Hotel De Vigilante

Holle Poarte 10
8754 HC
Makkum
0515-238222
www.strandhotelvigilante.nl

Nog geen informatie van Hotel De Vigilante ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Hotel De Vigilante:

powered by

UIT123.nl TIP

Marrie Schippers

schreef:

Wij zijn ( twee vriendinnen) hier het afgelopen weekend geweest en hebben het helemaal top gehad.
Goed ontbijt, gezellige lounge/bar, fris en schoon, mooie kamer en vriendelijkheid in top.
Wij komen zeker terug!!!

Judith

schreef:

Bij binnenkomst werd ons verweten dat we de reservering om te bowlen hadden afgebeld, wat helemaal niet waar is. Geen excuses gekregen, er werd gewoon volgehouden dat wij hadden afgebeld. Vervolgens mochten we wel bowlen, maar tot 10 uur ipv tot half 11 zoals we hadden gereserveerd. Om half 10 kregen we zin in een borrelgarnituur, maar de keuken was dicht. Ik vroeg of ze de frituur even aan konden zetten, maar toen werden we weer afgesnauwd. Hele vieze stinkende wc's, slechte bediening en om 10uur gingen alle lichten al uit. De hele avond heeft er niemand achter de bar gestaan en moesten we helemaal naar het begin van het pand lopen om daar drinken te komen bestellen. Wij komen hier zeker niet weer en zullen NIEMAND Makkum aanraden om te gaan bowlen! Leeuwarden en Sneek zijn veruit betere locaties om te gaan bowlen!!!

Hofman

schreef:

Wij hebben het heel gezellig en heel leuk gehad. We waren met 37 man de hele dag in Vigilante ,koffie, drankjes, hapjes bowlen koud en warm buffet, dessert buffet en koffie na.Alles was perfect en het eten was een gedicht.Volgende keer weer.

riekje

schreef:

Wat een heerlijk hotel!

Meestal schrijf ik geen reviews maar onze ervaring vind ik een complimentje waard!

Ontzettend aardig personeel en een prachtige verbouwing en heerlijk eten kortom mijn man en ik hebben hier een heerijk ontspannen weekend gehad en komen zeker terug!

Fam Bakker

schreef:

Personeel&Directie.Wij komen hier regelmatig,en hebben zeer goede ervaringen,we hebben er meerder keren gegeten en altijd naar volle tevredenheid altijd erg lekker gastvrije en zeer vriendelijke bediening.

Onlangs mijn 50e verjaardag er gevierd in de bowlingbaan/bar.

Voor de gasten een koud/warm buffet wat werkelijk voortreffelijk was.

Voor enkele gasten een Hotelkamer geboekt die ook zeer tevreden waren.

Al met al zeker een aanrader.

Niets dan lof.

Proficiat.Vriendelijke Groet Fam Bakker

jolanda

schreef:

We zijn uit eten geweest bij restaurant de vigilante wat een slechte ervaring de varkenshaasjes waren nog rood van binnen niet te eten erg slecht

fam. hoenderken

schreef:

zondag 13 jan.2008heerlijk gegeten in het restaurant,ondanks datze aan het verbouwen was.vriendelijke bediening,zeer gastvrij

fam.Stevens

schreef:

Weekend van 12/13/14 okt.


2007 op het Park Makkemerstrand geweest,


zaterdagavond eerst gebowld,bediening was prima, daarna in het restaurant gegeten,


het eten en de bediening was goed.

nynke

schreef:

slechte service, bij het bowlen wordt je maar met rust gelaten.. wij waren bijna uitgedroogd dit hoort niet in een goed party centrum. Volgende keer toch maar weer naar Sneek!

W.Bootsma

schreef:

Heren Adema/geachte Directie.Op 20 augustus j.l. waren mijn ouders, Fam.J.Bootsma, Reidikkers 11 in Workum, 47 jaar getrouwd. Al meer dan 10 jaar is het een traditie om met de kinderen naar de Vigilante te gaan, om hier eerst een uurtje te bowlen en hierna te eten.Zo ook dit jaar. Na onze ouders te hebben gefeliciteerd en een bloemstuk met inhoud te hebben overhandigd zijn we gaan bowlen. Hierna zijn we naar het restaurant gegaan. Een serveerster zei 'dat we het bloemstuk wel even in de gardarobe konden parkeren' en aldus werd besloten. Na lekker te hebben gegeten werd om een uur of 11 afgerekend met de bedoeling om weer huiswaarts te keren. Ontgoocheld werd geconstateerd dat het bloemstuk was ontvreemd. Het meisje wat ons had bediend was zichtbaar ontdaan en vond het heel sneu. Zij zou dit ook 'doorspelen'. Tot nu toe hebben wij hier nooit meer iets van gehoord. Dit hoeft ook niet, ik begrijp ook wel dat men hier niet voor kan instaan. Maar wat zouden mijn ouders het op prijs hebben gesteld als hier nog een telefoontje aan was gepleegd of wellicht een klein bloemetje namens de Vigilante.Met vriendelijke groet,

Willem Bootsma

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord