Boas

Golstraat 6 / Walstraat 22
7411BP
Deventer
0570 619508
www.restaurantboas.nl

Boas is een restaurant brasserie.

| in de omgeving

Meningen over Boas:

powered by

UIT123.nl TIP

Herma

schreef:

De bereiding van de gerechten haalt het niet bij die van Moeke Admiraal. Erg duur en de garing van de gerechten liet zowel bij mij als bij mijn tafelpartner nog wat te wensen over.

J.de Groot

schreef:

na een paar minuten bekroop ons het gevoel niet welkom te zijn. Op een onverschillige,haast onbeschofte wijze vroeg de ober wat we wilde drinken. Kwakte de drankjes vervolgens op tafel zonder verder een woord te zeggen. Na lang wachten, vroeg ik aan de bar vroeg of men onze bestelling wilde opnemen, draaiden de persoon achter de bar direct zijn rug naar mij toe. Na herhaald verzoek werd mij toegeroepen, dat zijn collega zo wel zo komen. Ook het opdienen van het hoofdgerecht duurde veel te lang. Toen we net besloten maar te vertrekken, werd het hoofdgerecht (twee miniscule porties)geserveerd. De ober bracht nog twee glazen wijn, haast met zijn duim in het glas plompverloren op tafel gekwakt. Kortom weinig klantvriendelijk,kleine porties, armoedige sfeer en erg duur.

Patricia

schreef:

Vorige week hier gegeten. We moesten lang wachten, want het was druk. Maar het eten was heerlijk!

Lekkere wijn erbij. Bediening viel mij erg tegen. We werden nauwelijks aangekeken en de ober was niet echt uitnodigend.

Daarom een 6, met betere bediening zeker een 7, misschien een 8. Jammer..

Martine

schreef:

Alweer een tijdje terug dat we hier hebben gegeten. Maar ronduit super! De smaken klopen, de sfeer is gezellig, het gevoel alsof je bij de gastheer thuis bent is er zeker!Een echte aanraden!!!

Nicole

schreef:

Echt heel lekker gegeten. Fijne sfeer, mooie gerechten. Dat hadden we hard nodig in Deventer.

E. Koster

schreef:

Eindelijk weer een restaurant die de gasten laat genieten van pure eerlijke gerechten. Prijs/kwaliteit = uitstekend! Boas = gastvrij en lekker

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord