Uitgaan in Wormerveer

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Laatst toegevoegd

Populair in Wormerveer

Jouw mening over Wormerveer?

Geef je mening over Wormerveer, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Ans

schreef:

Ik snap niet waar die negatieve kritiek op slaat. Naar aanleiding van hun nieuwe website ben ik daar gisteren met een collegaatje gaan eten en het was gewoon top!
Toegegeven, het is niet een restaurant waar je alleen met een hoge hoed binnen komt, maar het eten is erg lekker en het personeel is erg vriendelijk!
Zeker een aanrader en we gaan zekr nog een keer terug!

Lees meer over Rinconada

Stichting Amsterdamse Zwerfkatten

schreef:

Bij binnenkomst lagen er al genoeg dode vliegen in de vensterbank om je bord mee te kunnen vullen.
Tijdens het eten werd de zaak even verbouwd (geluidsoverlast) en werd de vloer al geschrobd waarbij we nog net niet met de voeten omhoog hoefden.
Als je Spa Blauw bestelt, krijg je gewoon water. Als je saté bestelt, dan krijg je een zwembad saus met een spies vlees (wel veel vlees).
De eigenaar zat tijdens ons dinertje in ons zicht een broodje te eten met zijn mond wagenwijd open. Geen prettig aangezicht, laat staan tijdens het eten.
De kwaliteit van het eten is ver onder de maat. De hygiène van de zaak idem dito. Bestek dat al op tafel ligt, zit nog onder de aangekoekte etensresten. Glaswerk zit onder de pluizen.

Lees meer over Rinconada
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord