Belmont

Goorsteeg 66
6718 TB
Ede
(0318) 48 23 65
www.5050-belmont.nl/index.php

In het overgangsgebied van de Gelderse Vallei en de Veluwe ligt hotel en congrescentrum Belmont in een prachtig natuurgebied verscholen in de bossen. Dit betekent schitterende bossen, natuur, ruimte, rust.

Liefhebbers van wandelen en fietsen zijn bij ons aan het juiste adres. Het hotel heeft maar liefst zes hectare eigen grond en is voorzien van alle gemakken, comfort en faciliteiten.

Het alcoholvrije hotel - congrescentrum is in 1995 gerealiseerd. In de zomer van 2002 heeft Belmont een laatste aanbouw afgerond.
Belmont telt 32 vaste en 20 parttime krachten die allen exact weten wat goed gastheerschap inhoudt.

Het hotel heeft alles in huis om de gasten - zowel recreatief als zakelijk - optimaal te kunnen bedienen. Hiertoe beschikt Belmont o.a. over 6 hectare eigen grond, ruime parkeergelegenheid, 50 twee-persoonskamers, 14 vergaderzalen (8 tot 350 personen), 3 restaurants, 2 alcoholvrije bars, een gezellige serre en lounge en tal van faciliteiten.

| in de omgeving

Meningen over Belmont:

powered by

UIT123.nl TIP

A. Gerritsen

schreef:

Van de zomer heb ik met mijn jongste zoon voor de 2e keer van uw hotel gebruik mogen maken. Het was net al de vorige keer Fantastisch!!

Vriendelijke groeten en heel veel succes voor het nieuwe jaar.

K. Jaspers

schreef:

Nog steeds uitstekend!

neeleman

schreef:

Fantastisch hotel,zowel
de bediening,als directie
en de ontvangst.
Aangepaste kamers zijn
goed .
Alles in een woord
GEWELDIG,en tot begin augustus

Ms.Hover

schreef:

It was a great experience to stay at this hotel! The staff was friendly en the food was delicious. Much love from Anna Hover, England

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord