Laatste meningen over restaurants in Zevenaar

Doris

schreef:

Prima koffie, aardige mensen, en een hele mooie lokatie.

Lees meer over Grand Café De Markt

Jan

schreef:

Lekker vreten voor weinig

Lees meer over Wok Masters

Arjan

schreef:

Wat een ballentent zeg...ik vind het net een grote vreetschuur!Gezellig zitten en privacy is er niet bij.

Geen wokmasters meer voor mij

Lees meer over Wok Masters

Anoniem

schreef:

Het eten was lekker maar aan de andere kant...

Lees meer over Wok Masters

Bert Vroman

schreef:

Wij waren er ook wezen eten, het was wel erg lekker maar soms is het te druk en we werden weggestuurd omdat er nieuwe mensen moesten gaan eten (Mogen wij niet eens even een toetje nemen?!)

Lees meer over Wok Masters

Lisette

schreef:

Ik wil wel zeggen dat ik het buiten de feestdagen altijd subliem vind! Het eten is altijd vers, warm en heel erg lekker. Ook leuk dat de Sushi erbij is gekomen, dat maakt het net weer iets specialer.

Lees meer over Wok Masters

Lisette

schreef:

Met de kerstdagen moet je daar zeker niet gaan eten.Ten eerste moesten we buiten in de kou wachten omdat ze nog niet klaar waren om de gasten die in de '2e ronde' zouden komen eten te ontvangen (het was koud!).Toen we aan onze tafel zaten was het zo ontzettend vol gezet met tafels dat je nauwelijks je kont kon keren.Stond je daar met je bordje in de rij om iets van het Chines eten te kunnen pakken. Wij eten regelmatig bij de Wokmasters maar dat was niet normaal, ik had het gevoel dat ik bij de voedselbank in de rij stond met mijn bordje voor een hapje eten. Niks geen speciaal kerstgevoel.Iedereen was continue erg lang van tafel zodat er van een gezellig samenzijn al helemaal geen sprake was. Ik snap dat ze bij de Wokmasters graag willen verdienen tijdens de kerstdagen maar dit ging ten kosten van de kwaliteit. Ik vond het erg jammer!Basement (een band) stond er om te zorgen voor muzikale gezelligheid maar ik zal je zeggen, ik was blij als ze even pauze namen want het was te veel, te druk, te rumoerig. Je kon niemand verstaan.Dat er ook ruzie kwam waar zelfs politie aan te pas kwam kon de Wok masters niks aan doen maar dat was voor ons de laatste druppen van een waardeloze 2e kerstdag 2008Mocht de bedrijfsleidster dit lezen. Ga voor de kwantiteit en niet voor het geld rond de feestdagen. Voor mij geen Wok meer tijdens feestdagen, heel jammer

Lees meer over Wok Masters

de goey

schreef:

ik vind het geweldig hoe je dar ontvangen word door de bedijfsleidster vrolijk en heel gastvrij wij komen er regelmatig met vrienden die er speciaal voor uit nijverdal komen. Er is altijd wel een plekeje voor ons vij ook al is er niet gereserveerd helemal SUPER goed eten alles perfect

Lees meer over Wok Masters

Charlotte Toonen

schreef:

Morgen is onze trouwdag, 13 jaar getrouwd!!! Dus een goede rede om met ons gezin uit eten te gaan. Netjes gereserveerd. Komen we bij jullie aan, krijgen we te horen dat we niet gereserveerd hebben. Ik weet zeker dat ik U, ja U, de bedrijfsleidster(?) die ons heeft weggestuurd, om 15:00 uur aan de telefoon heb gehad.Of er moet iemand bij U werken met de zelfde stem????!!!!!

Gelukkig konden we ergens anders een gezellig plekje vinden en hebben we onze trouwdag kunnen vieren

Charlotte Toonen

Lees meer over Wok Masters

jaap

schreef:

geweldig goede keuken,

goede bediening,

exclusief eten en drinken.

nieuwe feeszaal top.goede gastheer niet té aanwezig.leuk om eenvorkje te prikken.

Lees meer over De Kroon
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord