Restaurants in Utrecht

Totaal van 1720 restaurants gevonden:

1 van 69

Laatste meningen over restaurants in Utrecht

Co

schreef:

Wanneer is er live muziek mvg co

Lees meer over Grieks Restaurant Ena

Agnes boogaard

schreef:

Helaas geen bonnefooi meer, was er gezellig

Hilko

schreef:

Pannenkoeken niet gaar.
Uitbaatster ongelooflijk onbeschoft!!
Wat een vreselijke tent is dit!!
Echt gewoon smerig die pannenkoeken!!

Lees meer over Het Berghuis

Doris D

schreef:

Gezellig plekje, mooi, ouderwets restaurant.

Lees meer over De Vingerhoed

Diana

schreef:

Wat een heerlijk restaurant!

Lees meer over De Posthoorn

Zebra

schreef:

Het vlees is niet vijfsterren, maar de prijs/kwaliteit-verhouding is wel prima.

Lees meer over Buck's BBQ House

Hetty

schreef:

Hallo,
Ik ben op zoek naar speciale dansavonden voor 40+ers! Dat mis ik echt nog in Veenendaal. Bieden jullie die gelegenheid of komt dat hopelijk nog? Ik hoor het graag ben benieuwd!

H.Hoeve

schreef:

Goedendag, ik wilde vragen of U ook speciale prijzen heeft voor een grote groep mensen ong. 20 volwassen / 6 kinderen van 6/12
en 2 kinderen van 3/4 jaar

Lees meer over Eastern Plaza

Rik

schreef:

Prachtige locatie maar voor een glutenvrije pannenkoek kunnen wij deze locatie sterk afraden. Niet alleen gingen we met een ziek en spugend kind naar huis, het meest teleurstellende was nog de ontkenning nadat we er melding van hadden gemaakt. Wij komen er om die reden niet meer terug.

Lees meer over Het Berghuis

belinda

schreef:

Wij laten altijd bezorgen, heerlijk! En bestel voor 4 personen maar voor 3 want je krijgt altijd veel !

Lees meer over Kreta De Griek

M. Snoek

schreef:

ik denk dat het Berghuis flink op weg is te verbeteren na moeilijkere tijden hiervoor, zoals ik hieronder lees. Met onze familie met 10 man heerlijk gegeten, niets kunnen ervaren van wat er eerder gezegd werd. Vriendelijk personeel en gezellige ambiance met prachtig klimpark buiten en de bossen om in te wandelen. Een gouden combinatie en wij hebben dan ook een fantastische dag gehad.

Lees meer over Het Berghuis

Gerda en joice

schreef:

Zaterdag avond bij lumiere gegeten, met mijn beste vriendin. Was super echt geweldig we hebben genoten! Super leuke bediening en lekker eten. Komen zeker terug

Lees meer over Eetcafé Lumière

Pirlo

schreef:

Goed in de stadskern gelegen. Heerlijk gegeten en absoluut de moeite waard om nog eens terug te gaan!

Lees meer over 't Bloemendaeltje

Moerings

schreef:

Zaterdamiddag 14.4,we waren koud en kil van de regen,we gaan bij Copperfield warme chocomel drinken[we waren koud] warme chocolademelk kwam er aan ,tafel moest nog opgeruimd worden glas water ging over de tafel en over mij zelf,de bediende kon er echt niets aan doen,maar ik was kledder nat geworden.Ik zei tegen mijn vrouw,kijken of de rek.nog komt bij afrekening,?!Oei,de rek. kwam toch,10 euro incl. tip.Hadden we niet op gerekend. m.vr.gr.

Lees meer over Copperfield

Robbie & Trees

schreef:

Fijn restaurant, met een uitgebalanceerd menu en een prima bediening. We komen nog een keer en geven nu alvast een 8 als cijfer. Hartelijk bedankt voor de gezellige avond!

Lees meer over Eetcafe Plan B

Cremer

schreef:

pannenkoeken, klef niet gaar. op terras volledig afrekenen (65,00) voor je gaat eten. Eerst komt het eten...heb je nog niet te drinken...merkwaardige bediening. er was geen 1 pannenkoek gaar. Ik kom uit Amerongen, met gasten uit Amsterdam en Zeist...ik schaam me diep voor deze droevige vertoning. Na onze klacht is er niets ondernomen. Schandalig. Later kam er een oudere dame de borden afruimen. Ik vertelde dat we een klacht hadden waar niets mee is gedaan...... klopt zij de bediening, de bazin had zelf de pannenkoeken gebakken dus het personeel durfde niets te zeggen. Hoe moeilijk is het met een Molen in het dorp voor de meel, een pannenkoekje te bakken, Ik ben boos en schaam me diep voor deze kroeg!

Lees meer over Het Berghuis

Ely

schreef:

GEWELDIG!!!!! wat was het leuk, we hebben een keliezgilege avond gehad. We hadden de sfeer er goed in en jullie wisten daar prima op in te spelen! Ik vond dit feestje op een feestje zeker voor herhaling vatbaar. complimenten voor jullie (en natuurlijk ook een beetje voor ons . alles was ook zo profesioneel, styling en uitvoering alles klopte gewoon. bedankt voor een fantasische ervaring.groetjes en hopelijk tot een volgende keerDiana Lommers

Lees meer over Eethuis Hertog Jan

Jannette

schreef:

Als verrassing met de kinderen naar het berghuis.Wat een oase op een hete dag zoals 15 aug. De kinderen waren razend enthousiast! Heerlijk genieten zeg ,ik in de schaduw en de kids op de stormbaan of in de speeltuin.
Wat een onzin wordt er over dit pannenkoekenhuis geschreven .
Sommige mensen willen gewoon zeuren,of kunnen echt nergens tegen.
Wij hebben heerlijk gegeten en gedronken!!!!!!!!!
Wij komen hier zeker snel terug.
Ga zo door.
ps:wij kregen de pannenkoeken binnen 10 min.
Dus landgenoten laat u niet gek maken door al deze drama-verhalen en ga massaal naar Amerongen om van deze geweldige locatie te genieten!!

Lees meer over Het Berghuis

Marieke

schreef:

Wat een drama! Met een groep van 17 personen gereserveerd. Toen we aankwamen goed ontvangen, we zouden borrelen op het terras en binnen eten. Er werd iemand gestuurd om de drankjes op te nemen. Na een half uur wachten maar besloten direct binnen aan tafel te gaan, in de hoop dat we dan ook een drankje zouden kunnen bestellen. Menukaarten te vies/plakkerig om aan te pakken. Bij elke bestelling, of het nu een drankje, eten of dessert was, was er wel iets mis. Te veel, te weinig, onjuist, etc. Bediening nog nooit zo meegemaakt. Serveerster met dienblad vol drankjes zegt, als wij blijkbaar niet snel genoeg opstaan om ze zélf van het dienblad te pakken: "Ik sta hier met drankjes, wil ze ook wel weer mee terug nemen hoor!" Tafel wordt al afgeruimd als nog niet iedereen is uitgegeten. De rest van de borden blijft vervolgens op tafel staan. Als ein-de-lijk het dessert wordt geserveerd, wordt de ijscoupe ijskoud náást het vuile bord neergezet, je moet vragen of ze dat alstjeblieft willen meenemen! Kortom: een chaos!

Lees meer over Het Berghuis

Bezorgde moeder

schreef:

Ondanks alle slechte recensies zijn we het toch een keer gaan proberen. Ik kan er heel kort over zijn: een groot drama. echt alles, maar dan ook alles is vies, plakkerig en vol honden haren. Ik heb zelf honden, dus ik ben wat gewend, maar dit slaat alles. Bediening? laat maar. Pannenkoeken? vet, niet gaar en vooral vet. WC? te smerig voor woorden.

Lees meer over Het Berghuis

claudia jansen

schreef:

Leuk menu van eurotoques. we hebben 5 gangen gegeten met een wijnarrangement. Ober super gezellig, goed advies.

Lees meer over Zilt en Zoet

zubenalgenubi

schreef:

Wat een superlocatie!!
Heerlijk terrrasje , zonnetje, goed te eten, echt lekkere pannenkoeken! Beter dan... ga ik niet zeggen, niet eerlijk, maar ze zijn echt de beste die ik ooit ergens heb gegeten.
Kinderen heerlijk aan het spelen ik dat nieuwe mini klimpark naast het restaurant, mooi hoor en de kinderen zijn er niet uit te branden. heerlijk zo'n middag en ik heb niets gemerkt van chaos oid. Alles ging goed in mijn optiek, geen idee waar mensen het over hebben, maar als ik de meneer hieronder lees lijkt hij wel een soort jaloers. Hij wil blijkbaar graag die tent draaien, dus wraak op een schterbakse manier dunkt mij zo, maarja ik weet niet wat daar is gezegd en het boeit mij ook niet. Het komt alleen maar zo over.
Het is daar altijd superdruken het draait altijd goed, zelfs met reserveren moet je snel zijn, anders zit het vol.
Wie wil er niet zo'n tent hebben?
Succes Berghuis, ga zo door, bediening, eten en drinken was naar mijn idee top! Tot het volgende dames-uitje met al onze kids!

Lees meer over Het Berghuis

Andrea

schreef:

Echt heerlijk gegeten in prachtig sfeervol restaurant met bijzonder vriendelijk personeel.

Lees meer over De Vrijstad

koning

schreef:

altijd vriendelijke bediening, druk of stil.
goede schotels en prijs/kwaliteit zeer goed
aan te raden

Lees meer over Spitsheuvel
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord