Dierenpark Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 224
Postbus 1075 3800 BB
Amersfoort
033 422 71 00
www.dierenparkamersfoort.nl

Olifanten, giraffen, neushoorns, zebra's, apen, vogels en nog veel meer! Maak een wandeling door een woest bosgebied met meer dan zestig levensgrote dinosauriërs. DierenPark Amersfoort heeft het allemaal.

Siberische tijgers en bavianen ontdekken in de Stad der Oudheid, spelen in één van de drie speeltuinen, en ... oog in oog met fascinerende vogelspinnen, indrukwekkende baardagamen en lenige boaconstrictors. In DierenPark Amersfoort beleef je, ook in de winter, een spannende dag vol dieren en avontuur!

vandaag: Van 9:00 uur tot 18:00 uur | in de omgeving

Meningen over Dierenpark Amersfoort:

powered by

UIT123.nl TIP

Fam Helgers

schreef:

Fijn dierenpark, heel leuk voor de kinderen, en ook leerzaam. We komen nog eens.

pinji

schreef:

het is een mooi dierenpark, alleen jammer dat ik hier geen plattegrond kan vinden...

sponsbob sqaurpants

schreef:

heb je al eens een tegenstander horen klagen?

Verdonschot

schreef:

Vreemd dat dit park maar een 6.3 krijgt, hier moeten wel tegenstanders van dierentuinen achter zitten die slechte punten geven. Want dit park is echt top. Prachtig, prachtig, veel interessante dieren die door de mooi ingerichte verblijven erg goed te zien zijn. Stad der Oudheid alleen al is schitterend. Nadeel half juni was wel dat veel verkooppunten dicht waren en het dus zoeken was naar een kop koffie. Mooiste dierentuin van Nederland die ik tot nu toe gezien heb.

Bonnie

schreef:

Een ontzettend leuk park! Ook erg groot! We hebben vooral genoten in 'De Nacht' en in de 'Stad der Oudheid'. Zowel kinderen als volwassenen kijken hun ogen uit. Zeler de moeite waard om een bezoekje te brengen!

Rinus

schreef:

Absoluut leuke dierentuin, maar vooral voor de kinderen.

Aline

schreef:

Een mooi park, ook lekker in de zomer omdat het park in een bos ligt. Heel kindvriendelijk ook! Echt een aanrader :-)

Josien

schreef:

Ik ben er onlangs nog geweest en we hebben ons prima vermaakt. Het park is mooi en groots opgezet. Je kunt dieren van heel dichtbij zien door de glazen wanden. Lekker centraal in het land. Voor de kinderen is er keuze uit diverse speeltuinen terwijl paps en mams een drankje konden drinken. Heerlijk en ook namens mij een aanrader.

Adriaan

schreef:

Echt een aanrader voor iedereen die een lekker dagje weg wil tussen de dieren. Mensen met honden kunnen deze gewoon mee naar binnen nemen. Ik, mijn vrouw, zoon en de honden hebben een geweldige dag gehad.

_-=*sMp*=-_

schreef:

dat hangt ervan af waar je vandaan komt...=]

maud

schreef:

en hoe kom ik er nu precies?

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord