Uitgaan in Amerongen

Jouw mening over Amerongen?

Geef je mening over Amerongen, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Hilko

schreef:

Pannenkoeken niet gaar.
Uitbaatster ongelooflijk onbeschoft!!
Wat een vreselijke tent is dit!!
Echt gewoon smerig die pannenkoeken!!

Lees meer over Het Berghuis

Rik

schreef:

Prachtige locatie maar voor een glutenvrije pannenkoek kunnen wij deze locatie sterk afraden. Niet alleen gingen we met een ziek en spugend kind naar huis, het meest teleurstellende was nog de ontkenning nadat we er melding van hadden gemaakt. Wij komen er om die reden niet meer terug.

Lees meer over Het Berghuis

M. Snoek

schreef:

ik denk dat het Berghuis flink op weg is te verbeteren na moeilijkere tijden hiervoor, zoals ik hieronder lees. Met onze familie met 10 man heerlijk gegeten, niets kunnen ervaren van wat er eerder gezegd werd. Vriendelijk personeel en gezellige ambiance met prachtig klimpark buiten en de bossen om in te wandelen. Een gouden combinatie en wij hebben dan ook een fantastische dag gehad.

Lees meer over Het Berghuis

Cremer

schreef:

pannenkoeken, klef niet gaar. op terras volledig afrekenen (65,00) voor je gaat eten. Eerst komt het eten...heb je nog niet te drinken...merkwaardige bediening. er was geen 1 pannenkoek gaar. Ik kom uit Amerongen, met gasten uit Amsterdam en Zeist...ik schaam me diep voor deze droevige vertoning. Na onze klacht is er niets ondernomen. Schandalig. Later kam er een oudere dame de borden afruimen. Ik vertelde dat we een klacht hadden waar niets mee is gedaan...... klopt zij de bediening, de bazin had zelf de pannenkoeken gebakken dus het personeel durfde niets te zeggen. Hoe moeilijk is het met een Molen in het dorp voor de meel, een pannenkoekje te bakken, Ik ben boos en schaam me diep voor deze kroeg!

Lees meer over Het Berghuis

Jannette

schreef:

Als verrassing met de kinderen naar het berghuis.Wat een oase op een hete dag zoals 15 aug. De kinderen waren razend enthousiast! Heerlijk genieten zeg ,ik in de schaduw en de kids op de stormbaan of in de speeltuin.
Wat een onzin wordt er over dit pannenkoekenhuis geschreven .
Sommige mensen willen gewoon zeuren,of kunnen echt nergens tegen.
Wij hebben heerlijk gegeten en gedronken!!!!!!!!!
Wij komen hier zeker snel terug.
Ga zo door.
ps:wij kregen de pannenkoeken binnen 10 min.
Dus landgenoten laat u niet gek maken door al deze drama-verhalen en ga massaal naar Amerongen om van deze geweldige locatie te genieten!!

Lees meer over Het Berghuis

Marieke

schreef:

Wat een drama! Met een groep van 17 personen gereserveerd. Toen we aankwamen goed ontvangen, we zouden borrelen op het terras en binnen eten. Er werd iemand gestuurd om de drankjes op te nemen. Na een half uur wachten maar besloten direct binnen aan tafel te gaan, in de hoop dat we dan ook een drankje zouden kunnen bestellen. Menukaarten te vies/plakkerig om aan te pakken. Bij elke bestelling, of het nu een drankje, eten of dessert was, was er wel iets mis. Te veel, te weinig, onjuist, etc. Bediening nog nooit zo meegemaakt. Serveerster met dienblad vol drankjes zegt, als wij blijkbaar niet snel genoeg opstaan om ze zélf van het dienblad te pakken: "Ik sta hier met drankjes, wil ze ook wel weer mee terug nemen hoor!" Tafel wordt al afgeruimd als nog niet iedereen is uitgegeten. De rest van de borden blijft vervolgens op tafel staan. Als ein-de-lijk het dessert wordt geserveerd, wordt de ijscoupe ijskoud náást het vuile bord neergezet, je moet vragen of ze dat alstjeblieft willen meenemen! Kortom: een chaos!

Lees meer over Het Berghuis

Bezorgde moeder

schreef:

Ondanks alle slechte recensies zijn we het toch een keer gaan proberen. Ik kan er heel kort over zijn: een groot drama. echt alles, maar dan ook alles is vies, plakkerig en vol honden haren. Ik heb zelf honden, dus ik ben wat gewend, maar dit slaat alles. Bediening? laat maar. Pannenkoeken? vet, niet gaar en vooral vet. WC? te smerig voor woorden.

Lees meer over Het Berghuis

zubenalgenubi

schreef:

Wat een superlocatie!!
Heerlijk terrrasje , zonnetje, goed te eten, echt lekkere pannenkoeken! Beter dan... ga ik niet zeggen, niet eerlijk, maar ze zijn echt de beste die ik ooit ergens heb gegeten.
Kinderen heerlijk aan het spelen ik dat nieuwe mini klimpark naast het restaurant, mooi hoor en de kinderen zijn er niet uit te branden. heerlijk zo'n middag en ik heb niets gemerkt van chaos oid. Alles ging goed in mijn optiek, geen idee waar mensen het over hebben, maar als ik de meneer hieronder lees lijkt hij wel een soort jaloers. Hij wil blijkbaar graag die tent draaien, dus wraak op een schterbakse manier dunkt mij zo, maarja ik weet niet wat daar is gezegd en het boeit mij ook niet. Het komt alleen maar zo over.
Het is daar altijd superdruken het draait altijd goed, zelfs met reserveren moet je snel zijn, anders zit het vol.
Wie wil er niet zo'n tent hebben?
Succes Berghuis, ga zo door, bediening, eten en drinken was naar mijn idee top! Tot het volgende dames-uitje met al onze kids!

Lees meer over Het Berghuis

wannabee nieuwe pachter

schreef:


Alles wat hier boven staat is echt waar.Mijn vrouw heeft ook een dag proef gedraaid,10 jaar ervaring als bedrijfsleidster in div zaken in Amsterdam. Kortom geen eer aan te behalen bij deze lui.Mocht er een nieuwe pachter gezocht worden dan staan wij te trappelen om in te springen.Nog even een paar korte anekdotes over de mee draaidag:
Jong meisje in de keuken doet de afwas met een hand???? ja met een hand ,op haar andere arm heeft zij de hele dag een chiwawa hondje.
de 2 16 jarige pannenkoekenbakkers( de bazin heeft alle echte koks de deur gewezen omdat ze te arrogant zouden zijn.) hebben werkelijk geen idee wat ze doen.
Al het personeel wat er werkt loopt met dicht geknepen billen uit angst voor uitbrander van de bazin.Ik weet niet wat zij nog in de horeca doen,het idee van service geven aan je gasten is er kennelijk uit.

Lees meer over Het Berghuis

Petrus Pannekoek

schreef:

Beleef uw ultieme flapdrolmoment in deze tent!

Lees meer over Het Berghuis
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord