Uitgaan in Beek

Jouw mening over Beek?

Geef je mening over Beek, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Nick

schreef:

Vandaag met afschuw een filmpje gezien op internet over een jongen dat door meerdere jongeren in elkaar geslagen wordt in de mondial.
Mijn inziens heeft de mondial de beveiliging niet op orde en vraag ik me af of je als ouder zijnde je kind wel daar moet heen laten gaan.
Mijn kinderen zullen er in ieder geval nooit komen.
Ik vind dat de gemeente / provincie een onderzoek moet instellen naar de beveiliging in de mondial.

Richard

schreef:

Hallo Toeschouwer of wie dan ook
Zijn er nog mensen getuigen van geweest van de mishandeling door de portiers in de mondial op 31 Augustus 2015? Zoja laat je hier horen binnenkort komt er een rechtszaak tegen de portiers en André en als er nog getuigen waren die hun verhaal kwijt willen kunnen ze dat alsnog doen om hun eindelijk eens te Laten straffen waar ze steeds mee weg zijn gekomen dus laat jullie horen!

T

schreef:

Hallo toeschouwer wie je ook bent. We willen graag in contact met je komen, want jij kan een belangrijke getuige zijn.
Je snapt dat we hier natuurlijk verder mee gaan. Als je ons zou willen helpen heel fijn!

Sandra

schreef:

Denk dat die mondial binnenkort zijn deuren kan sluiten. Met zon geweldige portiers aan de deur. Het mooiste is ze hebben ook nog aangifte gedaan tegen de jongen en verzonnen dat ie een mes had terwijl het hele gebeuren gefilmd is en iedereen weet dat je daar niet binnen komt met een mes! Jaja die lieve ouwe André.. Je dagen zijn geteld. Tijd om met pensioen te gaan! Dusja ouders van alle kinderen van 16 jaar en zelfs 14 jaar die daar binnen komen! Dat gebeurt er met jullie kinderen. Die worden het ziekenhuis in geslagen door de portiers van de mondial! Veilig he.....

Toeschouwer

schreef:

Vrijdagnacht 29 aug werd een Jonge man zwaar mishandeld door Portiers Van de Mondial Beek.Meerdere bezoekers waren getuigen hiervan. Deze jongeman werd door de eerder genoemde ervaren Portier Andre in elkaar geslagen. Terwijl andere portiers de jonge man vast hielden kon Andre op zn gemakkie lekker uithalen in het gezicht. Ik Lees nu op facebook dat deze jonge man 3 dagen in het ziekenhuis heeft gelegen en is geopereerd. Gebroken Kaak en Neus en gekneusde ribben als gevolg ! Van deze lieve Andre...

Haley

schreef:

Ik zou er geen punt van maken! Het nederlands elfatl mag trots zijn op die 5 jongens die nog steeds in ze geloven. Ze zijn jullie zeker 2 punten verschuldigd!!!!

Ano

schreef:

Wij gaan met onze school altijd naar Mondial, het zijn altijd zeeeer geslaagde nachten daar! Ook de uitsmijters zijn altijd erg vriendelijk, niks over te klagen! Verder is het mooi en modern van binnen. Ik kan niet wachten tot ik 16 ben en makkelijker naar binnen kan!

TPRG

schreef:

Dhr. Boonstra van de Mondial moet eens heel goed zijn beveiligers onder de loep nemen. Met name Andre , deze agressieve ,intimiderende , absoluut niet sociaal vaardige persoon hoort absoluut niet daar als visitekaartje te fungeren voor de Mondial. Hij kan weer een aangifte tegemoet zien.Deze persoon zou eens nader door de politie onderzocht moeten worden.

jolanda

schreef:

Slechte zaak veel jeugd met oorproblemen thuis gekomen nadat ze avondje uit geweest zijn..17 nov. Dus Geluid stond veel te harddddd. Inspectie moet hierna kijken. Bezorgde moeder .

karin

schreef:

mijn zoon van 18 is vannacht door een oudere uitsmijter van de mondial mishandeld omdat hij op een muurtje zat.Hij zei nog sorry meneer en kreeg 2 rake klappen op zijn borst.Nou ja zeg.aangifte gedaan.
moet toch niet gekker worden.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord