Uitgaan in Beverwijk

Jouw mening over Beverwijk?

Geef je mening over Beverwijk, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Jenny

schreef:

Altijd supergezellig!

Lees meer over Broer & Zus

Michel

schreef:

Mijn naam lijkt op Miguel maar dat is niet de reden waarom ik het lekker vindt! Goede kwaliteit is dat wel!!

Lees meer over Miguel

M. v.d. Steen

schreef:

Wij gingen (mijn zus en ik) afgelopen dinsdag naar de VIP avond van de Gooische vrouwen prijs 49,50 euro. We vonden al snel het hele vip-arrangement maar matig. Het eten was wel goed maar lang niet iedereen kon zitten of had een plek aan een statafel. Zelf stonden we aan de bar en op de vraag of er nog saus en kruidenboter voor ons was werd er gezegd pak het maar van een tafel, wat wij niet wilden omdat de vrouwen aan de desbetreffende tafels nou niet een bepaald vriendelijke houding uitstraalden. later kwamen nog een aantal vrouwen aan de bar staan die ook geen plek hadden, en ook zeiden is dit nu VIP?? Toen gingen we de bioscoop in en vonden daar onze 'luxe' goody-bag met een aantal wel aardige dingen maar ook een berg papier! Toen de loterij! er waren 25 prijzen te verloten en 125 vrouwen in de zaal dus kans was 1 op de 5 dus dat was ook al balen voor de meesten en de loten vielen steeds bij dezelfde op een rij dus dat was al zo klaargelegd in het bakje. Dus kortom ik vond het de prijs niet waard . 30,00 € was al dik betaald geweest. Achteraf hadden we beter de volgende avond kunnen gaan voot 9,75 met een glaasje prosecco!!! Dus voor ons nooit meer een VIP-ARRANGEMENT!!!

Lees meer over Cineworld

Franca

schreef:

Ontzettend gezellig, sfeervol maar heel belangrijk...zo lekker gegeten!!! En veel;) je kan echt niet stoppen....heel toegankelijk voor kinderen ook!!

Lees meer over Eetkeuken

S. Groenhof

schreef:

Probeer te reserveren voor de film 12 years a slave voor as vrijdag, maar dit gaat me niet lukken. Ik heb dit al diverse keren meegemaakt en vind dit bijzonder irritant.
Ga maar weer naar de bioscoop zelf om te reserveren.

Lees meer over Cineworld

Lugt van der

schreef:

Geachte directie,
Gisteravond woensdag 18 december jl. heb ik op mijn verjaardag met mijn gezin in zaal 3 een film gekeken. (The Hobit) We zaten op rij 7, stoel 1-2-3 en 4. Vanaf de reclame zaten jonge jongens direct achter ons vervelend te doen, dit duurde de gehele film. We hebben er iets van gezegt maar dat werdt er niet beter op! tussentijds hebben de jonge lui weer bier gehaald waarna de stemming zo werd dat we er een bedreigde momenten waren! Ik met mijn gezin vinden dit erg dit zo te moeten ervaren. Er was niemand in de zaal van u organisatie die hierop kon ingrijpen! Om zo een leuke verjaardag te moeten vieren beschouw ik niet als leuk naar de Bioscoop te gaan.

Waarom wordt er aan jongeren bier verkocht, en is er geen toezicht of controle?

Linda

Lees meer over Cineworld

P. Bohm

schreef:

Mijn vrouw en ik hebben eerder dit jaar een cadeaubon gehad van uw bioscoop om eens een film te kijken en vooraf te gaan eten bij U in het eetcafe.
Hiervoor hebben wij vooraf gereserveerd voor kerstavond 2012 om half zeven, en de film van Kwart over acht in zaal 4.
Iets voor half zeven hebben wij ons gemeld en hebben keurig een tafel toegewezen gekregen. We hebben een drankje besteld en het hoofdmenu en voorafje besteld. Alhoewel het al lang duurde voordat we het voorafje kregen was het tot dan best gezelling in uw eetcafe. Alleen het hoofdgerecht heeft onze tafel nooit bereikt. Om half acht hebben we aan een serveerster dan ook gevraagt waar onze bestelling bleef. Over ongeveer drie kwartier begint immers onze voorstelling! Dat moest ze even navragen, en wij hebben haar niet meer gezien. Een tweede keer vragen en er zou iemand bij ons komen. Deze kwam inderdaad om te vertellen dat er iets fout is gegaan in de keuken en dat we onze maaltijd over 10 minuten zouden krijgen. Dat zou dan 10 voor acht zijn geweest en hadden we dus nog 25 minuten om it op te eten........
De dame in kwestie kont het niet verkroppen dat wij hiermee niet accord gingen en wij vroegen de kaart terug die recht gaf om de maaltijd. Met de mededeling dat we wel een andere keer terug kwamen als de keuken wel tijd voor ons had. Ze was zeer gepikeert en we werden zeker niet als "koning" behandeld. Het spijt mij te zeggen dat dit nu al de tweede keer is dat ons dit bij U in het restaurant is overkomen en U hoogstwaarschijnlijk ons voorgoed kwijt bent. Wellicht kan dit mailtje u en uw personeel erop wijze dat in een goed restaurant de klant ALTIJD koning is.ps.
Van de rest van de tegoedbon zullen wij geen gebruik meer maken. Dat ga ik niet meer trekken.....

Lees meer over Cineworld

Betty

schreef:

Voor heel veel gezelligheid ga we weer naar de feest week VAN 7 AUG T/M 12 AUG was verleden jaar een enorm succes dit jaar met nog meer spectakel kom ook eCHR DE MOEITE WAARD

Lees meer over De Kletskous

sarah

schreef:

nou mevrouw, beetje kortdag he om ook net de ochtend ervoor te reserveren!! de meeste mensen doen dat al op maandag of dinsdag. en 1 tip, op iedere willekeurige website kunt u op contact klikken en kunt u 100% zeker het adres en telefoonnummer vinden. misschien ligt het toch aan uzelf denk ik zo!
zelf ben ik erg tevreden! de service is uitstekend. mijn vriendin en ik
zijn moeilijk ter been, wij krijgen altijd begeleiding en zelfs een keer
een kruk omdat mijn vriendin haar been in het gips zat en hebben de
medewerkers aangeboden om de consumptie naar de zaal te brengen in de
pauze!

Lees meer over Cineworld

Elly Grin

schreef:

Vandaag wilde ik reserveren voor de donderdagmiddag voorstelling. Met geen mogelijkheid gelukt. Aanmelden lukte niet want de pagina 'could not be found'. Een telefoonnummer is lastig te vinden in de brij van films en arrangementen enz. Nu blijkt dat de reserveringslijn om 12.00 uur opengaat, maar de film begint al om 14.00. Beetje kort dag. Kortom: moeilijk bereikbaar via mail of telefoon en een heel onoverzichtelijke website.

Lees meer over Cineworld
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord