Ristorante Il Pozzo
Il Pozzo (lett. De Waterput) is een authentiek Italiaans etablissement. Het is het eerste restaurant dat ooit zijn deuren opende in de kelders van de Oudegracht aan de Werf. Veertien jaar geleden kwam Mario Nistro op het lumineuze idee de catacomben te gebruiken voor horeca. Daarmee drukte hij een grote stempel op de Utrechtse binnenstad. Talloze restaurateurs hebben zijn voorbeeld gevolgd.
Tien jaar geleden werd Il Pozzo overgenomen door de zeer bevlogen en uiterst vriendelijke Alex. Samen met vier familieleden realiseerde hij een totaalconcept dat gasten van over de hele wereld trekt: de gerechten, de gastvrijheid en de gehele inrichting (van meubels tot muziek) zijn authentiek Italiaans. Il Pozzo werd voorloper in gezonde, seizoensgebonden salades en vlees- en visgerechten, waarmee het zich onderscheidt van Italiaanse restaurants in de wijde omtrek.
Tien jaar geleden werd Il Pozzo overgenomen door de zeer bevlogen en uiterst vriendelijke Alex. Samen met vier familieleden realiseerde hij een totaalconcept dat gasten van over de hele wereld trekt: de gerechten, de gastvrijheid en de gehele inrichting (van meubels tot muziek) zijn authentiek Italiaans. Il Pozzo werd voorloper in gezonde, seizoensgebonden salades en vlees- en visgerechten, waarmee het zich onderscheidt van Italiaanse restaurants in de wijde omtrek.
Meningen over Ristorante Il Pozzo:
powered by