Laatste meningen over hotels in Brussel

Redactie Uit123.nl

schreef:

Hotel Mozart ziet er aan de buitenkant goed uit. De entree is ruim en licht. Het opmerkelijk, barokke ingerichte interieur is, zeker voor de liefhebber, een leuke toevoeging aan het geheel. In het hele hotel blijft dit zo.Aangekomen bij de counter worden wij te woord gestaan door een onvriendelijke gastheer, die kortaf is en zucht als wij om een betalingsbewijs vragen. Dit zal het gehele weekend zo blijven, met als toppunten de twee donkere heren, waarvan de ene het presteert vier gasten te laten wachten terwijl hij met een privégesprek bezig is en de andere niet eens meer opstaat bij het in ontvangst nemen van sleutels of beantwoorden van vragen.De trap naar boven genomen, en bij nadere inspectie vraagt de bezoeker zich af wat al de vergeelde postertjes met Barrack Obama daarop nog aan de muur doen.De kamer is in dezelfde stijl ingericht als het hotel, hoewel de kitsch van de muren spat. In de loop van het weekend blijkt er nogal wat defect: twee van de drie plafondlampen zijn kapot, de douchedeur kan niet dicht en de vloer kraakt als ijs.

Bij het oprapen van een muntje valt ons oog op afval dat onder de kast is geschoven.

De dekens en het dekbed zijn niet schoon. Er zitten grote vlekken op waarvan de herkomst onbekend is.

In de douche liggen geen kleine shampoomonsters, maar moet de zeep uit dispensers komen die niet goed dicht zitten en wat viezig zijn.Het hotel ligt bijna op het stadhuisplein, en zou een ideale uitvalsbasis kunnen zijn als er fatsoenlijk management en opgeleid personeel zou werken.Omdat dit allemaal niet het geval is, blijft een onvriendelijke en ongastvrije sfeer over, die gelardeerd wordt met onfrisse gebruiksvoorwerpen.Uit123.nl komt niet verder dan een 3 voor de lokatie en de weinige moeite en raad dit hotel af.

Lees meer over Mozart

Wayne Cyron

schreef:

Can you advise me whether my son, Kevin Cyron, has arrived at the hotel on January 15, 2004 and has registered. Thank you.

Lees meer over La Madeleine
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord