Argentijns Restaurant Rancho Bravo

Orthenstraat 53
Den Bosch
073 613 0167

Nog geen informatie van Argentijns Restaurant Rancho Bravo ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Argentijns Restaurant Rancho Bravo:

powered by

UIT123.nl TIP

Christine

schreef:

15-12-2009

We hebben vanavond heerlijk gegeten bij Rancho Bravo in Den Bosch.Het vlees was heerlijk mals en geweldig van smaak.Prijs/kwaliteitsverhouding prima, sfeer prima, bediening vriendelijk, snel,heerlijke huiswijn. Alles was smakelijk, schoon en leuk opgediend, alles heet en vers gemaakt.We gaan zeker terug en raden vrienden aan.

kees

schreef:

wij hebben afgelopen weekend lekker gegeten.

Menu is aangepast en prijs kwaliteit verhouding is ideaal.

een echte aanrader.

van gaal

schreef:

Heerlijk gegeten! Lekker vlees en daar gaat het natuurlijk om bij een Argentijn. Na dus onze buikjes rond te hebben gegeten kregen we nog een drankje van het huis wat natuurlijk ook erg goed beviel! Gaan zeker nog een keertje terug komen hier

maria

schreef:

rancho bravo bied top gelegenheid om uit te gaan eten, we zijn gister avond met onse 4 naar ranchobravo geweest.

we hebben allemaal verrukkelijke gegeten, supper gezellig, hier kom ik zeker terug,

veld

schreef:

we hebben vanavond lekker gegeten bij ranchobravo,supper kunst werk in de zaak. lomo was zekker op zijn beste,salad vond ik wel mayo-achtig, vriendelijke ober, en ja hebben ze ook wat van (wilma) seriouze genomen, ik zag er geen doekjes rond brood oven maar een papier rol, en obers waaren netjes zelfs keuken medewerker ook in hun wit gekleed. en immiddels is de oven ook vervangen, goed zo jongens mag zo door gaan ,tot snell weer

De Daltons

schreef:

Wat een leuk avondje had moeten worden, werd een totale culinaire ramp. Hoe kan je een mooier stuk vlees dan Ossehaas zo verneuken. Vet hing aan het vlees en was taai en inspiratieloos gemaakt. Tevens was een zalmmoot doorschoten met graten wat volgens de bediening hoort bij vis !? Van een enige gastvrouw of gastheer was geen sprake. Inderdaad was het interieur smerig en slecht onderhouden. Kortom het vak restauranthouder was hier ver te zoeken !!!!

rose malen

schreef:

heel lekker gegeten bij rancho bravo. als je een steak will proven kan je nergens better heen dan orthen straat 53,

Wilma

schreef:

we hebben vanavond lekker gegeten bij Rancho Bravo, daar lag het niet aan! Alleen... de lucht in het restaurant was al doordrongen van vet, de tafel was vet en plakkerig, de menukaart was eigenlijk te vies om aan te pakken. De open keuken oogde vet en vies en vooral rommelig. Het stokbrood was een afbakbroodje uit een oventje dat zijn werk allang niet goed meer deed, de theedoek die bij de oven hing werd gebruikt om handen af te poetsen, schaaltjes vol kruidenboter af te poetsen en ook om de gebruikte broodplankjes af te vegen om ze vervolgens terug te mikken op de stapel. De ober was redelijk vriendelijk en zag er netjes uit,alleen die rouwrandjes onder zijn nagels, brr, zijn collega achter de bar zag er minder fris uit. Jammer voor een goede poging om een leuk restaurant neer te zetten en maar hopen dat de smaakpolitie niet op de stoep staat, want dat wordt nog veel poetsen voor de sticker op de deur mag!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord