Uitgaan in Eindhoven

Eindhoven is de grootste stad van Noord-Brabant. Ook wel de Nederlandse lichtstad genoemd. Wanneer je in Eindhoven uitgaat moet je natuurlijk bij het Philips museum zijn geweest. Ook is het DAF museum hoog aangeschreven voor mensen die van auto's en vrachtwagens houden. De Sint-Catharinakerk is een mooie bezienswaardigheid in Eindhoven. Tijdens het Glow Festival is de kerk volledig verlicht met lampjes. Jaarlijks is de lichtstad vanaf september te bewonderen met de lichtjesroute. Deze kan je met de auto of fiets volgen, en toont je de bezienswaardigheden van de stad. Uitgaan in Eindhoven is een belevenis - de stad staat bekend om het bruisende uitgaansleven. Eindhoven heeft een groot aanbod van cafes, clubs en bars. Voor ieder wat wils! Of je nu rustig een drankje wilt drinken of de dansvloer onveilig wilt maken, alles is mogelijk wanneer je uitgaat in Eindhoven!

minder

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Jouw mening over Eindhoven?

Geef je mening over Eindhoven, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

v. Dijk

schreef:

Ik heb gelezen in de krant dat jullie onder toezicht (tijdelijk) staan wat is daarvan de reden , ik wil voor een groep bij jullie reserveren maar wil wel graag weten of ik dat veilig kan doen .
vr. groet sjannie v. Dijk.

Lees meer over Wiro Wok

rikie

schreef:

ik zou graag de prijzen weten ook van de lunch op zondag middag

Lees meer over Wiro Wok

Jan

schreef:

Uitstekend gegeten.

Annemarie

schreef:

EEN VRAAGJE , WAT KOST PER PERSOON WOKKEN, ALVAST BEDANKT!

Lees meer over Wiro Wok

Lofren

schreef:

Veel te duur voor wat je krijgt!

Lees meer over Vino y Tapas

Sander van Rossum

schreef:

Prima lokatie, niet zo'n beste inrichting. Aardige mensen, vriendelijk personeel. Het eten is rederlijk. Soms lijkt het wat onvers.

Het 'onbeperkte menu' is niet zo onbeperkt, omdat je slechts twee uur de tijd hebt. En dan is 16,50 ineens niet zo weinig meer. Daarmee wordt Vino Tapas een soort eetfabriek waar je continue op je horloge kijkt.

Als je een snelle hap wilt is het een goed restaurant, maar niet iets om gezellig met je liefje te gaan dineren.

Lees meer over Vino y Tapas

Lieve

schreef:

Ik vind het gezellig bij Plein 4!

Lees meer over Plein 4

rinus

schreef:

Tel nr van Eetcafe Lucky is 0402430032
op deze site staat het verkeerde nr

Lees meer over Eetcafe Lucky

Berin

schreef:

Volledig NIET eens met Huppertz van 10 juni. Wij aten hier gisteren en het was ronduit uitstekend. Prima personeel, gezellig maar niet amicaal, en zeer smakelijk eten.

Huppertz

schreef:

Gisteren gegeten hier (8 juni 2014). Viel in alle opzichten tegen. Je krijgt zeker niet wat op deze website beloofd wordt. Het eten is smakeloos. De hygiene laat te wensen over (bijvoorbeeld: rauw vlees moet je zelf aan je tafel op je spies rijgen, waardoor vleessappen op de tafel en op je bord/bestek terecht komen). De sfeer is ongezellig en het personeel staat er bij alsof ze liever ergens anders zouden zijn. Alle eerdere recensies op hun website zijn positief, maar geven echt niet de werkelijkheid weer. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer slecht.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord