Carrousel

St Janstraat
5401 BA
Uden
0413 331778
www.carrouseluden.nl

Nog geen informatie van Carrousel ontvangen.

toevoegen

vandaag: op aanvraag | in de omgeving

Meningen over Carrousel:

powered by

UIT123.nl TIP

Sjoerd

schreef:

Erg leuke tent, erg druk op zaterdag dat wel. maar dat wil ook iets zeggen. leuke werknemers en leuke gezellige portiers die snappen hoe het moet en niet alleen lopen te vechten. respect. laat je horen!!

dirk jan

schreef:

ik kom bijna iedere zaterdag in de carrousel er hangt er echt een gezellige sfeer en de barmannen zijn altijd vriendelijk en word er snel geholpen. voor mijn is het 1 van de betere kroegen hier in de omgeving.

Jette

schreef:

Super vette tent!! mega sfeer! moet er wel op tijd zijn tegenwoordig want het is er echt vroeg druk. altijd lachen met die gasten achter de bar. leuke dj`s en lekkere shooters.

Patries

schreef:

Beste tent in Uden! Echt een toptent!! Altijd gezellig, veel bekende en ik vind het personeel juist top! Zowel de portiers als de barmannen zijn altijd gezellig en vriendelijk!

mauricio

schreef:

hele dikke barvrouwen!

wel echt een toptent!

Hoesj

schreef:

Nou Jos,Ik kom regelmatig in de draaimolen maar heb er nog nooit een matpartij meegemaakt. Misschien dat jij een x pech hebt gehad en dat t bonje was. Zoiets gebeurt overal wel een x. Verder is t een relaxte tent met een hoog ons kent ons gehalte. En inderdaad het is vooral zaterdagavond bal daar.

Carrousel Den Bosch is veel groter dan die in Uden, dan heb je toch een iets ander sfeertje.Maar voor mij is het er allebei goed toeven!

Jos

schreef:

Wat een waardeloze tent. Over de top barpersoneel en agressieve portiers.

Ik ben er een keer op donderdag geweest waren we met max 10 mensen binnen en barman helemaal sjako bah bah. En daarna toch nog een keer op zaterdag gaan kijken omdat iedereen zo positief was, maar toen vechten buiten en de portiers verdiende hier zeker geen schoonheidsprijs mee.

Voor ons was het baai baai carousel.

btw in s-Hertogenbosch is het wel erg gezellig. Ik had het over Uden

cindy

schreef:

Helemaal top, echt een gezellige volwassen tent. goede muziek en erg leuke mensen achter d bars

Louis

schreef:

Als toevallige voorbijganger heb ik één echt zonnetje gezien. Van werken alleen word je niet gelukkig, blijf stralen.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord