Uitgaan in Elspeet

Jouw mening over Elspeet?

Geef je mening over Elspeet, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Herman

schreef:

Onlangs heerlijk gegeten bij dit restaurant.
Komen er al jaren en genieten telkens weer van de heerlijke gerechten die met zorg worden bereid. Uitstekende kok en leuke bediening. Kortom een echte aanrader!!!

Lees meer over De Witte Pauw

Fam.de boer

schreef:

Gisteravond een gezellige culinaire avond bij de Witte Pauw gehad! Met mijn vriendin genoten van al het lekkers..wij begonnen vooraf met de carpaccio waar we een mandje stokbrood met kruidenboter bijkregen een goed gevulde vlees schotel en een dessert na! Buikje vol en zeer tevreden

Lees meer over De Witte Pauw

Martens

schreef:

Als kenner van eten op de Balkan (56 weken vakantie doorgebracht in voormalig Joegoslavië, en het huidige Slovenië en Kroatië', en meerdere Balkan restaurants in Nederland bezocht), was ik na een bezoek met mijn vrouw aan De Witte Pauw in Elspeet, zeer teleurgesteld.
Om positief te beginnen: de bediening is erg vriendelijk. Daar is het ook echter wel mee gezegd. Het eten was een grote teleurstelling. Het restaurant is op zich best gezellig, maar lijkt meer op een doorsnee eetcafé, en qua atmosfeer en inrichting absoluut niet op een Balkanrestaurant.
Wel wordt er originele Kroatische muziek afgespeeld.
Op de wijnkaart stond slechts één simpele rode wijn uit Kroatië. Nogal vreemd voor een Kroatisch restaurant. De Prijs /kwaliteit verhouding van de gekozen Italiaanse wijn (Chianti Classico) was zeer slecht. Het had weinig smaak, en was voor 32,50 Euro veel te duur.
Vervolgens het Faros Menu besteld. De goulashsoep was zondermeer goed. Het hoofdgerecht bestond uit de typische, en voor ons zeer bekende gerechten: raznjici, pljeskavica en cevapcici, geserveerd met wat eenvoudige Hollandse patat, salade en sauzen. Geen Djuveč of andere bijgerechten uit de Balkan. Bij navraag blijken volgens hen "de meeste Nederlanders dat niet lekker te vinden". De raznjici leek zeer goedkoop, glimmend en doorzichtig varkensvlees te zijn. Een beetje de kant en klare en goedkope Saté van lechte slagers.
De pljeskavica was nogal rosa, en leek op een dik, slecht gegrild, en goedkoop hamburgertje. De 2 cevapcici waren te hard en compact, en zagen er onsmakelijk uit. Het geheel was voor Balkan begrippen te weinig, flauw, en zonder de bijgeleverde simpele knoflooksaus en currysaus, smakeloos.
Het restaurant lijkt zich qua smaak te richten op de simpele Nederlandse friet met appelmoes smaak zoals van de Valk restaurants dat ook doen. Daarvoor gaan wij echter niet naar een Kroatisch restaurant. Aan een dessert of koffie hebben wij ons maar niet gewaagd.
Toen de serveerster ons vroeg wat wij van het eten vonden, heb ik bovenstaande verteld. Dit werd ons echter niet in dank afgenomen. Eerlijkheid werd in dit geval zeker niet gewaardeerd.
Kortom, wat ons betreft is De Witte Pauw een absolute afrader. Wij gaan er in ieder geval nooit meer heen Een gemiddeld cijfer van 5 op de Internetsite uit23.nl is wat ons betreft te mild. En dat voor een restaurant dat al 25 jaar bestaat!

Lees meer over De Witte Pauw

geert

schreef:

toptent gezellig goede bediening en goed eten

Lees meer over Oud Veluwsch Eethuis

Sophia

schreef:

een absolute AANRADER!

heerlijk gegeten, en het eten was meer dan voortreffelijk!!kregen zelfs een gratis amuse.

en mijn biefstuk was zo mals dat me mes er doorheengleed hmm mijn man heeft notenallergie en er werd goed rekening mee gehouden dat er niets van dit in zijn eten zat!

wij kwamen per toeval langs dit restaurant maar gaan er zeker vaker heen!!groet sophia

Lees meer over De Witte Pauw

Elizabeth

schreef:

Erg goed restaurant! Je zou geen Kroatisch restaurant verwachten midden op de veluwe, maar het is echt goed! Heerlijke Kroatische gerechten, maar je kan er ook andere gerechten bestellen, zoals schnitzel, zalm, forel of biefstuk. Een aanrader voor een gezellig avondje uit!

Lees meer over De Witte Pauw

Harry

schreef:

Je kunt er echt heerlijk eten!

Ik ben verleden week wezen eten en het was echt voortreffelijk!

Ze hebben er heerlijke soepen, salades, vlees gerechten, vis gerechten echt zo veel lekkers!

Het is zeker een aanrader!

Lees meer over De Witte Pauw

mevr.Jansen

schreef:

ik heb echt heerlijk gegeten bij de witte pauw in elspeet!ze hebben daar een hele uitgebreide kaart van vis tot vlees tot menu's en zeker niet duur!in de winter staat de openhaard lekker aan en voor de zomer hebben ze een overdekt en niet overdekt terras waar je sávonds lekker kan zitten!binnen is een echte huiskamersfeer je voelt je er gelijk op je gemak wij gaan er zeker vaker heen een echte aanrader

Lees meer over De Witte Pauw
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord