Murphy's Law

Riviervischmarkt 7-9
2011 HJ
Haarlem
023 542 3176

Na de opening van Irish Pub Murphy's Law begin zomer 1999 werd de pub al snel een groot succes. Binnen een jaar was Murphy's Law een begrip in het uitgaansleven van Haarlem. Door de week is het een lekkere rustige kroeg en in het weekend is het volop feest.

Dit doen we al jaren op een trendsettende manier. Murphy's Law startte als eerste kroeg in Haarlem de bekende studentenavonden, waarbij een vaasje Heineken slechts € 1,60 kost. En nog steeds is Murphy's Law de nummer 1 studentenkroeg in Haarlem.

Donderdag, vrijdag en zaterdag wordt de kroeg elke week weer op zijn kop gezet door een gezonde mix van leuk barpersoneel, gezellige bezoekers en goede muziek. Kortom ... iedereen die een keer in Haarlem komt stappen, kan eigenlijk niet om de Murphy's Law heen.

| in de omgeving

Meningen over Murphy's Law:

powered by

UIT123.nl TIP

Hendrik

schreef:

Rot tent,uitsmijters zijn rotzakken, lieten me er niet in en konden me niet vertellen waarom niet, moest zelfs ´beter weg gaan voordat je klappen krijgt´ even citerend wat 1 van de zwarte heren voor de deur mij verkondigde. geen woorden voor.

Rene Jansen

schreef:

Leuk tentje,maar past niet bij de naam.Jong publiek en in zo'n tent hoort Engelstalig de hoofdmoot te zijn.In Hillegom bijvoorbeeld past het hele concept precies bij de naam van Het cafe.Ze hebben zelfs een English breakfast op zondagochtend.Het zijn ook niet dezzelfde eigenaren heb ik gehoord.

Ro

schreef:

Gezellige tent, alleen de muziek mag wel wat beter. Soms te veel nederlandstalig, mag van mij wat meer hip-hop, dancehall.

x

schreef:

bullshit, murphy's is gewoon gezellig. die ene keer dat er een jonger iemand naar binnen glipt sjonge jonge doe niet zo moeilijk. muziek kan wel beter, na 5 nummers nederlandstalig wil je ook wel is wat dancehall ;)

Anneloes

schreef:

Ik ben er nog nooit geweest. beter dat ik dat ook maar zo laat?

xoxo

D.ana

schreef:

Ik weet niet wat iedereen zo zeikt het is er egt wel gezellig! en nee ik ben geen 16 ofzo!

Peter D :)

schreef:

Yep Als je echt onder de 18 wil scooren zit je hier goed. Ben je opzoek naar wat meer mensen met inhoud en wil je het niet alleen maar over de brugklas en TMF-agenda's hebben moet je hier echt niet zijn.

mar

schreef:

altijd lachen in de murphy's!!!!!!! de gezelligste plek van haarlem (maar dat is dan ook niet zo moeilijk...) xxx

Lot

schreef:

Heftigg jonguhh!!

blanes pest

schreef:

jawel murphy's is wel vet!!! oke er zijn wel jonge mensen maar valt echt wel mee, de meeste zijn gewoon boven de 18 (vandaar de uismijters) en echt gezellige sfeer -xx-

Gap

schreef:

Veel mensen waarvan hun ouders om 23.00 voor de deur staan (of binnenkomen!) om ze op te halen. Ofwel: kleuterkroeg. Waarvoor staan die uitsmijters daar?

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord