Bollee Events

Grebbeweg 69
3911 AT
Rhenen
0317 612529
www.bollee.nl

Nog geen informatie van Bollee Events ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Bollee Events:

powered by

UIT123.nl TIP

frans

schreef:

mijn zoon is naar kinderdisco bollee geweest op 04-01-2013.
nu blijkt dat er drankjes verkocht wordt met
houdbaar datum september 2012 {likkertje}.
dat lijkt mij niet normaal,om eerlijk tezijn.
ik hoop dat u er wat aandacht aanbesteed.

Chantal

schreef:

Afgelopen zaterdag ben ik weer eens een avondje naar Bollee geweest. Het was weer een ouderwets gezellige avond!! Er was deze avond een singles party. In tegenstelling tot wat hier beneden beweerd wordt was het best druk en de verhoudingen waren volgens mij 50/50. Ik heb een leuke avond gehad en ben zeker van plan om samen met mijn vriendinnen vaker naar Bollee te gaan! Bollee is echt een mooie zaak, met vriendelijk en behulpzaam personeel en de prijzen zijn zeer schappelijk voor een tent als Bollee!

Gijs

schreef:

Ik vind Bollee totaal niet oubollig. Sterker nog: na de verbouwing is het de hipste tent in de omgeving Veenendaal, Ede en Wageningen. Verder is Bollee de enige uitgaansgelegenheid die nadenkt over een ander publiek dan de 16 tot 18 jarigen. Doordat er steeds meer thema feesten zijn, moet ik wel altijd eerst even op de website kijken wat de avond brengt. Maar dan weet ik tenminste wel waar ik aan toe ben, en is het daardoor ook nog niet tegen gevallen. Doordat Bollee met zijn tijd mee gaat, zal ik dat ook maar doen!

Banga

schreef:

Wat een Nederlands gezeur over geld voor zo'n mooie uitgaansgelegenheid! Wat verwachten mensen voor 10 euro entree? Het is waar, er is geen overvloed aan vrouwen die happig opzoek zijn naar mannen van 44 (vooral niet als ze de hele avond aan de bar zitten). De drankjes (en vooral mixjes) zijn zeker betaalbaar wanneer je dat gaat vergelijken met andere uitgaansgelegenheden. Als je lekker wil roken kan dat ook prima in het rokers gedeelte, heeft ook niet iedere discotheek.

Voor 10 euro entree kun je ook geen Afrojack verwachten maar Dj jean, Ferre Santos, Ruben Vitalis, Wildstylez en Real El Canario komen geregeld draaien. Kortom: Voor iedere doelgroep wat wils (zelfs voor teenagers!)

De broodjes na afloop lijken mij een goede hap voor een ideaal einde van je avond, want ergens anders in de buurt ga je die zeker niet vinden.

Toptent!

Charly

schreef:

Haay allemaal, wilde even laten weten dat ik Bollee echt een super gave tent vind. Vette feesten en aardig personeel. Kom er al jaren en zal er zeker in de toekomst vaker komen:) xxx

Harry

schreef:

Toptent. Kom er al een aantal jaar en het valt nooit tegen! Allicht verandert er wat met de tijd maar als ik met mijn vrienden ben en ik kan lekker mijn biertje drinken daar heb ik het naar mijn zin. Wat is dit allemaal voor gezeik over geld en over de Single's party. Wie houdt er nu niet van bier, gouwe-classics & de nieuwste hits, goede dj's en een broodje kroket na afloop?

Dick

schreef:

Gisteren op de Single party geweest, maar dat was echt helemaal niets.Misschien 50 mensen(waarvan 90%man). Nu kan je zeggen dat ze daarbij Bollee geen invloed op de animo hebben, maar ik denk dat ze daar wel zelf de oorzaak van zijn; Veel te veel oude-lullen-muziek(hoempapa, nederlandstalig en jaren 70 disco). En als er dan eens een beetje "vlot" nummer werd gedraaid, was het toch minimaal van 10 jaar geleden. Ben zelf 44, maar daar zit ik echt niet op te wachten. Dan ook nog gratis broodjes, op wat voor type gast richt je dan als gelegenheid. Verder komt blijkbaar iedereen binnen met wat voor kleding dan ook, hetgeen het uitgaansgevoel niet echt ten goede komen. En als hoogtepunt de bejaarde, vermoedelijke eigenaar van het complex, die regelmatig opzichtig viltjes rechtgezet en glazen ophaalt in zijn stoffige belager en het geheel daardoor nog oubolliger maakt. Ze hebben duidelijk geen gevoel voor een beetje cachet en stoten daarmee het wat vlottere, meer beschaafde publiek af en blijven, een enkele uitzondering daargelaten, de minkukels over. Nee, dit raadt ik iedereen af.

Patty

schreef:

Er zou veel meer jaren 70 en 80 muziek gedraaid moeten worden, daar houden de 30 en 40-ers het meest van! Dan raakt de tent ook gelijk weer veel voller!

Mysteryguest

schreef:

Prachtige discotheek! Heb al veel discotheken bezocht en vind hier alles goed geregeld, Met zeer normale prijzen.
Als ik in de buurt zou wonen zou ik zeker vaker komen dansen.
Tip! Wat mij betreft mag er (nog) meer trance en house gedraaid worden.

Pret

schreef:

Top tent vermaak me altijd prima. Wat een gezeur om niks, uitgaan kost nu eenmaal geld.

Romy

schreef:

Al dat gelul is leuk, maar heeft iemand een prijslijst dan? Entreé op zaterdag is 10 euro en dat vind ik persoonlijk nogal veel, want daarvoor heb je geen bekende dj of zo.

Maargoed, post dus ff een prijslijst van de drankkaart hiero.

Inge

schreef:

Zijn hier 29 april ook geweest was erg gezellig! Goed druk en prima vermaakt! Duur?? Viel reuze mee! Ga zeker nog eens terug!

Funny

schreef:

Afgelopen vrijdag (29 april) daar geweest en mij prima vermaakt. Druk, gezellig, prima artiesten en zeker geen dure prijzen. Zaterdag 21 mei ben ik zeker bij met DJ Jean...!

anoniem

schreef:

bollee is een waardeloze tet geworden na de verbouwing. En die ouwe grevo is een geldwolf.... veel te duur daar.
En je kan aan de fotoos zien dat het er niks meer is.
Mij zien ze er niet meer, en al mijn vriendinen ook niet meer.
We waren altijd met een grote groep, dus die zijn ze kwijt.
Laat ze de tent maar sluiten

Natalie Lottering

schreef:

Gisteravond was het daar helemaal niet leuk. Zo vreemd dat daar mogen mensen met de sportschoenen en gewone kleding dragen die mag naar binnen toegang komen. Veel buitenlanderswaren ook daar die vond ik ze heel asociaal gedrag op het deze feesttent. Regels over roken Helemaal geen roken in het zaal moeten zijn. Ik geef ze heel lage cijfer.

Jeannette

schreef:

Ik zou Andre uit Deventer nog heel graag een keer willen zien.Ik was er 12 december 2009,jij was er met je beste vriend uit Veenendaal.Ik met een collegaatje(Tiel)

een kind.

schreef:

t lijkt me nu al saai .
je moet al die mensen horen praten.
k ga nu zelf ook niet meer heen .
t lijkt me kansloos ?
kan je nu niet beter die tent dicht doen , en dan gwn een nieuwe maken ?
miss is dat wel wat leuker.
en zwz hoeso dure intree?

x jeweetzelf.

anoniem

schreef:

Gisteren met z'n achten geweest en de hele avond staan swingen. Het was dus echt gezellig, maar dan moet je wel met een stel zijn. De muziek was gisteren erg goed, mede door een vriend die verzoeknummers had aangevraagd. Verder zou ik ook graag de hedendaagse muziek willen horen en niet steeds 'relight my fire'. Deze muziek werd 30 jaar geleden ook gedraaid toen ik 15 jaar was en naar de disco ging!!!

joke

schreef:

wat een rare zaak zeg.

entree 10 euro en bagger muziek. ben van de week geweest maar het is de zaak niet meer van 1 jaar geleden.

toen was het er nog wel leuk.

miep

schreef:

ik vind sluit de hele bollee in rhenen wat een tent zeg waardeloos heb er geen goed woord voor over en de intree prijs is ook schandalig

bezorgde moeder

schreef:

Nee, dat lijkt mij een goede reden om een uur in de kou staan.

nou ik ga dit onderwerp sluiten mijn dochter mag van mij niet meer en wil zelf ook niet meer.

Bianca

schreef:

Er staat ook bij dat als je geen id hebt, een kopie van de id van de ouders ok is. Dit doen ze om te controleren dat er geen kinderen die ouder/jonger zijn binnen komen

bezorgde moeder

schreef:

Ik ben van mening dat het slecht geregeld is bij bollee.

Mijn kind staat vaak te wachten in de kou.

en ook de Id plicht is waanzin voor een kind van 13 jaar.

Bianca

schreef:

Mijn dochter gaat elke maand naar de teenage party van Bollee en ik hoor niets anders dan goeie berichten. Er wordt geen alcohol geschonken en er mag niet gerookt worden, elke maand wordt er een mail verstuurd waarin o.a. staat dat ID verplicht is Miep, dus als je dochter die mee had genomen had ze niet hoeven wachten

miep

schreef:

ik vind dat bollee geen verantwoording kent om meiden een uur buiten te laten staan omdat ze geen id had wat een discotheek als het aan mijn ligt komt ze er nooit meer

anja

schreef:

paar keer geweest jammer toch steeds hetzelfde

john

schreef:

met bollee is niets mis maar wel met de dj zelf ben ik bij een dj school de muziek is vaak veel te oud en word veel te lang ge draait dit hoor ik al een jaar of 3 dit is mijn tip doe hier iets aan hier door gaan mensen ook weg of komen niet meer dat is jammer van een top zaals

paul

schreef:

Aan de fotos te zien is het niet echt zo druk of lijkt dat maar zo?

Wel wat mooie dames gezien maar niet zoveel en steeds dezelfde elke week.

sanne

schreef:

viel tegen had er meer van verwacht saai !!

ramon

schreef:

egt een vette discotheek:P

gewoon de beste!

en leuk dat er ook wat voor de kinderen isXD

irma

schreef:

Jij 51 jr was er eind feb,je heb de hele avond staan kijken zou je graag nog eens willen zien.
bjorn/paul

schreef:

bollee is erg mooi ingericht en we hebben zat meiden geschruurt

freek

schreef:

hee jachelien uit amersfoort.. ken je me nog?

dora

schreef:

Vroeger was er een dj, die wat moeilijker liep... dat was pas echt een goede dj, fijne uitstraling, goede babbel en de beste dansbaarste muziek...

haal hem terug, als hij nog zoiets doet...

mikejj

schreef:

ik ga er waarscheinlijk vrijdag heen!!... Dronken :P laten we eens zien hoe je moet feestuhh!!!!.. als de muziek maar goed is

@chraF

schreef:

ii ga 31 oktober naar tenage party voor 12 jarigen en lijkt me echt cool en spannend

word helemaal te gek met mijn vriendenik ga me helemaal uit leven

Jop

schreef:

Nou muziek is soms egt bagger Teenage dn ;)

D@ve

schreef:

Mega tent goede muziek en een prachtige inrichting.

bastiaan

schreef:

De zaal is gezellig en mooi ingericht.

Muziek uit de jaren 90 en 2000 tot heden zou het perfect afmaken.

M

schreef:

vrijdags erg saai.. maar daar kan Bollee niks aan doen...dus tja


X

monique

schreef:

gister voor het eerst geweest erg mooie zaal.ik heb het er naar mijn zin gehad helemaal Toppy

ben

schreef:

gewoon lekker dansen op actuele en jaren 80 muziek.

gelukkig leeftijd 25 +

gijs

schreef:

gezellig, vriendelijk,goede organisatie maar graag meer rock muziek..

theokaspers

schreef:

je moet een keer in de zoveeltijd een artiest laten komen andere muziek draaien de lanten gaan vroeg weg ik vind laaste tijd niet zo druk


als je zo door ga red je het niet zou zonder zijn


elly

schreef:

het ziet er toppie uit..!!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord