Pathe Arnhem

Oude Stationsstraat 20
6811 KE
Arnhem
www.pathe.nl/bioscoop/arnhem

Het Pathe-theater in Arnhem is een bioscoop vlakbij het station. Er is een lift aanwezig, en rolstoelmogelijkheden.

In de grootste zaal zijn 308 zitplaatsen. Er zijn in totaal 9 zalen.

Openingstijden:
Zondag t/m donderdag van 9:30 tot 22:30 uur.
Vrijdag en zaterdag 09:30 tot 00:30 uur.

| in de omgeving

Meningen over Pathe Arnhem:

powered by

UIT123.nl TIP

UIT123.nl Redactie

schreef:

Als je de trein uitstapt, en het station van Arnhem uitloopt, zie je het hoge gebouw meteen staan en loop je direct naar binnen.

De rode loper is wat overdreven om de sfeer feestelijk te maken.

Het personeel is vriendelijk, en doordat iedereen zijn en haar taak volbrengt, is het een gestroomlijnd geheel. Als kaartjes besteld zijn via internet, kan men meteen doorlopen, de kassa is erachter, zodat nergens rijen elkaar in de weg staan.

Op de eerste verdieping is de snoepwinkel, met een overdaad in suikergoed. Er is niets te vinden dat enigszins gezond is. De prijzen zijn schrikbarend. Zo moet er voor een zakje m&m's maar liefst € 6,90 worden betaald. Ook de prijzen van koffie en thee zijn buitenproportioneel. Het is aan te raden om zelf iets te knabbelen mee te nemen.

In alle zalen staat het geluid veel te hard. Ondanks de oordopjes die wij hebben meegenomen voelen wij een uur nadien nog een ruis in onze oren. Ook anderen horen wij op de gang klagen over het decibellenniveau.

Het beeld in de zalen is prachtig. De imax 3d film die we aan het bekijken zijn komt schitterend over. Wel nadat er een enorme hoeveelheid aan irritante reclame voorbijkomt.

In de grootste zaal is de beenruimte aanzienlijk. Omdat de zaal als een arena afloopt zit de bezoeker nooit tegen het hoofd van iemand op een rij ervoor aan te kijken.

Conclusie

Pluspunten
De Pathe bioscoop is een verbetering ten opzichte van het Rembrandt-theater, dat is opgedoekt. Meer ruimte, beter beeld, gestroomlijndere logistiek.

Minpunten
Te hard geluid en torenhoge prijzen voor drankjes en snoep.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord