Van Belle

Chaussée de Mons 39
1070
Brussel
32 (0)2 521 35 16
www.hotelvanbelle.be


Het hotel Van Belle ligt in één van de historische wijken van Brussel. Het kijkt uit over het Dauwpark en ligt op minder dan 10 minuten wandelen van het Zuidstation, waar de Eurostar en Thalys arriveren en aansluiting gegarandeerd wordt met de internationale luchthavens van Brussel Zaventem en Brussel Zuid Charleroi.

Hotel Van Belle verwelkomt u in een familiesfeer eigen aan die typische oude Brusselse huizen. U vindt er rustige en gezellige salons met een leuke bar in retrodecor. Voor een weekendje weg of een professioneel verblijf in de Europese hoofdstad; alleen, met het gezin of met vrienden, hotel Van Belle biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagd verblijf aan een voordelige prijs.

Op de dag van aankomst en vertrek zorgt een gratis pendelbus voor uw reis van of naar het Zuidstation van 09:00 tot 23:00.

Het hotel ligt op 12 minuten wandelen van de beroemde Grote markt van Brussel en het Sint-Katelijneplein met zijn talrijke restaurants. Onderweg komt u voorbij het Sint-Goriksplein met de geweldige bars en clubs.

Ook het Atomium en het tentoonstellingspark van de Heizel zijn makkelijk bereikbaar met de metro vanaf de halte op 500m van het hotel.
De receptie van het hotel is 24/24 geopend.

| in de omgeving

Meningen over Van Belle:

powered by

UIT123.nl TIP
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord