Uitgaan in Roermond

Jouw mening over Roermond?

Geef je mening over Roermond, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

monmartini

schreef:

vroeger de place to be maar nu een tent van lik me vestje (zelfs op het terras wil bijna niemand zitten

Lees meer over de King

Levi

schreef:

Zojuist uitgerold, was super!

Lees meer over Sophie's Pub

Roel

schreef:

een avond na het werk wilden we eventjes relaxen op een terras, twee martini royale besteld, één witte en één Rosé. Beiden waren zonder bubbels, erg vreemd voor een prosecco! Dit heb ik kenbaar gemaakt aan de ober, die aanbood nieuwe te brengen. Tot mijn grote ergernis kregen we daarna dezelfde glazen (lippenstift van mijn vrouw was nog aanwezig op haar glas), de inhoud was duidelijk dezelfde platte martini royale verdund met spa rood om bubbels toe te voegen. Mijn vrouw heeft die van haar nog wel opgedronken, ik heb die van mij terug laten gaan. Op het moment van betalen kost de martini van mijn vrouw €4,50 terwijl die op het menu voor € 3,25 staat. (heb een foto gemaakt, waarmee ik dit kan bewijzen!). Hier ga ik dus NOOOOOOIT meeer terug!

Lees meer over Le Journal

fam Peeters

schreef:

Wij hebben afgelopen zaterdag op en top gegeten. En heel goede service vriendelijke bediening. het was af.super

Lees meer over Ridder van Asenrode

Sjaak

schreef:

Sophies Pub is een leuke tent, maar om heel eerlijk te zijn hangt dat vaak af van de muziek.... Het rock is er een beetje vanaf, hoor de laatste tijd veel te veel popi jopi muziek... Daarnaast is het ook maar de vraag of ze uberhaupt open zijn, met name door de weeks. Vaak sta je daar voor een gesloten deur. Men weet dat ze van zondag t/m dinsdag dicht zijn. Maar op andere dagen sta je de laatste tijd voor een gesloten deur. En elke keer wordt er dan een of ander goedkoop smoesje bedacht.. ook klopt er niets van de openingstijden.. ze zijn weliswaar tot 2 uur open .. Maar zeker niet vanaf 7 uur dit is ook vaak genoeg 9 uur ofzo

Lees meer over Sophie's Pub

Mevr. L. Ruijters

schreef:

Verrukkelijk en smaakvol gegeten voor 1 prijs. Zelfs het drinken was inbegrepen.

Lees meer over Ridder van Asenrode

Jolanda

schreef:

Ik heb hier ontzettend lekker gegeten.Onze hele familie trouwens!Vele verschillende kleine hapjes.Het leek wel een snoepwinkel waar je onbeprekt mag snoepen.Toppie !!

Lees meer over Ridder van Asenrode

sanne

schreef:

Verschrikkelijk. We hebben onlangs gegeten bij restaurant L'Union. De bediening was waardeloos vooral de zeer onvriendelijke en ronduit botte eigenaresse
Verder was het eten ook niet om over naar huis te schrijven.
Koude soep, vlees niet goed gaar en koude friet.

Lees meer over L'Union

Linda Nanning

schreef:

Heerlijk gegeten en het zag er erg mooi uit.Ik heb nog niet eerder een buffet meegemaakt met kleine hapjes met elk een goede smaak. Prijs is perfect omdat het een arrangement betreft met onbeperkt Frisdrank, tapbier en wijn. Wij hebben zelf een kleine beurs maar dit was zeer de moeite waard. Bediening was ook erg fijn.Jammer dat het voor ons niet in de buurt is!!

Lees meer over Ridder van Asenrode

gianni

schreef:

zo te horen van familie moet het een mooi restaurant zijn met veel specialiteiten want we gaan zondag met moederdag daar eten dus op naar zondag!!

Lees meer over Ridder van Asenrode
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord