Uitgaan in Exloo

Jouw mening over Exloo?

Geef je mening over Exloo, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Johanna Postma-Duin

schreef:

KABOUTERLAND IS NIET MEER WAT HET IS GEWEEST!
Zelf was ik een trouw bezoekster van Kabouterland, het was er mooi en de eigenaren hadden het park met liefde gebouwd, ook de dieren waren in een uitstekende conditie en het park was voor jong en oud bijzonder leuk om te bezoeken, helaas zijn er nu andere eigenaren die Kabouterland runnen en het is er absoluut slechter en ik mag wel zeggen echt slecht op geworden, in de folder staat dat het park in de wintermaanden op woensdag, zaterdag en zondag open is maar dat is nu echt niet meer zo, kleine kinderen en echtparen die het park willen bezoeken staan voor een dichte deur zoals mij met mijn kleinkind overkwam, er hangt een simpel briefje met de mededeling Januari en Februari gesloten. Als de nieuwe eigenaren graag om de een of andere duistere reden failliet willen gaan dan moeten ze hier vooral mee doorgaan dan lukt het ze vast wel. Het is voor mij een enorme teleurstelling dat het eens zo mooie Kabouterland op deze manier kapot gemaakt wordt.

Lees meer over Kabouterland

J.T.M. Postma-Duin

schreef:

Kabouterland is een bijzonder leuk uitje voor groot en klein, natuurlijk is het voor kinderen helemaal geweldig, maar ook voor de volwassenen is er genoeg te zien. Allerlei bijzondere dieren, vogels en niet te vergeten de aanleg met mooie bloemen en bomen, aan dit park is veel aandacht besteed om het voor jong en oud aantrekkelijk te maken, een hapje of ijsje halen is mogelijk en het is gezellig op het terras en binnen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en alles is er schoon. Bij Kabouterland is een heel leuk winkeltje waar altijd wel wat te koop is voor degene die thuis zijn of er zelf zijn. Dit jaar ga ik er beslist weer heen.

Lees meer over Kabouterland

fam beest

schreef:

een geweldig mooi park! zelf al was het geen mooi weer we hebben genoten. *goed verzorgt *schhoon *nette bediening *leuke speelplekken *dieren hebben het er goed dat kun je zien

Lees meer over Kabouterland

E.c.thomas

schreef:

erg leuk voor kinderen tot 12 jaar. een betaalbare attractie met enthousiaste medewerkers.


Het park straalt een sfeer uit die je blij maakt. Mooie planten in de tuin.Ook leuk voor de variatie dat er veel dieren te bekijken zijn.

Lees meer over Kabouterland

fam. walhout

schreef:

Eindelijk een park met een "welkom thuis" gevoel. Sfeer, fantasie, plezier en educatie gaan hier hand in hand. We hebben genoten. Combinatie met de kinderactiviteieten en het dierenparkje vonden wij erg geslaagd (voor jong en oud).

Lees meer over Kabouterland

Fam.Ruhland

schreef:

Wij zijn vorige week met de kleinkinderen naar Kabouterland geweest. We hebben met zijn allen de dag van ons leven gehad. Nu eens geen pretpark met een hoop herrie maar een zeer prettige beleving. De kleintjes hebben hun ogen uitgekeken en waren verdrietig dat we weer naar huis moesten, kortom een grote aanrader.

Lees meer over Kabouterland

g.gommers

schreef:

Bussemaker is al drie jaar geen hotel meer, alleen nog een restaurant!

Lees meer over Bussemaker

Linda Grooten

schreef:

Beste mensen,

dit is een geweldig hotel/restaurant.
Lekker gezellig, sfeervol en eten van hoge kwaliteit!

Henk Brand

schreef:

Wat een leuk hotelletje.
We zijn er nu drie keer geweest en het is iedere keer weer erg gezellig. We komen beslist nog een keer terug!!

Lees meer over De Meulenhoek

Fam Koen

schreef:

Hallo

We zijn gisteren naar kabouterland geweest. We waren erg onder de in druk van hoe mooi het was. We vonden een min puntje als voer voor de dieren lagen er af gehakte eende koppen, dat vond ik niet erg kind vriendelijk. Ik was er zelf erg beroerd van, gelukkig heb ik mijn kinderen voor kunnen behoeden dat ze het zagen. Alstublieft geef u dieren ander voer want dit was niet fijn om te zien.

Een vriendelijke groet Fam. Koen en tot ziens

Lees meer over Kabouterland
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord