Menukaart van Sudersee in Hindeloopen

Voorgerechten € 7,50


 


· Carpaccio
van Angusbiefstuk met rucola, pijnboompitten, oude kaas en zongedroogde
tomaten.


· Salade
van geitenkaas met pecannoten en honingdressing.


· Met
garnalen en anjovis gevulde avocado.


· Gamba’s
in pittige knoflookolie


 


 
Hoofdgerechten 
Vis en vlees  €  19,50






Visgerechten


 


· Visvariatie.
Drie soorten vis die op de afslag zijn ingekocht. Iedere dag kunnen de
vissoorten variëren net als het aanbod op de visafslag; afhankelijk van de
dagelijkse verse aanvoer.


· Gebakken
Langoustines, zelf pellen. Ca 300 gram.


· Noordzee
platvis (afhankelijk van de aanvoer kan dit schol, tongschar, schar,
sliptong of een andere platvis zijn).


· Pannetje
gamba’s in pittige knoflookolie


 


Vleesgerechten


 


· Eendenborstfilet met
abrikoos portsaus.


· Grillsteak met
huis chutney.


· Haasbiefstuk met
overheerlijke jus.


 


· Vegetarische
schotel afhankelijk van het seizoen. Informeert u hiernaar bij uw gastheer
of gastvrouw.


 


*
Visplateau Sudersee voor 2 personen


Verschillende
warme vissoorten midden op tafel– zeebaars, zalm, sliptong, kreeft, kokkels,
mosselen, inktvis, gamba’s en langoustine.


Prijs
p.p.
              
€ 25,- met frites en salade


 


*
Visplateau Noordzee voor 2 personen


Als visplateau Sudersee maar
dan aangevuld met koude vissoorten zoals scheermessen, tonijnsalade,
zeewiersalade, 2 oesters, krab en gemarineerde haring.


Prijs
p.p. € 40,- met frites en salade
Nagerechten €  7,50


 


 · Warm
suikerbrood met appeltaartijs en slagroom.


· Citroentaartje
en parfait met bosvruchten en slagroom.


· Cheesecake met
bosbessen yoghurtijs en slagroom.


  


Kaasplateau
voor 2 personen


Diverse kaasjes
van de Friese kaasboerderij “de Nijelander” geserveerd met chutney, honing en
een klein glaasje uit de likeurenbar.


Prijs
p.p.
              
€ 10,-
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord