Uitgaan in Rhenen

Jouw mening over Rhenen?

Geef je mening over Rhenen, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

frans

schreef:

mijn zoon is naar kinderdisco bollee geweest op 04-01-2013.
nu blijkt dat er drankjes verkocht wordt met
houdbaar datum september 2012 {likkertje}.
dat lijkt mij niet normaal,om eerlijk tezijn.
ik hoop dat u er wat aandacht aanbesteed.

Lees meer over Bollee Events

Chantal

schreef:

Afgelopen zaterdag ben ik weer eens een avondje naar Bollee geweest. Het was weer een ouderwets gezellige avond!! Er was deze avond een singles party. In tegenstelling tot wat hier beneden beweerd wordt was het best druk en de verhoudingen waren volgens mij 50/50. Ik heb een leuke avond gehad en ben zeker van plan om samen met mijn vriendinnen vaker naar Bollee te gaan! Bollee is echt een mooie zaak, met vriendelijk en behulpzaam personeel en de prijzen zijn zeer schappelijk voor een tent als Bollee!

Lees meer over Bollee Events

Gijs

schreef:

Ik vind Bollee totaal niet oubollig. Sterker nog: na de verbouwing is het de hipste tent in de omgeving Veenendaal, Ede en Wageningen. Verder is Bollee de enige uitgaansgelegenheid die nadenkt over een ander publiek dan de 16 tot 18 jarigen. Doordat er steeds meer thema feesten zijn, moet ik wel altijd eerst even op de website kijken wat de avond brengt. Maar dan weet ik tenminste wel waar ik aan toe ben, en is het daardoor ook nog niet tegen gevallen. Doordat Bollee met zijn tijd mee gaat, zal ik dat ook maar doen!

Lees meer over Bollee Events

Banga

schreef:

Wat een Nederlands gezeur over geld voor zo'n mooie uitgaansgelegenheid! Wat verwachten mensen voor 10 euro entree? Het is waar, er is geen overvloed aan vrouwen die happig opzoek zijn naar mannen van 44 (vooral niet als ze de hele avond aan de bar zitten). De drankjes (en vooral mixjes) zijn zeker betaalbaar wanneer je dat gaat vergelijken met andere uitgaansgelegenheden. Als je lekker wil roken kan dat ook prima in het rokers gedeelte, heeft ook niet iedere discotheek.

Voor 10 euro entree kun je ook geen Afrojack verwachten maar Dj jean, Ferre Santos, Ruben Vitalis, Wildstylez en Real El Canario komen geregeld draaien. Kortom: Voor iedere doelgroep wat wils (zelfs voor teenagers!)

De broodjes na afloop lijken mij een goede hap voor een ideaal einde van je avond, want ergens anders in de buurt ga je die zeker niet vinden.

Toptent!

Lees meer over Bollee Events

Charly

schreef:

Haay allemaal, wilde even laten weten dat ik Bollee echt een super gave tent vind. Vette feesten en aardig personeel. Kom er al jaren en zal er zeker in de toekomst vaker komen:) xxx

Lees meer over Bollee Events

Harry

schreef:

Toptent. Kom er al een aantal jaar en het valt nooit tegen! Allicht verandert er wat met de tijd maar als ik met mijn vrienden ben en ik kan lekker mijn biertje drinken daar heb ik het naar mijn zin. Wat is dit allemaal voor gezeik over geld en over de Single's party. Wie houdt er nu niet van bier, gouwe-classics & de nieuwste hits, goede dj's en een broodje kroket na afloop?

Lees meer over Bollee Events

Dick

schreef:

Gisteren op de Single party geweest, maar dat was echt helemaal niets.Misschien 50 mensen(waarvan 90%man). Nu kan je zeggen dat ze daarbij Bollee geen invloed op de animo hebben, maar ik denk dat ze daar wel zelf de oorzaak van zijn; Veel te veel oude-lullen-muziek(hoempapa, nederlandstalig en jaren 70 disco). En als er dan eens een beetje "vlot" nummer werd gedraaid, was het toch minimaal van 10 jaar geleden. Ben zelf 44, maar daar zit ik echt niet op te wachten. Dan ook nog gratis broodjes, op wat voor type gast richt je dan als gelegenheid. Verder komt blijkbaar iedereen binnen met wat voor kleding dan ook, hetgeen het uitgaansgevoel niet echt ten goede komen. En als hoogtepunt de bejaarde, vermoedelijke eigenaar van het complex, die regelmatig opzichtig viltjes rechtgezet en glazen ophaalt in zijn stoffige belager en het geheel daardoor nog oubolliger maakt. Ze hebben duidelijk geen gevoel voor een beetje cachet en stoten daarmee het wat vlottere, meer beschaafde publiek af en blijven, een enkele uitzondering daargelaten, de minkukels over. Nee, dit raadt ik iedereen af.

Lees meer over Bollee Events

Patty

schreef:

Er zou veel meer jaren 70 en 80 muziek gedraaid moeten worden, daar houden de 30 en 40-ers het meest van! Dan raakt de tent ook gelijk weer veel voller!

Lees meer over Bollee Events

Mysteryguest

schreef:

Prachtige discotheek! Heb al veel discotheken bezocht en vind hier alles goed geregeld, Met zeer normale prijzen.
Als ik in de buurt zou wonen zou ik zeker vaker komen dansen.
Tip! Wat mij betreft mag er (nog) meer trance en house gedraaid worden.

Lees meer over Bollee Events

Pret

schreef:

Top tent vermaak me altijd prima. Wat een gezeur om niks, uitgaan kost nu eenmaal geld.

Lees meer over Bollee Events
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord