8 april 2020
m Uitgaan Loosdrecht m Restaurant Loosdrecht m Restaurant Het Drechthuis

Het Drechthuis

Het Drechthuis
Adres:
Bloklaan 22A
Postcode:
Telefoon:
0294 234993
Fax:
0294 233583
Categorie:
Cijfer: 6.4 (270 stemmen)
Uw cijfer voor Het Drechthuis:
Foto's:
Beschrijving:
U kun restaurant Het Drechthuis zowel met de auto als de boot bezoeken. In de zomermaanden is er een serre en een terras aan het water met uitzicht over het poldergebied. In de wintermaanden kunt u dineren rondom de openhaard.

Restaurant Het Drechthuis ligt tussen Loenen aan de Vecht en Loosdrecht aan de doorvaart genaamd de Drecht. De Drecht vormt vanaf de bekende Mijndense Sluis het enige vaarwater dat toegang geeft tot de Loosdrechtse Plassen. Vanuit de serre en vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over de Drecht en over het poldergebied genaamd Mijnden.

Op het terras zijn 120 zitplaatsen en er wordt lunch geserveerd. U kunt in de schaduw genieten, want er zijn twee parasols van 7 x 7 meter die bij mooi weer worden uitgeklapt. Ook beschikt ons terras over een gezellige loungehoek.

Menig bezoeker kent Het Drechthuis via het water en legt aan tijdens een vaartochtje naar de bekende Loosdrechtse Plassen of over de Vecht. Om Het Drechthuis te bezoeken is aanleggen gratis en praktisch voor de deur.

Geopend vanaf 12.00 uur, dinsdag gesloten.

Zeer uniek en geliefd is de nostalgische open haard met een vuurkorfdiameter van 2 meter, een plateaudiameter van maar liefst 4 meter en daartoe de grootste van 't Gooi.
Geef je mening over Het Drechthuis:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Thea schreef op 25 augustus 2011:
Alweer een paar keer in Het Drechthuis gegeten, je moet even weten waar het zit vanaf de weg kant gezien maar het is zeker de moeite waard om er is te gaan eten!
Wanda schreef op 24 juni 2011:
Gezellig restaurant met prettige bediening en een leuke kaart. Altijd moeilijk om een keuze te maken, want het klinkt allemaal lekker!
Vera schreef op 25 februari 2011:
We hebben heerlijk gedineerd in het Drechthuis, we kenden het restaurant niet, maar op aanrader van vrienden hebben we heb geprobeerd. We hebben een top avond gehad en jullie gaan ons zeker vaker terugzien
Maarten schreef op 13 januari 2011:
Wij zijn een half jaar geleden voor het eerst wezen eten en nu regelmatige bezoekers, het eten is heerlijk en de bediening is aardig de sfeer is gewoon lekker gezellig, ik ben blij dat we zo'n plek gevonden hebben
geurt en joke groen schreef op 15 december 2008:
hallo lucienne,
wij zijn verhuisd van
Zeeburgstraat 27 weesp
naar Casparushof 12
1382 KV Weesp,
vriendelijke groeten fam. Groen tot ziens
Joris schreef op 5 oktober 2008:
Gisteren voor het eerst bij de openhaard gedineerd, wat een feest! Geweldige sfeer en nog altijd het goede eten wat we tijdens de zomer gewend zijn. Aangezien jullie nu in de wintermaanden 's weekends geopend zijn, zullen wij vaak komen eten. Het was top!!
Wilma schreef op 2 juli 2008:
een heerlijk restaurant, met lekker eten en leuke bediening. die altijd vriendelijk en behulpzaam zijn. een wat een groot terras aan het water. en het restaurant heeft ook uitzicht op het water en als het mooi weer is staan alle deuren open en lijkt het als of je buiten eet.

we vinden het fijn dat ze vanaf nu ook in de winter, in het weekend, open zijn.
René schreef op 29 juni 2008:
Het Drechthuis heeft een uitgebreide kaart voor het diner met een prima prijs/kwaliteit verhouding.De bediening is vriendelijk en de ligging van het terras en het restaurant aan het water geeft een aparte ambiance
Yvonne schreef op 18 mei 2008:
In het zomerseizoen lekker eten, relaxte sfeer leuke bediening.
En we boffen nu ook in de winter elk weekend open, gezellig bij de gigantische openhaard dineren.
Amanda schreef op 6 november 2007:
wij dineren regelmatig in Het Drechthuis, en hebben het dus geweldig naar ons zin, jammer dat jullie een winterstop hebben, we hopen dat het snel weer maart wordt tot gauw..groetjes Amanda
robbie schreef op 16 november 2005:
he lieverds sorrie dat ik niks heb laten horen deze somer maar we hadden het heel druk inmidels hebben wij een super dochter en ze heet senna heel mooi om te zien en meer haar dan de vader wij willen nog steeds trouwen en het bij jullie doen maar er moet dan nog veel geregeld worden en ik weet nog niet zo goed hoe ik het moet doen en zou graag in contact met je willen komen ik hoop dat we eruit komen en aan komend jaar het bij jullie mogen doen kus rob en cynthia .... diego en senna kusssss voor jullie biede