Uitgaan in Losser

Jouw mening over Losser?

Geef je mening over Losser, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

G.Versteeg

schreef:

De leukste ontspanning voor kinderen en groten
voor het hele gezin

Lees meer over De Kleine Ponderosa

Ellen

schreef:

jaren geleden hier een paar keer zeer goed gegeten. maar afgelopen week er na lange tijd weer ens gegeten en alles was zeer slecht!!!!

biefstukken te lang gebakken , waren helemaal door , zo ook de varkenshaas en zelfs de garnalen waren te lang gebakken en droog. aardappeltjes zaten zwarte plekken aan en de uien waren nog net niet zwart. zeer slecht gegeten voor veel geld!!!het einge wat goed was waren de toetjes die zegen er fantastisch uit en smaakte prima

Lees meer over Lutscher Alm

Bas

schreef:

Lekker oer-hollands gezellig restaurant waar ze ook pannenkoeken verkopen. Niet alleen met appel en boeren- maar ook aardappelpannenkoek. Wat een feest!

Lees meer over 't Breugeltje

Gerard Vos

schreef:

Leuk net,gewoon restaurantje,zonder poespas,goede bediening,prima eten,prima prijs-kwalitetverhouding en op bestelling ook aardappelpannenkoekjes uit grootmoederstijd verkrijgbaar.Ten zeerste aan te bevelen.

Lees meer over 't Breugeltje

hans ter braak

schreef:

Vanavond lekker gegeten en genoten van de Oostenrijkse muziek.

Overmorgen vertrekken we naar ons huis in Oostenrijk met appartementen welke ook te huur zijn. (www.mittelberg.org) en het eten van vanavond was het begin van een mooie sneeuwrijke winter

Lees meer over Lutscher Alm

Huub

schreef:

Stoelen op terras: vies. Bediening: onverschillig. Glas wijn dubbel zo duur als volgens kaart met verklaring van de ober: we doen de glazen op het terras 2x zo vol als binnen zodat we niet zo vaak hoeven lopen! Eten van het buffetje niet smakelijk en erg vettig.

Geen aanrader.

Lees meer over Marktzicht

anoniem

schreef:

zwaar verouderde toestellen, onvriendelijk personeel!!

Lees meer over De Kleine Ponderosa

cor van leeuwen

schreef:

Super, wat een kok. De bediening is zeer prettig en de ambiance is klasse, een aanrader dus

Lees meer over Bistro The Lodge

H Schotman

schreef:

bij toeval kwamen we hier terecht, hebben er heerlijk gegeten,de bediening was voortreffelijk met veel aandacht voor de klant,veel kennis van wat men verkocht en zelfs over de culturele kanten van Losser prima.Jammer dat het te ver voor ons (Vlissingen) is anders werden we zeker vaste klant van deze bistro dus voor ieder die dit leest en er in de buurt komt zeker doen!!

Lees meer over Bistro The Lodge

M. Haije

schreef:

niet goedkoop maar wel erg lekker! Goede canadese wijnen en lekkere canadese gerechten zoals: Bison en Eland in heerlijke sausen of naturel. Een keer iets anders ik zal er zeker vaker gaan eten.

Lees meer over Bistro The Lodge
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord