Restaurants in Lelystad

Totaal van 89 restaurants gevonden:

Laatste meningen over restaurants in Lelystad

Dick Meier

schreef:

Een dikke 10 is zeker verdiend

Lees meer over Restaurant Flantua's

Mila Romijn

schreef:

Nou we hebben een verjaardag daar gevierd en het eten was heerlijk en het personeel erg vriendelijk. Eten was lekker vers.

Lees meer over Nieuw China

takkenberg

schreef:

wij hebben 8 okt 2012 met 14 man gegeten en het was grandioos. Alles en iedereen kregen gelijk te eten , en de services was 100%. Je krijgt meer dan genoeg op je bord. Kom zeker terug hier.
Bedankt

Lees meer over Eetcafé Full House

Joan BIrkhof

schreef:

Heerlijk gegeten voor een hele goede prijs.

Lees meer over Bataviahaven

Barry

schreef:

Een gezellig en sfeervol restaurant met een nieuw concept All you can eat
6 rondtjes van 5 verschillende gerechte
en kersvers gemaakt dat is smullen
voor een redelijke prijs

Lees meer over Nieuw China

M. Geerdink

schreef:

Erg gezellig, net een beachclub.
En we hebben super gegeten.

Lees meer over Stadscafé 1628

Saskia

schreef:

Fijne plek. We hebben een afscheidsreceptie gehad van mijn collega. Leuke bediening goed en verzorgd eten, gezellige sfeer en een interesante rondleiding in de brouwerij.

Lees meer over Stadscafé 1628

Isabelle

schreef:

Tip: ouders vinden het ideaal als de kids kunnen spelen, dus ik zou investeren in een leuke speeltuin... de zandbak is er al...
Kids vermaken zich daar dan prima, terwijl de ouders relaxed op het terras kunnen zitten!

Lees meer over Stadscafé 1628

Frits en Els Klein Egelink

schreef:

Vandaag na jaren weer bij Bistro Jan Goos gegeten.Hadden vernomen over de nieuwe eigenaars. Het was super. Vriendelijke bediening en heerlijk gegeten. Komen zeker een keer terug.

Lees meer over Bistro Jan Goos

Debora Vermeulen

schreef:

Gisteren heerlijk gelunchd op het terras van restaurant dijkhuisje, we lieten ons verrassen met het lunch menu, wat trouwens mooi op tempo geserveerd werd. Het waren mooie gerechten en niet al te zwaar voor met dit mooie weer. Wat ik erg leuk vond is dat het terras niet echt een terras is, maar een verlengde van het restaurant, de tafel werd mooi ingedekt met linnen, en de wijnen werden netjes ingeschonken aan tafel. Echt de moeite waard, onze middag kreeg een verrassend leuke wending!

T Bronkhorst

schreef:

Gisteren avond ben ik door mijn man verrast met een diner in dit restaurant. Wij werden ontvangen door een vriendelijke jongeman die de jassen bij binnenkomst van ons aannam, iets wat je nog maar weinig ziet tegenwoordig. Wij werden naar een mooie tafel aan het raam begeleid waar we de zon in het water konden zien zakken. We besloten om het 3 gangen menu te nemen, maar wouden graag wat kaas in plaats van het nagerecht, gelukkig was dit geen probleem. Wij beleefden een avond vol geweldige smaken en bijzondere creaties, en de gastvrouw serveerden ons de wijnen keurig in (mijn complimenten hierover) prachtige glazen. Graag ga ik nog eens terug naar dit restaurant, en kan ik iedereen die graag eens een avond echt uit wil, dit van harte aanbevelen. Met vriendelijke groeten T Bronkhorst

Simone Klein

schreef:

In tegenstelling op het onderstaande bericht, hebben wij hier heerlijk gegeten. Ik denk dat het een oude medewerker of een jaloerse medewerker is, want dit is gewoon niet mogelijk. Het is een schitterend restaurant met veel passie voor de klanten en zeer zeker voor het eten.

Lees meer over Bataviahaven

Jeroen

schreef:

Verschrikkelijk slecht eten en wat een klantonvriendelijkheid! Nooit meer daar eten!
Vooral de bazin (Schimmel??!!) wat daar rond loopt.. wat een onvriendleijk mens!

Lees meer over Bataviahaven

oosterhuis

schreef:

we komen nu al ruim een jaar in dit geweldige eetcafe het eten is altijd geweldig de bediening is niet alleen erg goed maar laat je je erg welkom en speciaal voelen prijs kwaliteit is nergens beter dus kortom een dikke tien wat nog wel even gezegt moet worden is dat onze favoriete serveerster helaas tijdelijk is uitgeschakeld msar subliem wordt vervangen door jawel haar moeder

Lees meer over Eetcafé Full House

Wouter Koning

schreef:

Wat een verademing voor Lelystad. Eindelijk een restaurant wat Lelystad verdiend. Schitterende locatie met een minpuntje, dat het moeilijk te vinden is. Wij hebben er heerlijk gegeten en zijn enorm verwend.

Lees meer over Bataviahaven

Meneer Laan

schreef:

Een fantastische avond meegemaakt met heerlijk eten en drinken (zoals altijd!) en als toetje nog een optreden van een echte amsterdamse volkszanger tot in de late uurtjes. En dat alles tegen een betaalbare prijs. Ik zou dit eetcafe echter bij niemand willen aanraden, want anders wordt het veel te druk en kunnen wij niet meer zo vaak uit eten gaan.

Lees meer over Eetcafé Full House

Inge Bakker

schreef:

we zijn afgelopen weekend met familie daar wezen eten. Iedereen was heel erg te spreken over het eten. Absoluut een aanrader!

Lees meer over De Gordiaan

ellen

schreef:

Nieuw China is ons favourite wok restaurant in Lelystad. Zeer vriendelijk personeel, altijd netjes en heerlijk eten!

Lees meer over Nieuw China

Henny Bosboom

schreef:

Ongedwongen sfeer. Eerlijke kaart met uitstekende prijs/prestatieverhouding. Heerlijk natafelen met koffie encognac. Kortom een adres om regelmatig terug te keren en steeds weer te genieten!

Lees meer over Bistro La Route

wim

schreef:

Hier werkt een kok van topklasse, goed advies, leuke bediening. Dit was ons eerste bezoek maar zeker niet het laatste. Eens met Peter de Goede: ook wij hebben ons nieuwe vaste restaurant gevonden.

Lees meer over De Gordiaan

Sylvie

schreef:

Wij hebben heerlijk gegeten, goede wijnadvies

en een perfecte bediening!(patrick) we waren helemaal uit! koks maken van je eten een schilderijtje zo mooi opgemaakt. ja een toppertje!!!

Lees meer over De Gordiaan

Theo Posthumus

schreef:

wij waren hier op 16.8.08 met 12 personen, w.o. 4 jonge kinderen.

heerlijk keuzemenu, perfect gastvrouwschap!

je voelt je hier uit en toch thuis.

Lees meer over Bistro La Route

harold

schreef:

echt een relaxed eetcafé! het eten is TOP, de sfeer is super & het personeel is ook top. volle buik/goed eten voor weinig centen..

top tent

Lees meer over Eetcafé Full House

Peter ten Goede

schreef:

ik hoorde vaak ga daar nou eens eten. Ik ben echt blij dat ik dat gedaan heb, ik hvond het super! de sfeer was goed lekkere wijn, vriendelijke bediening en koks die het leuke vinden om te koken. Ik heb mijn nieuwe vaste restaurant gevonden!

Lees meer over De Gordiaan
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord