Versuz

Slachthuiskaai 6
3500
Hasselt
+32.11.22.26.95
www.versuz.be

Nog geen informatie van Versuz ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Versuz:

powered by

UIT123.nl TIP

Andre

schreef:

Leuke discotheek, maar een security die elke avond mensen op hun gezicht slaat. Ambulance en politie moeten komen, zoals ook weer tijdens nieuwjaarsnacht. Ze hebben losse handjes en lopen opgefokt rond. Een schande voor de Versuz en de Securatybranche

peter frost

schreef:

Super gesteren een heel leuke avond....
met vrienden een verjaardag daar geplaatst absolut gooie sfer en kikze musik ....Ik kom terug feesten veele mooie vrouwen.....chance genug....vijf sterre deluxe....

Jasper

schreef:

Owh wat ontzettend jammer... Wij kwamen altijd uit Noord-Nederland en reden altijd graag voor ff naar belgique... zonde!

Was 1 van de mooiste en tofste disco's en vibe die ik kende!!

R.i.p old memoires..

Mike

schreef:

Hallo Gruyters

Versuz is definitief gesloten. De gemeente gaat het gebouw afbreken om er een ondergrondse garage en appartementen te bouwwen.

gruyters

schreef:

hoi we hebben al 10 jaar nieuwjaar geviert in de versuz wat altijd een top avond was we komen uit n.l en nou hoor ik dat de versuz dicht is zou niet leuk zijn is dit waar of is de disco nog gewoon open laat het ons even weten g.r

Mike

schreef:

Tsjonge, Bart, lees eerst eens je reactie door en plaats je reactie daarna pas! Wat je zegt heeft best zin maar hoeft niet iedere keer herhaalt te worden. Ook het gebruik van leestekens zou niet verkeerd zijn want je relaas is bijna onleesbaar.

Wat het verhaal van de portiers betreft,Ik vind het onvoorstelbaar dat figuren zoals bij Versuz aan de deur staan überhaupt het beroep van portier mag uitoefenen.

Zeker als je niet van Belgische afkomst bent en je wilt deze discotheek bezoeken behoor je er rekening mee te houden dat je naar een discotheek gaat waar je eigenlijk absoluut niet welkom en als je dus toegelaten wordt dit eigenlijk een gunst is. Naar de politie gaan heeft helemaal geen zin als je geen Belg bent, want die zijn net zo erg als die portiers.

En voor degenen die mij dadelijk willen afschilderen als een zielig figuur die niet binnenmocht, Ik ben tot nu toe als Nederlander zijnde altijd nog binnengekomen in Versuz, maar wel dus met het gevoel dat het een verleende gunst was. En dat zint me helemaal niet, zeker niet als je 250 kilometer met de auto moet rijden. Ik vind het dus zeer jammer dat de directie van Versuz met deze zeer onprofessionele portiers blijft werken want het is een afbraak aan de atmosfeer van Versuz. Vanuit Nederland zijn er zeer veel mensen die juist naar België gaan voor de atmosfeer en een avond uitgaan zonder problemen maar laten Versuz links liggen vanwege de portiers.

Een GOEDE portier herkent raddraaiers en heeft geen smoesjes nodig om iemand te weigeren, en hoeft zich zeker niet te verlagen tot het niveau van de eventuele relschoppers in Versuz. Dit doen ze echter wel, dus zijn ze geen haar beter als de relschoppers. Maar ja, het portierprobleem is blijkbaar niet groot genoeg want het is blijkbaar nog altijd druk bij Versuz dus er zal wel niets veranderen.
Jammer, heel jammer.

Bart Blondeel

schreef:

Ik zie hier dat mensen zeggen ik heb gevochten in een discotheek op dit forum als je vecht ga dan naar de box zaal gaan vechten maar vechten hoort zeker niet thuis in een discotheek of je nu schuldig bent of niet schuldig door te vechten in een discotheek maakt me niet uit wie vecht in een discotheek zou levenlangs moeten geschortst worden zijn er dan hier geen mensen als iemand bijvoorbeeld ruzie zoekt of boel in een discotheek tegen iemand de portiers gaan bijhouden houd het netjes in een discotheek ik vind wie vecht moet levenslang geschortst worden ook al ben je niet schuldig in een discotheek ik ook als er iemand boelzoekt in een discotheek dan ga ik een portier bijhalen die moet het maar oplossen ik heb ook problemen met veel portiers die een strafblad hebben in een discotheek moest ik baas zijn van een discotheek een portier in een discotheek moet geen strafblad hebben als portier moet je een goed gedrag en zeden hebben en als je als portier een zwaar strafblad hebben in een discotheek dan moest ik baas zijn in een discotheek een portier met een zwaar strafblad word geen portier in een discotheek een portier die pikt steelt en moord bij manier van spreken die word geen goed portier in een discotheek een portier moet een bewijs hebben van goed gedrag en zeden anders word je geen portier.Mensen overal heb je goede mensen en slechte mensen die heb je overal in onze maatschappij en samenleving in deze wereld.Vind als zelfs portiers zich bezighouden met drugs en andere nare dingen in een discotheek zulke portiers moesten ze een hele lang leven een ban geven geen portier in een discotheek?Een goede portier zal niet rap vechten tegen de klanten van een discotheek een goede portier zal eerst eens vriendelijk beleefd praten met de bezoekers van een discotheek.Ik vind als je bij manier van spreken in vuile slordige kledij binnenkomt in een discotheek als bezoeker ik het doodnormaal vind dat je geweigerd word daar in een discotheek moet je een proper voorkomen kledij hebben als bezoeker van een discotheek.Bart Blondeel.

The Dick

schreef:

Mijn eerste bezoek aan deze disco. Het is een leuke tent en de sfeer in het vip gedeelte was relaxed. En ik lees hier van alles over de portiers. Ik moet als objectief iemand zeggen dat ze inderdaad een bepaalde uitdagende houding hebben en ze kijken heel opzichtig de vrouwen na. Het team straalt geen professionele houding uit en hier dienen ze zeker iets aan te doen, want dit hoort niet bij zo'n leuke tent. En wat betreft de prijs, het uiterlijk van de disco staat niet in verhouding met de hoge prijzen die er gehanteerd worden. Maar,.. Ik heb een leuke nacht gehad en daar gaat het uiteindelijk om!

Geert S.

schreef:

Het is een goede discotheek met goede muziek maar het personeel trekt op niet veel.

Vriendelijker zijn tegen de portiers zeggen je? Die portiers zijn juist uit op een knokpartij. Wij hebben een tijdje geleden ruzie gehad met de security, ik ga niet de hypocriet uithangen door te zeggen dat we niets gedaan hadden, er had een groepje ruzie met onze groep en hun begonnen met duwen. Daarna kwam de security tussen gevlogen en sloegen iedereen tegen de grond. Dat ze tussen kwamen neem ik hun niet kwalijk, maar men kan je ook gewoon buitenzetten en mensen hoeven niet K.O. geslagen te worden. Uiteindelijk werd onze groep buitengezet, nee wacht, buitenGEGOOID is een beter woord. Ik werd met mijn hoofd tegen de trappen gesmeten en ik was buiten bewustzijn, toen mijn vrienden mij wouden rechthelpen is de security op hen afgelopen en hebben ze hen tegen de grond geslagen! Een van de security vertelde tegen mijn vriend: "Ik maak u kapot, ik kom naar u thuis en snij u keel over!"
En dan zeg jij dat we meer begrip voor hen moeten opbrengen, sorry hoor, maar als je daar bij de security gaat dan wil je gewoon vechten. Er zullen er natuurlijk ook wel goede tussen zitten, maar deze zijn dun gezaaid!.


Toen we daarna de politie belden en ze uiteindelijk kwamen toen gingen ze de security een handje geven en begonnen ze te lachen.

Deborah

schreef:

Ze mogen de tent wel eens op knappen...ouwe vloerbedekking wat heel erg vies is en plakt.
Betaal je 15 euro entree, mag je 1 zaal niet in omdat het vip is..alsof het allemaal zo goedkoop is.
Drinken is ook erg duur..
En dat voor een tent wat totaal niet verzorgt uit ziet.
In de grote zaal draaien ze alleen maar dezelfde soort muziek..geen afwisseling..
Zonde van het geld!!!

Rachid

schreef:

Bart je zou misschien gelijk kunnen hebben! maar de portiers weten toch ook wie en welke jongens dat zijn? Ze zullen hun wel herkennen van voorgaande keren! maar vindt wel jammer ging er afgelopen weekend naar toe kom helemaal van eindhoven en wordt geweigerd! Was 1e keer dat ik er was, dus vindt niet echt een reden om me niet binnen te laten? heb me er maar bij neergelegd en ben weggegaan. is wel jammer leek me een leuke tent!

Bart Blondeel

schreef:

Op de portiers zeggen dat ze racistisch zijn vind ik echt flauwe zever ik ben een bezoeker van verschillende discotheken en ik weet dat altijd een groep marrokanen en turken in groep altijd beginnen te vechtten in discotheken dit hebt ik al verschillende malen keren in discotheken gezien ik en dit weet ik van de portiers uit discotheken en uit eigen ervaringen ik ben zeker gene racist ik maar als ik vele mensen turken marrokanen alleen in groep zie boelzoeken in discotheken stel ik me wel daar vragen bij als ik vele mensen hier aan hun uitspraken zie portiers zijn racisten is niet waar ik ben zeker van dat een groep marrokanen een groep marrokanen geweigerd word omdat die soort van mensen altijd boelzoeken in discotheken en deze reden worden ze geweigerd in discotheken leg me eens uit mensen waarom altijd die in groep marrokanen en groep turken enkel vechtten in groep of boelzoeken in discotheken als marrokanen en turken in groep om deze reden worden geweigerd vind ik dit logisch in discotheken ik zou uw allen eens willen uitdagen om vroeger naar de maxy's te gaan in sint martens latem vroeger op de kortrijkse steenweg daar hadden portiers altijd problemen daar met in groep turken en groep marrokanen altijd buitenlanders in discotheken en waarom die boelzochtten in de maxy's zeker geen belgen erbij als ik zie dat zelfs groepen turken en groepen marrokanen zelfs op straat uw staan op te wachtten op straat zelfs dan stel ik me wel daar de vraag bij ik ben gene racist maar als een groep marrokanen en groep turken zich niet kan gedragen volgens de wetten in belgie dat ze dan teruggaan naar Turkije en Marrokko en terug gaan naar land van herkomst moest een groep de meestte turken marrokanen zich gedragen in belgie ok maar als dit niet zo is hier in belgie zijn de portiers daarom voorzichtiger met buitenlanders in groep hoe komt het dat in Borgerhout er altijd meesttal problemen zijn met buitenlanders in groep op straat daar stel ik me wel de vraag erbij ik hoop dat iedereen moet beseffen belgen chinees turk marrokaan of gelijk wat dan ook zich moet gedragen in Belgie en ik kan me voorstellen als de mensen hier zo kritiek spuien op portiers in discotheken dat dit getuigd in men ogen ook van geen respect tegenover portiers portiers moeten zorgen dat alles veilig verloopt in een discotheek en vele mensen zouden wat vriendelijker mogen zijn tegen portiers in discotheken das men eigen mening hieromtrent:Bart Blondeel het is allemaal gemakkelijk kritiek te geven op portiers maar leer eens nadenken over buitelanders wat ik zeg van in discotheken en dan praten racist ben ik niet maar ik weet toch zekers dat in borgerhout dit sta zelfs in de kranten vele buitenlanders meesttal zich niet gedragen in Borgerhout en mensen respect kan je maar krijgen als je veel respect hebt tegen uw medemens of portiers en vriendelijk zijn tegen iedereen das men mening hieromtrent dank voor jullie aandacht.

Party Maestro

schreef:

De Versuz is een tent met zeer goede muziek, de laatste tijd ga ik er geregeld heen, maar nu dus echt nooit meer dankzij de criminele agressieve onbeschofte portiers die er staan.
Die gasten denken dat ze alles kunnen maken.
Dus dankzij de protiers is de versuz nu dus uit den boze.

Peggy81

schreef:

Super Disco......al menig mooie en leuke avonden beleefd. 1 een woord klasse. Vriendelijk personeel, mooie locatie,
portiers zijn ook in orde.....laten me van schoentjes verwisselen als ik t niet meer uit hou. En wat mij betreft mogen ze zo nog lang door gaan.....

Mike

schreef:

Zolang de Versuz bestaat is er al de discussie over de portiers. En persoonlijk vind ik dat het grote afbraak doet aan deze geweldige discotheek. Super ambiance en een geweldig publiek (en niet dankzij de portiers)

Aangezien Versuz een groot publiek aantrekt kunnen ze het permitteren arrogant te zijn en mensen zonder duidelijke reden weigeren zoals hier regelmatig te lezen is. Moet je een uur of langer rijden (zoals wij bijna 2 uur) is dit iets waar je serieus rekening mee moet houden dus plan gelijk een bezoek aan een andere discotheek mocht je Versuz niet inkomen. Als heren alleen of in de minderheid hoef je absoluut niet te proberen naar deze discotheek te gaan want de kans dat je dan binnenkomt is zeer klein tot niet. een net en verzorgd uiterlijk en kledij is een vereiste!!!

Blub

schreef:

och, hier allemaal zever- ik zit er elke week en tis daar supernice. donderdag; BIER:€1+gratis inkom...waar krijgt ge da nog?? da dacht ik al. en aan al die typetjes van mensen, ja sorry-tis een deftige tent die geen marginale mensen toelaat... als ge een raveteef zijt, zult ge naar een of ander hardcorefeestje moeten gaan! :) simpel, laat ons gewoon genieten van Versuz, wij houden er wel van.

wendy

schreef:

die portieren aan de deur moeten ze verbranden echt klootzakken daar moesten ze een aanklacht tegen indienen met hun racistische gedrag ze laten alleen maar mensen naar binnen dat hun willen en kijk een wat er zelf aan de deur staat ook halve buitenlanders en zo,n eentje met een kut kale kop kan ook een holigan zijn toch dat mag wel maar hun mogen weigeren moesten geen rooie cent meer verdienen daar

wendy en rene feijer

schreef:

kut tent met belachelijke regels die ze zelf maken volgens mij kwam een vriend van ons niet binnen omdat hij een leuk versiering in zijn haren had laten scheren aan de zijkanten 2 kleine leuke streepjes slaat echt nergens op is discriminatie is nog gewoon nederlander getrouwd en netjes gekleed ook en mensen met kale koppen enz laten ze wel binnen ik kom er dus nooit meer

chochain-girls

schreef:

eejjjj lydiaaa.... De bedoeling van een portier is, da iemand aan de deur staat die vechte kan of moet daar iemand staan als ne seut en ne brilleke.. Tja,, je moet mooi zijn om overal binnen te kunnen en blijkbaar ben je dat niet hahahha klig plat van a praatjes.. als de portiers u niet aan staan,, ga dan naar u belge fuifjes.... aleee thala

mocro_albaniaGIRLS

schreef:

ik vind het egt raar dat sommige worden geweigerd, we zijn er al een paar een keer geweest en twas egt afff.. We kome helemaal van borgerhout en mochte meteen naar binnen zonder problemen, ahja 2 bitches zijn altijd welkom éh :-p


aleee THALAAAA, TUNGIIII

Michel

schreef:

Hey donkere dame uit noordbrabant ga wel een keer met je mee. Kom ook uit noordbrabant.

Gaan we daar uit ons dak!

Jerre

schreef:

Je wordt idd als een stuk stront behandeld. Ik ben er aantal keren gearriveerd zonder vrouwelijk gezelschap en dan doen ze maar onvriendelijk en guur. Mocht maar net binnen. Maar Versuz is op dat gebied helaas geen uitzondering. (Al zijn ze op dat gebied wel nr1) Als je vriendelijk en met respect wil worden behandeld moet je al naar een holibi discotheek. Er zijn daar trouwens hopen hetero meisjes. Dat je af en toe versiert wordt door een vent moet je er maar bijnemen.

lydia

schreef:

Wanneer wordt er eens eindelijk strenger gecontroleerd op de bekwaamheid van de portiers ? Het is niet omdat je kan kickboxen of zeer goed bent in een bepaalde gevechtssport, dat je daarom ook geschikt bent om als portier te werken. Uit verschillende hoeken (van heel wat jonge mensen) hoor ik hoe bepaalde portiers reageren. Ze overreageren vaak ! Blijken niet over de nodige mensenkennis te beschikken, behandelen heel veel mensen als een hond. Hoe is het mogelijk dat dit anno 2010 mag en kan? Men blijft vaak mensen om geen enkele reden weigeren. Maar als het op fooien aankomt staan ze daar wel met hun handen open, dan zijn die mensen wel goed genoeg. Vaak krijgen ze gewoon te horen 'je staat me niet aan' : is dat een normale reactie ? Is dit verantwoord ? Zij spreken dan wel over 'je moet respect hebben', maar vele van deze portiers weten blijkbaar zelf niet goed wat dit woord betekent ! Er zijn natuurlijk ook wel fatsoenlijke portiers die hun job 'au serieux' nemen(maar goed ook), maar ik vind dat er ergens een 'chef' zou moeten zijn die zeker en vast een oogje in het zeil zou moeten houden. Die moet checken of die mensen wel allemaal 'bekwaam' zijn. Want dat blijkt toch niet altijd het geval te zijn.
Dus 'please' wees wat strenger bij de aanwerving van uw portiers. Alvast bedankt.

hasan shala

schreef:

ik vil heben carte van versuz

C

schreef:

Vieze portiers daar niet normaal

J.

schreef:

Ben een donkere dame,kwam er zonder problemen in. Ik vond t een straffe tent,maar ben r voor t laatst geweest zon jaar of 8 of wat geleden. Vind t apart te zien dat t gemiddelde cijfer vrij laag uitvalt,keer zelf maar weer gaan om te oordelen.Overigens is de juiste spelling racistisch!

Oja,ben nog vrijgezellig,dus,welke lekkere Belgische of Nederlandse gozer neemt me mee hahhah ben woonachtig in noord brabant,NL

mirte

schreef:

Als ge net zo spreekt als ge schrijft is dat niet verwonderlijk.

Romeo

schreef:

Portiers zijn echt rasistich. Helemaal van antwerpen voor niks ernaartoe gereden. kwamen niet binnen omdat we zogenaamd geen lid waren. vanaf bruin getint kan je btr niet eens de moeite doen. t is hopeloosss

myron

schreef:

Veel vrienden van me zijn er geweest en het zou heel er heel goed zijn maar meeste allochten waaronder ik werden geweiegerd om bullshit. waren met 2 jongens en drie meisjes, sjiek gekleed en nog steeds niet binnen mogen??

Dominique

schreef:

Ik vind Versuz een geweldig leuke tent!

Ik ben er afgelopen week nog geweest en het was weeer teen top avond..See ya @ Versuz...

dave

schreef:

Versuz is niet meer en niet minder dan een afkooksel van zillion! Zillion was the best! Nu ik hier verneem wat voor portiers er daar voor de deur staan heb ik er al helemaal geen zin meer in..

hayat

schreef:

versuz is een super leuke tent ben er vorige jaar geweest op mijn verjaardag het was super vorige zaterdag ben ik geweest met 4 meisjes en 4 jongens en we mogsten niet binnen dat vindt ik heel stom van die portiers omdat de jongens geen lid waren en wij dames mochtsen wel binnen maar de heren niet echt stommmm!! !! !!

wezelmans

schreef:

Vetstrakke club, goeie muziek, mooie vrouwen, ectht de moeite om naar toe gaan.

Steffie

schreef:

Hoii allemaal vanaf wat leeftijd kan je op zaterdag in de versuz binnen ? grtz

chrissy

schreef:

verschrikkelijke portiersben een fervent bezoeker altijd geweest vroeger in de Dockside,en toen was het nog klasse.Heb zelf ook een tent gehad,en ken heel wat discotheken,maar die portiers moeten ze heeel snel vervangen

sandra

schreef:

ik vind het ook een te gek tent, ik heb wel opgemerkt dat tussen de reacties niet iedereen hetzelfde wordt behandeld, dat is dan jemmer!!!! er blijft toch onderscheid gemaakt tussen blanken en niet blanken.......!!!

piet

schreef:

Niet heengaan!

Mawatje

schreef:

hallow,hoeveel is inkom versuz op zaterdag?groetjes

Partydude

schreef:

Verschrikkelijk opgeblazen discotheek met arrogante en agressieve portiers. A waist of time!

Shavanna

schreef:

Ik ben er afgelopen maandag geweest. Ik ben veel gewend aangezien ik uit het westen van Nederland kom. Maar ik heb me ogen wel uitgekeken, super mooie club. Me meissies en ik zullen zeker vaker komen.

fauzia

schreef:

ben er afgelopen zaterdag voor het eerst geweest,best een gezellige tent maar zeker portiers met attitude ..dat is jammer zijn we in nederland niet gewend van portiers..

Nathalicious

schreef:

de opmerking: '' waar zijn je chickies?'' word idd gezegd, stelletje schoften!!

Erik

schreef:

Hey party people,

Is het de moeite waard op maandag?

Moet nl ver rijden en wil wel zeker weten of het vet is.

Gr Erik

deli

schreef:

Wat versuz?


Echt een rasistische discotheek.. ik weet zeker dat daar paar uitsmijters flink problemen zal krijgen met autochtonen.. ik ben zaterdag gegaan met 2 vrienden van me en we mochten niet naar naar binnen terwijl we alle drie pasjes hebben ( hadden) ik moest bijna 1 uur rijden en je wordt gewijgerd door paar idiooten!!

Stèphan

schreef:

Geweigerd worden met de volgende reden: "Waar zijn je chicky’s." is verre van normaal.. Terwijl we met 4 personen er zin in hadden.Als ik zo de reacties zie had ik wel beter verwacht. Heel jammer!

sabrina

schreef:

hallo tjesIk ben al in verschillende dischotheken geweest maar de versuz is toch de vetste en de sjiekste dischotheek om uit te bol te gaan kun je goed uitleven , is echt goed...

See Ya Later

cat

schreef:

verzus is wel oke !!! vooral als je donderdag nix te doen heb en maandag sprrr :):):)........is me de moeite waard..........tot donderdag weer :):):)

hallo hasselt

schreef:

saaie lui, als haringen in een ton, mega-commercieel. als je niks beter weet en weinig creatief bent go for it

Sander

schreef:

Voor zover ik momenteel weet, niet evenaren in de hele Benelux !!!

princess fatima

schreef:

De site van Versuz is 2 dagen niet werkzaam!

SF

schreef:

Beelden van Versuz zien? Check
http://www.superfeesten.tv/verslagen_f.php?id=373

geert

schreef:

FUSE Brussel. dank u wel

mathias

schreef:

Waarom werkt de site van de Veruz niet? Ik zou wel eens wat foto's willen zien.

Dank u.

Erbay Fatih

schreef:

Geachte discotheek eigenaren,ik zou graag langs deze weg een lidmaatschapskaart aanvragen.
Met vr.groeten Fatih.

Aarab El Ouatik

schreef:

ik zou graag lid worden in jullie discotheek.
Graag een antwoord aub.
dank u

steph

schreef:

tiesto was zalig, versuz is ongelooflijk goe...Zeker eens een bezoekje waart voor alles feestjesbouwers...

saartje

schreef:

beste versuzmensen ik had een vraagje,ik ben 16jaar en mag van mijn ouders naar versuz gaan mag ik bij jullie binnen als ik een bewijs meeneem dat ik op verantwoordelijkheid van ouders binnen mag of helpt dat niet?

juliette

schreef:

Als je eenmaal in de versuz bent geweest, wil je nergens anders meer naartoe! Heen en terug rijd ik er 2,5 uur over, maar dat heb ik er wel voor over!

nadia

schreef:

vind het spijtig dat de inkom veel te duur is!veel te duur voor een gewone student!allez hoop dat ik jullie aan het denken heb gezet ; )

natascha

schreef:

ik heb al vele discotheken bezocht, de zillion was de max,
maar tot over 14 dagen de versuz t'was lang rijden helemaal van boom maar de moeite werd beloond !!!!!!!! te verbluffend om in woorden neer te schrijven mij zien ze er zeker weer !!!! mega tof
t'is de moeite doe zo voort zouwk zeggen
slukes tascha.

Fr

schreef:

Versuz is het beste wat er op het moment is van Clubs die er momenteel bestaan in Belgi? !!!!

Na de vroegere Zillion ZEKER een bezoekje waard en ik VERZEKER u ge zijt direct verkocht na ??n nachtje stappen daar...

Versuz rules bigg time with a capacity of +/- 6000 partypeople every week !!!

See ya next time on the biggest club of Belgium...with almost the who'l DJ-crew of Zillion as residents there !!!!! DJ Dave Lambert, DJ Bart Maes, DJ Laurent and...come and see you won't believe it... :)

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord