wat mij bijzonder aantrekt is eens een weekend te reserveren en dan Den Haag Delft of Leiden te bezoeken. Zo dichtbij ligt de sniep bij deze prachtige steden in een oase van rust. Echt een aanrader. Zowel zakelijk als prive.

Lees meer over De Sniep
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord