Uitgaan in Groesbeek

Jouw mening over Groesbeek?

Geef je mening over Groesbeek, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

iemand

schreef:

Vanaf welke leeftijd kom je zonder zon speciale avond in de linde binnen?

Peter Janssen(de schoester)

schreef:

Hoi Frans, ik zie dat jullie een reünie concert gaan doen met de band December. Wij maken met een aantal mensen het radio programma GRUUSBEK TOEN EN NOW bij omroep Groesbeek. Is het een idee om 1 uur radio programma te maken over de geschiedenis van deze band? Uitzenden even voor de reünie? Ik lees of hoor het wel.
Groeten, Peter Janssen 06 53 37 80 76 of mail me.janssbarth@upc.nl

langeveld

schreef:

Hallo,
Zaterdagavond (amnesia) is er een roodsteentje (met schroefdraag) van een modena ring verloren. Ik weet dat het een speld in een hooiberg is maar misschien is hij gevonden. Ik hoor het graag

andere ouder

schreef:

@verontwaardigde ouder; grinspoes!

bier

schreef:

Beste mensen,

Ik lees hier, zwaar bedroefd, sommige reacties hier in de discussie.
Waar gaat het heen nederland? boze ouders als hun kind van 13 niet binnen komt terwijl ze gebeld hebben? mensen die niet fatsoenlijk een kluisje op slot kunnen doen omdat ze teveel gezopen hebben? ouders die zeuren dat hun kind er niet in komt omdat hij/zij nauwelijks verkleed is terwijl er duidelijk is aangegeven dat je er NIET inkomt als je niet verkleed bent? Als laatste ook nog eens gescholden op de leiding van de linde? Dat het een boeren party is omdat jullie zelf geen discotheek in de buurt hebben? Kortom, wat een onzin topic hier over de negatieve reacties. Denk als ouders eens na of je je taak zo wel goed vervult als goede ouder, want dit kan zo niet. En nog iets; over de agressiviteit aan de deur. Moeten ze mensen van 14 die bier drinken over de bol aaien en dan vriendelijk verzoeken de discotheek te verlaten? Moeten ze buitenlanders die ruzie zoeken eerst een cola geven en dan ook vriendelijk verzoeken de discotheek te verlaten? Aanpakken die hap. Uitsmijters zullen niet zonder reden iemand eruit gooien.
Mvg, vaste klant.

derksganger

schreef:

Beste mensen,

al enige maanden ben ik een vaste klant bij de beste uitgaanslocatie van Nederland. Reeds 2 jaar ben ik iedere week van de partij om gezellig een pilsje te nuttigen bij ons aller Willie. Gezellig met Gerrie en Frans kuieren kan altijd. Sommige reacties snap ik niet, je zoon/dochter is niet oud genoeg en toch ga je zeuren als zij niet binnen komen. Zulke minimale leeftijden zijn er niet voor niets! Beetje subjectief dit allemaal.

De groeten,

Hertog Jan

verontwaardigde ouder

schreef:

Ook ik heb carnaval mijn zoon op kunnen halen omdat terwijl ik om 18.00 uur een gesprek had met Gerrie (de wat 'lievere' van die 2 broers)had afgesproken dat hij alleen met 1 vriendje binnen zou komen ipv een groep. Duidelijke afspraak toch? Daargekomen krijgt hij toch een uitbrander van die Frans! (die verschrikkelijke van de 2) Ook op dat moment werd er een (donker) jongetje de toegang geweigerd, (zonder rede notabene!) ik stond perplex! Wij maken er als ouder werk van, dus laten we de handen in een slaan, zodat die toko daar eens grondig onder de loep genomen wordt!! Laters

toonen

schreef:

Wie heeft ervaring met de kluisjes van de lINDE ?Gisteren met de carnaval 2 jassen met ID kaarten bankpasje en mobile uit de kluisjes gehaald!!!!!!!!!!!!!!!
3 euro ingedaan op slot, sleutel om 3uur erin om spullen weer mee te nemen en wat blijkt kluisje leeg!!!!!!!!!!!!! Ra ra hoe kan dit? Al eerder iemand dit meegemaakt want volgens de linde is dit nog nooit eerder gebeurd en zeggen ze dat ze sleutel hadden verloren of geen geld in het kluisje gedaan hadden jaja die meiden zijn niet gek of dom ze huren nier voorniks ieder keer een kluisje? Graag reageren we doen ook politie aangifte en laten dit uitzoeken want dit kan echt niet.Kan iemand ons meer vertellen.............bedankt.

christiene

schreef:

ook mijn 14jarige dochter ging gisteravond met 2vriendinnen en 1vriend voor het eerst naar de linde,
aan de jongen werd gevraagd hoe hij verkleed was omdat hij alleen smink op zijn gezicht had ,en mocht dus niet naar binnen ,daar sta je dan als 14jarigen voor het eerst een avondje linde buiten in de kou te wachten ,gelukkig konden we ze snel ophalen .Waarom maken ze er zo"n probleem van ,het gaat toch om hoe je je gedraagt toch niet om hoe je je kleed dus volledig uitgedost is verplicht anders kom je niet naar binnen ik vind het een hele vreemde regel!!

vestiens

schreef:

Via mijn zoon en zijn vrienden heb ik te horen gekregen dat er tijdens de carnaval agressief omgegaan is met kinderen (15-16 jarige)bij de entree. De groep vrienden werd uit elkaar gehaald omdat men vond dat sommige onvoldoende verkleed waren. Dit hield in dat mijn man naar de Linde is gereden met kleding. Daar aangekomen zag hij hoe er hard handig omgegaan werd door één van de heren aan de deur zonder dat daar aanleiding voor was. Er werd met jongens gesmeten en geduwd!! Verbaal werd er gedreigt. Machtswellustig gedrag waar de jeugdige niets van durven te zeggen, anders mogen ze niet naar binnen.
Ik hoop dat dit soort praktijken in de toekomst niet meer zullen voorkomen daar ik mij anders verplicht voel de politie hierover te informeren.UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord